Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Universal Pictures Yeni Doom Filmini Yapıyor

 
   Amerikan film stüdyosu Universal Pictures yeni Doom filmi üzerinde çalışıyor.
 
   Aktris ve şarkıcı Nina Bergman sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklama ile yeni Doom filmi için Universal Pictures anlaşma imzaladıklarını doğruladı.
 
   "Universal Pictures ile bir sonraki Doom filmini yapıyorum. Tüm evrakları imzaladım. Tekrar Bulgaristan'a dönüp en sevdiğim insanlarla çalışacağım. Bu filmde süper havalı bir yönetmen ile çalışacağım ve yakında yeni albümüm çıkacak, kendimi dünyanın en şanslı kızı gibi hissediyorum."
 
   Variety'nin haberine göre, NBC/Universal temsilcisi yeni Doom filminin yapımcılığını Universal 1440 Entertainment'ın üstlendiğini söylemiş. Universal 1440 Entertainment filmleri genelde sinemada yayınlanmıyor ve bu da yeni Doom filminin DVD olarak ya da Netflix gibi dijital platformlar üzerinden yayınlanacağını işaret ediyor.
 
   2005 yılında Andrzej Bartkowiak tarafından yönetilen ve Dwayne Johnson'ın da rol aldığı bir Doom filmi yayınlanmıştı ancak pek başarılı olamadı. Filmin IMDb puanı 5.2, Metacritic ortalaması 32 ve Rotten Tomatoes ortalaması da %19. Ayrıca 60 milyon dolar bütçe ile çekilen filmin hasılatı da 56 milyon dolar.
 
   Yeni Doom filmi Bethesda Softworks E3 2018 basın konferansı esnasında resmi olarak duyurulabilir. Konferans 11 Haziran'da Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Doom Doom 4 id Software FPS Playstation 4 Xbox One PC
Housemarque Yeni Oyununu Duyurdu: Stormdivers Darwin Project Oynaması Ücretsiz Oldu

Ustanak

23.4.2018 18:04:42

0
Son oyunun yarı kalitesinde bir film olsa yeter de artar bize. Hani tamam Rock falan severiz de seriyi patatese bağlamayın. Düz mantık bam bam bam olsun olayı o zaten Doom serisinin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız