Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unrailed!, Headspun ve Iratus: Lord of the Dead'e Resmi Türkçe Altyazı Desteği Eklendi

Türk oyun yerelleştirme şirketi AiBell Game Localization, demir yolu inşa etme oyunu Unrailed!, FMV/Macera oyunu Headspun ve sıra tabanlı taktiksel rogue-like rol yapma oyunu Iratus: Lord of the Dead oyunlarına resmi Türkçe altyazı seçeneğinin eklendiğini duyurdu.
 
Her bir oyunun tanıtım yazısı, Steam sayfası, fiyatı ve fragmanı:
 

Unrailed! (38,00 TL)
 
 
Unrailed! yöntemsel olarak üretilen sonsuz dünyalarda arkadaşlarınla bir takım olarak çalışıp demir yolu inşa ettiğiniz, kaotik çevrimiçi ve tek ekrandan co-op oynayabileceğiniz bir oyundur. Karşına çıkan şeylerde ustalaş, trenini yükselt ve onun raydan çıkmasını önle!
 
DAHA ÖNCE HİÇ YAPILMAMIŞ MESAFEDE RAY YAPDemir yollarının sona ulaşmasını engellemek için kaynaklar topla ve ray yap. Ama dikkat et, her türden yalnızca bir araç var. Bu zorlu macerada hayatta kalmak için takımının iş birliği ve koordinasyonu şart!
 
DÜNYA ÜZERİNDE YOLUNU ÇİZHer dünya benzersiz! Sen ve takımın rayda kalmak için yeni mücadelelerde ustalaşmak zorundasınız!
 
BİLİNMEYENDE USTALAŞMAK İÇİN YENİ VAGONLAR EKLEBaşına gelecek her şeye hazırlıklı olmak için trenini yükselt. Bir atom motoru al, üretim vagonunu yükselt, süper kompresör eklentisi yap veya çok geniş seçeneklerden birini seç.
 
ARKADAŞLARINLA YA DA ONLARA KARŞI OYNATek bir takımda dört kişiye kadar iş birliğiyle oyna ya da ikiye karşı iki oyunda arkadaşlarının iş birliği yeteneklerine meydan oku.
 
GENEL BAKIŞ

Yoğun ve kaotik demir yolu yapım deneyimi
Çevrimiçi ve yerel tek ekranlı multiplayer
Çeşitli zorluk seviyeleriyle yöntemsel olarak üretilmiş dünyalar
Dinamik hava durumu sistemi ve gece, gündüz döngüsü
Oyun modları: Sonsuz, Hızlı (4 oyuncuya kadar) ve Karşı karşıya (2 vs 2 oyunculu)
Bağımsız bitki örtüsü ve iklim (5+)
Sonsuz modda trenini modifiye etmek için yükseltilebilir vagonlar (10+)
Kilidi açılabilir karakterler
Tekrar sistemi
Basit kontroller ve bölünmüş kontrolör modu
Çekirdeğe kadar bloklu
 
 
 
Headspun (22,00 TL)
 
 
Cortex yıkılmış durumdadır.

Headspun, sizi Cortex'in Yöneticisi ve Theo'nun kafasındaki mantıklı, akıllı ses olan Ted'in yerine koyan bir FMV/Macera karmasıdır. Ted'in Theo için en iyi olduğunu düşündüğü şeye, ilkel ve duygusal bilinçaltı ses olan Teddy'nin katılması gerekmez...

Ted ve Teddy, Cortex'i tamir etme, yeniden bir ekip işe alma ve kazanın olduğu gece olanları bulma sürecinde farklılıklarını bir kenara bırakıp birlikte çalışmayı öğrenmelidir. 
 
- Zengin FMV hikaye anlatımı
- Kollara ayrılan diyalog: Etkileşimlerinizin sonucunu yönlendirin
- Cortex'i yeniden kurun: Personel işe almak ve tadilat yapmak için Neuros kazanın
- Kayıp Anıları kurtarın ve Theo'nun kaza yaptığı gece olanları ortaya çıkarın
- Soho Loop'tan Orijinal Synthwave Puanı
 
 
 
Iratus: Lord of the Dead (39,00 TL)
 
 
Iratus’ta, kendinizi bin yıllık tutsaklığından yeni azat edilmiş, elinde sadece unvanı kalmış olan necromancer Iratus rolünde, karanlığın güçleri adına savaşırken bulacaksınız.

İskeletler, zombiler, ölüm perileri ve daha nice ölü savaşçılarla dolu yürüyen cesetlerden oluşan itaatkâr bir orduyu kontrol edeceksiniz. Askerlerinizi necromancer’ın aşina olduğu tek şekilde yaratın; katlettiğiniz düşmanların uzuvlarından! 
 
Yeraltındaki ininizin sınırlarını genişletin ve geliştirin. Gizli ritüeller üzerinde çalışarak hizmetkârlarınızı güçlendirin. Çarpık koridorları gezin, yeraltı mezarlarını keşfedin ve hissizleştirilmiş madenciler, açgözlü cüceler ve yozlaşmış paralı askerler ile çarpışın. Iratus’un eski gücünü elde etmek ve daha da fazlasını kazanmak için çıktığı bu arayışta ona yardım eli uzatın. İyiliğin güçlerini yok etmek amacıyla ön saflarda savaşın ve dünya üzerinde ölümün sonsuz krallığının hükmünü seyredin!
 
Eşsiz çeşitlilikteki taktiksel ve stratejik alternatifler, Iratus’u rogue-like türünün tutkulu hayranları için bir şölene çevirir.
 
Başlıca özellikler:

- Kötülüğün vücut bulmuş hâli necromancer Iratus ile karanlık tarafta yer alın!
- Alt ettiğiniz düşmanlarınızın uzuvlarından minyonlar yaratın.
- Emrinizde 18 farklı itaat etmeye hazır hizmetkâr sınıfı var; zombiler, vampirler, iskeletler, mumyalar, ölüm perileri ve çok daha fazlası!
- Gelişmiş savaşma sistemi; kazanabilmek için hem kendi birliklerinizin hem de düşmanlarınızın güçlü taraflarını ve zayıf noktalarını bilmelisiniz.
- Iratus düşmanlarını sadece büyü ile veya pençeleriyle değil ayrıca akıl sağlıkları ile oynayarak da katledebilir!
- Her minyon altı tanesi eşsiz olan, toplamda yüze yakın yetenekle emirlerinize hazırdır.
- Dört farklı yetenek ağacı ile oynayış tarzınızı şekillendirin: Simya, Büyü, Hiddet ve Yıkım.
- Yeraltındaki ininizin sınırlarını genişletin ve geliştirin.
- Rogue-like esasları; ölen minyonlar tamamen yok olur ve oyun otomatik olarak kaydedilir, böylelikle oyun içerisinde yapacağınız hiçbir seçimin geri dönüşü yoktur.
- Detaylı 2D grafikler ve karanlık fantezinin kasvetli atmosferi.
- Çeşitli zorluk seviyeleri, acemiden uzmanına her türden oyuncuya hitap eder.
- Iratus’un kendisi, kült oyun serisi “Blood”da Caleb performansı ile ünlü olan efsanevi seslendirme sanatçısı Stefan Weyte tarafından seslendirildi!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman: Arkham Origins'te Batman'i Seslendiren Roger Craig Smith The Game Awards'u İşaret Ediyor Steam'de The Game Awards İndirimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız