Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted Setinden İki Yeni Fotoğraf Paylaşıldı

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Uncharted'ın bildiğiniz gibi filmi bir süredir yapım aşamasında. Daha doğrusu uzun bir süredir yapım aşamasında olmaya çalışıyordu ve en sonunda geçtiğimiz Temmuz ayında filmin çekimleri başladı.
 
Dün akşam saatlerinde de filmin setinden iki yeni görüntü paylaşıldı. Bu görüntüler Berlin'de yapılan çekimlerden. Görselde Nathan Drake rolündeki Tom Holland'ı ve Sully rolündeki Mark Wahlberg'i görebiliyoruz. 
 
Sahne tam olarak ikilinin müzayede gecesine gidip oradan bir bilgi öğrenmeye çalıştığı bir bölümmüş gibi duruyor. Sonrasında da mutlaka bir aksilik çıkacakmış da Nathan bir orduyu yok edecekmiş gibi.
 
Uncharted filminin vizyon tarihi 16 Temmuz 2021. Filmin başrolllerinde Tom Holand, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Ruben Fleischer yapacak.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Uncharted Film Uncharted Filmi Oyuncular Vizyon tarihi Tom Holland Sony Naughty Dog
İskandinav Mitolojisini Temel Alan Strateji Oyunu Northgard İki Milyon Adet Sattı Worlds 2020 Ön Eleme Aşaması'nın Grupları Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-0CCF51958

16.9.2020 22:12:49

+1
Tom Holland'dan Nathan falan olmaz.

BSC Misafiri

16.9.2020 21:42:14

0
Karakterler çok gerrksiz gibi ama oyunu iyi düşünmeniz lazım.Oyunda gençlik yıllarıda var.

Metal-Gear

16.9.2020 21:20:02

0
Oyun filmleri her zaman para odaklı saçma sapan filmler olmuştur zaten. Tomb Raider'ı da yaptılar güya ne karakter benziyor ne hikayenin işlenişi benziyor. Boş hollywood klasikleri ile dolduruyorlar, oyundaki hikayenin, işlenişin hatta atmosferin bile dokusuna uymayan rasgele yazılmış filmler bunlar. Adını kullanarak para kırıyorlar hepsi bu. En iyi oyun filmi olarak Silent Hill'i söyleyebilirim, pek çok şey benziyordu hepsi olmasa bile.

BSC Misafiri

16.9.2020 20:14:56

0
Nathan hadi itelesen olabilir de Sully için ne berbat bir cast seçimidir o abi??

BSC Misafiri

16.9.2020 17:29:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sully nin saçı az beyaz yapaydınız abisi gibi duruyor Nathan'ın.
agacım nathan'ın gençliğini anlatıyor film sully'nin genç olması normal değil mi sence?

Kasatka

16.9.2020 17:14:46

0
Ben sully yi Nate , Nate de yoldan gecen dilenci cocuk sandim. O kadar uyumsuzlar yani. Tam turk isi olmus. Film e gore adam secmemisler adama gore film yapmislar . (malum spiderman i canlandiran aktor yillardir sony ile calisan bir aktor)

BSC Misafiri

16.9.2020 16:46:29

0
O değil en azından bıyık ekleselerdi Sully'e, adamlar zaten yaş aralığını önemsememiş, belli ki oyundaki sahneleri birleştirecek bir oyun yapmayı da önemsememişler de, Sully bildik bileli bıyıklı, ona bir şeyler yapsalarmış...

BSC Misafiri

16.9.2020 16:29:36

0
Sully nin saçı az beyaz yapaydınız abisi gibi duruyor Nathan'ın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted Film
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız