Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ünlü Twitch Yayıncısı Ninja'nın Avrupa Yolculuğu

 
     Ünlü Twitch yayıncısı ve eski profesyonel oyuncu Tyler ‘’Ninja’’ Blevins, Avrupa turuna çıktı. Twitch fenomeni çıktığı yolculukta Paris Saint-Germain’in yıldızı Neymar Jr buluştu ve ardından Fransa'nın en iyi Call of Duty oyuncusu Corentin "Gotaga" Houssein’in canlı yayınına konuk olarak Fransız hayranlarına sürpriz yaptı. Paris'ten Salzburg’a geçerek yolculuğuna devam eden Ninja, Salzburg’da bulunan Hangar-7'de canlı yayın gerçekleştirdi.
 
 
 
     ABD doğumlu yayıncı Tyler ‘’Ninja’’ Blevins, Avrupa çıkarması yaparak hayranlarıyla buluştu. 13 milyon takipçisiyle Twitch platformunun en çok takip edilen ismi olan Tyler ‘’Ninja’’ Blevins, ilk olarak Paris’i ziyaret etti ve Paris Saint-Germain - Manchester United arasında gerçekleştirilen Şampiyon Ligi maçında  Brezilyalı yıldız Neymar Jr ile buluştu. Paris’te ki yolculuğuna devam eden Ninja, Fransız yayıncı Corentin ‘’Gotaga’’ Houssein yayınına konuk olarak 200.000 izleyici önünde Fransızca öğrenmeye çalıştı. Tyler ‘’Ninja’’ Blevins, ikinci durağı olan Salzburg’da bulunan ünlü Hangar-7’yi gezerek birbirinden özel uçaklar, arabalar ve helikopterler arasında canlı yayın yapma fırsatı yakaladı. Sazlburg’dan Varşova’ya geçen oyun fenomeni Tyler’’Ninja’’Blevins burada 500 hayranıyla buluşarak, 5 saat süren eğlenceli bir yayın gerçekleştirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony 25 Mart'ta PS4 ve PSVR Duyurularının ve Fragmanlarının Paylaşılacağı Bir Sunum Düzenleyecek ID@Xbox Game Pass Bağımsız Oyunlar Sunumu 26 Mart'ta Düzenlenecek

Watton1

22.3.2019 19:34:13

+1
Büyüğünce olmak istediğim insan ya bu saatten sonra okumayın ya twitticçi olun ya galericide mafya olurum yada bir siyasiyi yalar 150 puan bile alamadığım halde torpille bir yere girerim ha tabi birde futbolcu bu 4'ünü olamıyorsanız hiç uğraşmayın vallaha :D uğraşanın halini biliyorum çünkü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız