Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy 14 Eylül'de PS4'e Geliyor

 
 
Yayıncı Big Sugar ve geliştirici Ludomotion, 14 Eylül'de PlayStation 4 için roguelite RPG Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy'yi yayınlayacağını duyurdu.
 
Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy, 20 Mayıs 2021'de başlayan erken erişim döneminin ardından 27 Mayıs 2022'de Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Xbox Series ve Xbox One sürümleri 3 Haziran'da piyasaya sürüldü.
 
Unexplored 2, keşfedebilmen için geniş ve zengin bir fantezi dünyası yaratıyor. Kalıcı ölüme dair havalı bir dokunuş bulunduruyor: Karakterin ölebilir ancak dünyada zaman akmaya devam edebilir. Oyun tekrarlayıcı ögeler, deneyim puanı ya da altın içermeyen tutkulu, yöntemsel bir aksiyon RYO'dur.
 
Hikâye tamamen senin kararların ve tarihsel olarak bu kararlarının sonuçları hakkında.
Wayfarer olarak Staff of Yendor'u yok etme görevinde ilerlerken dünyayı bir uçtan diğer uca dolaşacaksın. Yol boyunca kabilelerle tanışacak, büyülü yaratıklarla karşılaşacak ve destansı silahlarla tarihi eşyaları bulmak için antik harabeleri keşfedeceksin. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy ps4 rpg ryo
Monster Menu: The Scavenger's Cookbook, 2023 Senesinde PS5, PS4 ve Switch için Batıya Geliyor Oyunlar içerisinde Yer Alan 10 Eğlenceli Mini Oyun

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız