Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted Filminin Çekimleri Tekrar Başladı

 
Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Uncharted'ın bildiğiniz gibi filmi bir süredir yapım aşamasında. Daha doğrusu uzun bir süredir yapım aşamasında olmaya çalışıyor. 
 
Sürekli ayrılan yönetmenlerden sonra sonunda bir yönetmen bulunmuştu, ancak bu sefer de koronavirüs salgını başlamıştı ve çekimler daha ilk günden ertelenmişti. Filmin başrolü Tom Holland ise şahsi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile çekimlerin yeniden başladığını açıkladı.
 
Uncharted filminin vizyon tarihi 16 Temmuz 2021. Filmin başrolllerinde Tom Holand, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Ruben Fleischer yapacak. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Day one #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu haberin bağlantısı
URL
Uncharted Film Uncharted Filmi Oyuncular Vizyon tarihi Tom Holland Sony Naughty Dog
PES 2021 Sezon Güncellemesi Olarak Geliyor, PES 2022 Unreal Engine ile Geliştiriliyor Gears 5 Operasyon 4 Paketi Dom Santiago'yu Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

16.7.2020 03:58:44

+1
Uncharted' a niye film çeker ki bi insan. Uncharted zaten film gibi hissettiren bir oyun olduğu için, filmlerden fırlayan aksiyon sekansları olduğu için bu kadar sevildi. Film gibi olduğu için bu kadar sevilen bir oyunun film yapınca sıradan bir aksiyon filmi olacağını tahmin edemiyorlar mı acaba. Hadi çekiyorsunuz Tom Holland nedir Allah aşkına başka adam mı kalmadı. Spider Man' i rezil ettiler sıra bunda herhalde.

BSC Misafiri

15.7.2020 18:06:16

0
Tom Holand nedir ya? Bula bula bunu mu bulmuşlar o kadar aktör varken. Çekmeseler de olur.

BSC Misafiri

15.7.2020 16:50:51

0
Çekin gari çekcekseniz yettiniz da
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted Film
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız