Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Üniversitende Takımını Kur, Büyük Ödülü Kap!


     League of Legends’ı Türkiye’de en çok oynayan gruplardan biri olan üniversite öğrencileri artık kendi okullarında kurdukları takımlarla diğer üniversitelerin takımlarına karşı mücadele ediyor. E-spor heyecanını üniversitelere taşıyacak olan League of Legends’ın ilk para ödüllü turnuvası öğrencilere sevdikleri oyunu oynayarak üniversiteleri adına yarışma heyecanı sunarken büyük ödüller de kazandıracak.

     Katılan üniversite sayısı her geçen gün artıyor!


     League of Legends’ın her Salı akşamı gerçekleşen topluluk maçlarında bir süredir duyurulan ‘Üniversite Elçi Programı’ üniversiteler arasında gerçekleşecek bu turnuva ile bir adım öteye taşınıyor.

     Anadolu Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Işık Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesindeki kampüs sihirdarları tarafından kurulan üniversite takımları katılacak. 23-24 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek turnuvanın şampiyonu olan üniversite 5.000 TL’lik birincilik ödülünü kazanırken, ikinci takım 2.500 TL ve üçüncü takım ise 1.000’lik ödülün sahibi olacak.

     Eğer siz de üniversitenizin ismini bu turnuvadan görmek istiyorsanız unilig@riotgames.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.
 
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
FM 2013, Serinin En Hızlı Satan Oyunu Oldu Xbox 360 Satışları 76 Milyona Çok Yaklaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız