Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted Senaristinin Star Wars Oyunu SW 1313'le Benzerlik Taşıyor


    Oyun dünyasının birçok önemli karakterine sesiyle hayat vermiş olan Nolan North'un yaptığı işler arasında Uncharted'ın Nathan Drake'i de bulunuyor. Uncharted serisinin ortaya çıkmasında büyük rol oynayan Amy Hennig'le hala iletişim halinde olduğunu söyleyen Nolan North, bir röportaj sırasında kendisinin yeni projesiyle ilgili ufak açıklamalar yaptı.
 
    Naughty Dog'tan ayrılarak Visceral Games'in senaryo odaklı bir Star Wars oyunu projesine geçiş yapan Amy Hennig hakkında yaptığı açıklamalarda North, "Eğer Amy Hennig'in ve kendisinin hikaye tarzına hayransanız, kendisinin EA çatısı altında ortaya çıkaracağı Star Wars oyununun Uncharted serisinden esintiler taşıyacağını bilirsiniz. Proje hakkında bazı şeyler biliyorum ve şimdiden harika olacağını düşünüyorum." sözlerini söyledi. Nolan North, Hennig'in Star Wars projesinin hem iptal edilen Star Wars 1313'ten, hem de Uncharted serisinden esintiler taşıdığını söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
naughty dog uncharted playstation playstation 4 nathan drake star wars visceral amy hennig
Shinji Mikami Yeni Bir Dino Crisis Geliştirmek İstiyor Street Fighter V'ten Daha Fazla Detay Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

29.6.2015 23:07:10

0
Yani duyurulmamış bir Star Wars oyunu daha var ve iptal edilen bence de çok iyi gözüken Star Wars 1313 gibi TPS aksiyon oyunu olacak. 1313 çok iyi gözüküyordu ve geliştiriciler biz bu görselliği orta seviye bir PC de elde ettik gibi açıklamalar yapmıştı, oldukça ilginç bir yapımdı (olacaktı). Umarım bu Star Wars projesi dışında Bioware çatısı altında çıkacak duyurulmamış RPG ,Star Wars oyunu da vardır.

Geldimmigordun

29.6.2015 20:31:29

0
1313 harika görünüyordu be keşke iptal edilmeseydi

silverygt

29.6.2015 18:16:50

0
Hadi bakalim merakla bekliyoruz..

Megathrone26

29.6.2015 17:49:13

0
SW Battlefront sorf multiplayer olduğundan bana göre değil ama sırf singleplayer bir Star Wars gelirse işte bu tam bana göre olur beklemedeyim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız