Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted Legacy of Thieves Collection'ın PC Çıkış Tarihi SteamDB'de Listelendi

 
 
Yayıncı Sony ve geliştiriciler Iron Galaxy ve Naughty Dog tarafından oyunculara sunulacak olan UNCHARTED: Legacy of Thieves'in PC sürümü ilk olarak Eylül 2021'de duyuruldu. O zamandan beri oyun ile ilgili pek bir detay açıklanmadı. Çıkış tarihi hakkında bazı söylentiler ortaya çıksa da oyun PC'ye Ekim 2022'de gelebilir.
 
UNCHARTED: Legacy of Thieves'in resmi SteamDB sayfası yeni bir çıkış tarihi ile güncellendi. Veri tabanına göre oyun 19 Ekim'de çıkış yapacak. SteamDB'nin daha önceki veri girişinde oyunun 15 Temmuz'da çıkış yapacağı bildirilmişti.
 
 
 
UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu hakkında şu ana kadar pek bir şey duymadık. PC sistem gereksinimleri gibi teknik detayların da hiçbiri açıklanmadı. Dolayısıyla oyunun sene sonuna doğru çıkış yapması olası. 
 
Bu yepyeni ve yeniden düzenlenmiş paket, Uncharted 4: A Thief’s End ve Uncharted: The Lost Legacy'yi içeriyor. Oyun kayıp bir hazineyi arayan Nathan Drake'i konu alıyor. 
 
Öte yandan Marvel's Spider-Man Remastered 12 Ağustos'ta PC için geliyor. Bu yılın ilerleyen dönemlerinde ise Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in de PC'ye gelmesi bekleniyor. Ek olarak daha önce duyurulan The Last of Us Part I'in PC sürümünün önümüzdeki yıl çıkış yapması öngörülüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera hikaye sony naughty dog pc ps5
Bullet Soul: Infinite Burst, 9 Eylül'de Switch'e Geliyor AMD'nin FSR 2.0 Teknolojisi Açık Kaynak Oluyor

7ender

25.6.2022 12:48:20

0
PlayStation özel oyunlarını üst ayarlarda oynamak için doğru platform pc 👍
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted: Legacy of Thieves Collection
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız