Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted Yaratıcısı Amy Hennig, Skydance Media'ya Katıldı

 
Uncharted serisinin kreatif direktörü ve yazarı Amy Hennig, Amerikan film prodüksiyon şirketi Skydance Media'ya katıldı.
 
Skydance Media yeni oyun stüdyosunu San Francisco Körfez Bölgesi'nde açacak ve stüdyoya Amy Hennig ile eski Electronic Arts yöneticilerinden biri olan Julian Beak liderlik edecek.
 
"Gelişmekte olan streaming platformlarında oyuncu ve oyuncu olmayanları hedef alan yeni hikaye odaklı deneyimler" yaratacakları belirtiliyor.
 
Skydance Media CEO'su David Ellison konu ile ilgili olarak "İnteraktif medya sürekli olarak değişiyor ve Amy Hennig ile Julian Beak bu evrimin yaratıcıları ve liderleri. Hep birlikte, bizim için yeni olan bu alanda Skydance Media'nın bilindiği kalitede deneyimler yaratacağız." dedi. 
 
Amy Hennig konu ile ilgili olarak "Julian Beak ve ben, Skydance Media'nın yaratıcı ekibinin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz ve Skydance Media ile birlikte sürükleyici hikayeler anlatmanın yeni yollarını keşfedeceğimiz edeceğimiz için çok heyecanlıyız." dedi. 
 
Amy Hennig 2014'te Naughty Dog'dan ayrılarak Electronic Arts bünyesi altında bir Star Wars oyunu geliştirmek için Dead Space serisinin yapımcısı Visceral Games'e katılmıştı. 2017'in sonlarında ise Electronic Arts Visceral Games'i kapatma kararı aldığını açıkladı ve Amy Hennig Electronic Arts'tan ayrıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers
Samurai Shodown Switch Versiyonu 2020'nin Birinci Çeyreğine Ertelendi DJMax Respect V PC için Duyuruldu

BSC Misafiri

19.11.2019 13:29:31

0
Bir uncharted yaptı diye her oyunu başarılı olacak diye bi kaide yok. Zaten ilk uncharted a bakınca çok fazla eksikleri olan ama dönemin iyi hikayeye sahip oyunlarındandı.Bunda tomb raider in başarısızlığıda vardı elbette.Tomb raider bugünkü serileri gibi devam etseydi ozaman başarısı nekadar olur sorgulanabilirdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız