Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 4'ün Multiplayerında 60 FPS İçin Çözünürlükten Kısıtlamaya Gidilecek


    Geçtiğimiz saatlerde Sony'nin Paris Games Week konferansı kapsamında Uncharted 4'ün multiplayerı ilk kez gün yüzüne çıkmıştı. Daha mistik ve kaotik bir havayla beraber serinin önceki oyunlarına nazaran farklı bir tarz çizen Uncharted 4'ün multiplayerıyla ilgili teknik bir haber paylaşıldı.
 
    Sony'nin ana konferansının ardından basına özel olarak sadece Uncharted 4 odaklı bir sunum gerçekleştiren Naughty Dog yetkilileri, oyunun multiplayerında 60 FPS akıcılığını yakalamak için 900p çözünürlük kullanılacağını belirttiler. Durum multiplayer kısmında böyle olsa da, Eurogamer'ın haberinde belirtilenlere göre oyunun senaryo bölümünde 1080p çözünürlükte ve 30 FPS akıcılıkta kalınacak.
 
Eğer multiplayer tanıtım videosunu kaçırdıysanız aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer naughty dog uncharted playstation playstation 4 nathan drake sony
Quantic Dream'in Yeni Oyunu Detroit, Harika Bir Videoyla Duyuruldu! 2.500 Gnome, Orc Başkenti Orgrimmar'ı Bastı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alican88

29.10.2015 21:19:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster İşte bende ondan bahsediyorumya nughty dog neden böyle bir şey yaptı. Şimdi yalan söyledi desem fanlar üstüme saldıracak şöyle deyim lafım size değil bu arada, neden vaatleri tutarsız oldu. Neden 1080p 60 fps deyipte, o ilk teaser'deki grafiklerin yarısı bile olmayan görseli neden 1080p 30 fps de görmek zorunda kalıyoruz. Halbuki başından beri biz bu adamlardan 60 fps oyun istemedikki. Uncharted serisi hep 30 fps idi zaten. Ama benim merak ettiğim nd gibi kaliteli bir firma neden böyle yaptı. Neden dlc yi para ile satıyor? Yoksa nd kaliteli firmadır ubisoft ve ea çöpleri ile yanyana koymam zaten. Bu tarz davranışlar nd'ye yakışmıyor bak sonuçlar benim dediğim gibi oldu. Bu oyun 60 fps gelmez dedim (single için) 30 fps oldu. O ilk teaser cgi dedim, u3 den devşirme grafiklerle demo gösterildi oyunda. Ama bu sitede öyle bir fanlık yaşanıyorki doğru söylüyoruz düzgün söylesekte ironi yaparak söylesek de bir kaç tane şahısa laf anlatamıyoruz. Keşke herkes senin gibi düzgünce yazsada bizde ironi yapmadan düzgün şekilde cevap versek.
evet bende katiliyorum size ama bu konsollar malesef 1080p 60 fps gucte degiller..naguhty dog belkide bircok efektten,aa dan,kaplamadan kisip 1080p 60fps vereceklerdi ama bu seferde kaliten odun vermis olacaklardi ve 1080p 30 fps ye dustuler..beticede 60fps icin 900p ye dusmeleride bunu gosteriyor diye dusunuyorum..cunku bu firma gercekten cok cok kaliteli firma..ilk gosteriler cgi video yu gordugumde uncharted fani olsamda bende inanmamistim belliki yuksek donanimli bir pc den gosterilmis.. benim anlamadigim bu konsollarin cikmadan once yapimcilara kitler gonderilmiyormu? biride cikip aga bunda ne oynatacaksiniz dememismi?? genede bu firma piyasaya baktigimizda en elle tutulur firma ve uncharted 4 kapanis olacagi icin naughty dogun ellerinden gelenin en iyisini yapacagina suphem yok..

EmuMaster

29.10.2015 20:56:03

0
İşte bende ondan bahsediyorumya nughty dog neden böyle bir şey yaptı. Şimdi yalan söyledi desem fanlar üstüme saldıracak şöyle deyim lafım size değil bu arada, neden vaatleri tutarsız oldu. Neden 1080p 60 fps deyipte, o ilk teaser'deki grafiklerin yarısı bile olmayan görseli neden 1080p 30 fps de görmek zorunda kalıyoruz. Halbuki başından beri biz bu adamlardan 60 fps oyun istemedikki. Uncharted serisi hep 30 fps idi zaten. Ama benim merak ettiğim nd gibi kaliteli bir firma neden böyle yaptı. Neden dlc yi para ile satıyor? Yoksa nd kaliteli firmadır ubisoft ve ea çöpleri ile yanyana koymam zaten. Bu tarz davranışlar nd'ye yakışmıyor bak sonuçlar benim dediğim gibi oldu. Bu oyun 60 fps gelmez dedim (single için) 30 fps oldu. O ilk teaser cgi dedim, u3 den devşirme grafiklerle demo gösterildi oyunda. Ama bu sitede öyle bir fanlık yaşanıyorki doğru söylüyoruz düzgün söylesekte ironi yaparak söylesek de bir kaç tane şahısa laf anlatamıyoruz. Keşke herkes senin gibi düzgünce yazsada bizde ironi yapmadan düzgün şekilde cevap versek.

alican88

29.10.2015 17:07:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster 1- uncharted 4 duyurulur naughty dog 1080p 60 fps de oyunun çalışacağını söyler ilk teaser cgi videoyu millete oyun içi diye yutturur. Fanatikler bizi yakmaya kalkar büyücü diyerek çünki naughty dog'un yalan söylediğini açıkladık. 2- naughty dog 1080p 60 fps için elinden geleni yaptıklarını söyler ama 30 fps olarak çıkacağını ve grafik kalitesinden ödün verilmeyeceğini söyler. Fan yorumu : fps önemli değil önemli olan çözünürlüğün stabil kalıp düşük fps de kaliteli görsel görmek derler. 3-ormanlık demo gösterilir ilk yayınlanan teaserdeki grafik kalitesinden eser olmadığı gibi demo 30 fps de çalışır. Fanatiklerin yorumu : olsun bu daha alpha sürümü (arkadaşların amcaoğulları naughty dog'da çalışıyor bu arada) full sürümde daha iyi grafikler olacak derler. Bizde peki bekleyelim bakalım deriz. 4- favela demosu gösterilir grafikler tam anlamıyla rezalettir. Ormanlık demodaki grafikleri bile mumla ararız burak ilk teaserdekini o derece yani. Uncharted 3 ara demolar hariç hiç bir farkı olmayan bir iki meyve patladı aha ateş edildi duvar yıkıldı diye sevinenler über grafik farkı var sanar. Halbuki gameplaydaki kaplama ve ışıklandırma ps3deki uncharted 3 ile aynıdır. Konvoyu kovalarken etrafa blur efektini basmalarından bahsetmiyorum bile. Fan yorumu : offf film gibi aşık oldum off helal naughty dog ps4 siparişi veriyom oyunu hemen alacam şatap end teyk may mani, naughty dog bizi diskoya götür. (bu adamların görüpte bizim göremediğimiz ne acaba?) 5- naughty dog oyunun multisinin 900p ve 60 fps olacağını söyler. Şimdi buraya dikkat. Adamlar oyunu duyurduğunda 1080p 60 fps single player modunun olacağını söylerlen multi modunda bile bu vaatlerini gerçekleştiremediler. Ya sony bunlara ilk başta başka makina yolladı sonraki developer kit düşük gönderildi diyecemde makinanın yapımı kaç sene öncesinden başlamasını bırak siz sony'ede toz kondurmazsınız öyle bir şey olsa. E naughty dog da yalan söyleyen bir firma değil size göre oyuncu dostu. Hatta öyle oyuncu dostuki multiye mikro ödeme getirdi adamlar bak ne güzel oyuncu dostu. Zengin oyuncu dostu. Peki biz tam olarak neyi kaçırıyoruz xbox pc wii u kullanıcıları olarak. Yani ps4 kullanıcılarının görüpte bizim göremediğimiz nedir? Hadi bunu fanboy olarak değilde oyuncu olarak tartışalım. Zor bir şey istediğimi biliyorum ama bir deneyelim. İnsan istese sigarayı bırakıyor şurda 3-5 düzgün kelam etmek o kadar zor olmasa gerek.
soyledigin seylerde haklilik payin var ama sunu unutma 1080p cozunurluk demek grafiklerin kotu yada iyi olacagini belirlemez..1080p oyun var dandik gozukur 900p oyun var efsane gozukur,tam terside oluyor..burda konsolun gucu belli ama bahsettiginiz firma "Naughty Dog" adamlarin bu zamana kadar yaptigi seyler ortada..sesarin hakkinsezara lutfen..nelerini gorduk ubisoft mesela :))) bu nesil bana gorede yeni nesil sayilmaz ama xboxin hali ortada ps4 xboxtan iyi haliyle konsol deyince tercihelrin ve gucun ps4 ten yana olmasi normal.. pc yi karistirmayacagim o ayri bir dunya zaten grafik ve fps isteyen tereddutsuz 2500 tlye pc toplasa zaten konsollardan cok daha iyi ayarlarda oynar.. xbox a gelince onun icinde fazla birsey soylemeye gerek yok fanlar disinda tercih edilebilir bir konsol degil bu nesilde cikmis butun oyunlarda ps4 un gerisinde.. nintendo nx hamlesi bekliyorum ve galiba bu sefer hardcore bir konsol gelecek gibi duruyor

alican88

29.10.2015 16:58:47

-1
quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54 Digitalfoundry oyunun multiplayer fragmanı incelemiş.Ve oyun 900p de multiplayer'de olmasına rağmen fps 39 bile düşüyor.Hani yüzde 50 güçlüydü.Xbox one da bile halo 5 dinamik 1080p çözünürlükte oyun 59 fps ye bile düşmüyor.Sony ps4 çok şişirerek çıkardı.Ps4 online olarak 900p'yi bile dorudüzgün veremiyor.
puahha cok guldurdun bee :)) 900p yi bile online veremiyen konsol, cikmis butun multi oyunlarda 1080p verip xboxi tokatliyor la eskioyuncunun fakesi :)) bu oyunda 900p de bile 60 fps verememesi konsolun gucsuzlugu degil 900p de bile nasil efektler ve kaplamalar yapmiski adamlar anti allisingde cabasi konsolun kapasitesi asilmistir..merak etme 900p de biraz efektleri kisar 60 fps ye sabitlerler.. bahsettigin firma "Naughty Dog" once bir destur cek :)

powersmachine54

29.10.2015 13:48:40

0
Digitalfoundry oyunun multiplayer fragmanı incelemiş.Ve oyun 900p de multiplayer'de olmasına rağmen fps 39 bile düşüyor.Hani yüzde 50 güçlüydü.Xbox one da bile halo 5 dinamik 1080p çözünürlükte oyun 59 fps ye bile düşmüyor.Sony ps4 çok şişirerek çıkardı.Ps4 online olarak 900p'yi bile dorudüzgün veremiyor.

Hasikomen

29.10.2015 03:15:06

0
900p lafını gördüğümde PS4'ü kutusuna koydum. Depoya attım.

F355 Challenge

28.10.2015 22:42:21

+2
En azından Guerilla'nın yaptığı gibi milleti kandırmamışlar.

EnemyDestroyeD

28.10.2015 20:54:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Sen seversin kanka bu çözünürlüğü
ooo fena lafff

EmuMaster

28.10.2015 20:14:50

-1
1- uncharted 4 duyurulur naughty dog 1080p 60 fps de oyunun çalışacağını söyler ilk teaser cgi videoyu millete oyun içi diye yutturur. Fanatikler bizi yakmaya kalkar büyücü diyerek çünki naughty dog'un yalan söylediğini açıkladık. 2- naughty dog 1080p 60 fps için elinden geleni yaptıklarını söyler ama 30 fps olarak çıkacağını ve grafik kalitesinden ödün verilmeyeceğini söyler. Fan yorumu : fps önemli değil önemli olan çözünürlüğün stabil kalıp düşük fps de kaliteli görsel görmek derler. 3-ormanlık demo gösterilir ilk yayınlanan teaserdeki grafik kalitesinden eser olmadığı gibi demo 30 fps de çalışır. Fanatiklerin yorumu : olsun bu daha alpha sürümü (arkadaşların amcaoğulları naughty dog'da çalışıyor bu arada) full sürümde daha iyi grafikler olacak derler. Bizde peki bekleyelim bakalım deriz. 4- favela demosu gösterilir grafikler tam anlamıyla rezalettir. Ormanlık demodaki grafikleri bile mumla ararız burak ilk teaserdekini o derece yani. Uncharted 3 ara demolar hariç hiç bir farkı olmayan bir iki meyve patladı aha ateş edildi duvar yıkıldı diye sevinenler über grafik farkı var sanar. Halbuki gameplaydaki kaplama ve ışıklandırma ps3deki uncharted 3 ile aynıdır. Konvoyu kovalarken etrafa blur efektini basmalarından bahsetmiyorum bile. Fan yorumu : offf film gibi aşık oldum off helal naughty dog ps4 siparişi veriyom oyunu hemen alacam şatap end teyk may mani, naughty dog bizi diskoya götür. (bu adamların görüpte bizim göremediğimiz ne acaba?) 5- naughty dog oyunun multisinin 900p ve 60 fps olacağını söyler. Şimdi buraya dikkat. Adamlar oyunu duyurduğunda 1080p 60 fps single player modunun olacağını söylerlen multi modunda bile bu vaatlerini gerçekleştiremediler. Ya sony bunlara ilk başta başka makina yolladı sonraki developer kit düşük gönderildi diyecemde makinanın yapımı kaç sene öncesinden başlamasını bırak siz sony'ede toz kondurmazsınız öyle bir şey olsa. E naughty dog da yalan söyleyen bir firma değil size göre oyuncu dostu. Hatta öyle oyuncu dostuki multiye mikro ödeme getirdi adamlar bak ne güzel oyuncu dostu. Zengin oyuncu dostu. Peki biz tam olarak neyi kaçırıyoruz xbox pc wii u kullanıcıları olarak. Yani ps4 kullanıcılarının görüpte bizim göremediğimiz nedir? Hadi bunu fanboy olarak değilde oyuncu olarak tartışalım. Zor bir şey istediğimi biliyorum ama bir deneyelim. İnsan istese sigarayı bırakıyor şurda 3-5 düzgün kelam etmek o kadar zor olmasa gerek.

AykutGuru

28.10.2015 19:49:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Hazır AKMIŞKEN, Uncharted 4, Gran Turismo Sports, Driveclub, Order 1886, Detroit, Horizon: Zero Dawn, Infamous içinde akarmısın kanka.
Order ve Infamous oynadım kanka. Horizon ve Uncharted 4 bekliyorum. Yanlış olmasın PS4`de var elimde. Fakat kendi özel oyunları hariçinde hiç acmıyorum makinayı gerek yok 2K Akar Kanka

powersmachine54

28.10.2015 19:06:55

0
Böylece ps4 xbox one dan güçlü farkı olmadığı anlaşılmış oldu.Xbox one 900p oyunlar çıkınca sony fanboyları dalga geçiyordu.Hemde bu sefer kendi exculesive oyunlarından en önemli oyunu uncharted 4 multiplayer 900p 60 fps den ödün vermemek için olacakmış.Naughty dog bile ps4 de multiplayerı için 1080p 60 fps yapamadırsa hiç bir oyun firması yapamaz.Aslında keşke konsollar powerpc mimariyi kullansalardı ilk oyunları bile 1080p 60 fps ve son oyunlarıda belki 4k olarak konsollar çıkardı.Sony ve microsoftun bu nesilde hataları x86 tamamen pc mimari işlemci kullanmalarıydı.Umarım bundan sonraki nesil konsollar tekrar powerpc mimarisini kullanmaya devam edebilirler.Ancak xbox one bu nesilde yine de dx12,cloud ile tüm nimetlerden faydalanıp bu nesil hem grafiksel,hemde fps, yani performans olarak xbox one ps4 tokat manyağı yapacaktır.

BSC Misafiri

28.10.2015 18:08:18

-1
quote:

Orjinalden alıntı: dracula501 pc fanları yine basmış burayı ben ömrümde böyle kıskanç bi fanlık görmedim adamalar sinirden ölüyorlar :D
PC fanı kısmının yaratıcıları konsol fanlarıdır. Batman Arkham Knight battık çıktığında mesajları hatırlıyorum. Oyunları zaman odaklı geç çıkarmalarında PS4 sahibi arkadaşlar "Çok üzüldük keşke aynı zamanda PC'deki arkadaşlarda oynayabilselerdi." diye mesaj yazdılarda biz mi göremedik ?

Chirrut Imwe

28.10.2015 18:04:40

+2
Cooook tesekkürler ND.En sonunda PS4'ün hayali %50 daha güclü bir cihaz oldugunu ortaya cikardin.Seviyorum bu adamlari

BlackBeasT

28.10.2015 17:30:45

+1
8 yıl hüküm sürmüş PS3 varken 5 yıl gideceği şüpheli Standart PS4 styla 4K tvli sephada boşa yer kaplar.... Uncharted 4 High-End PS4K'da oynanır. Eww Standart PS4 20fps MasteRace Not: Yazalımda şimdi yanlış anlayan olur. Tepki sony için kişisel algılamayın...

alican88

28.10.2015 17:23:11

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Hazır AKMIŞKEN, Uncharted 4, Gran Turismo Sports, Driveclub, Order 1886, Detroit, Horizon: Zero Dawn, Infamous içinde akarmısın kanka.
CS go,lol da 2k akmak varken saydiklarinda neyin nesi :))

GT_55

28.10.2015 17:11:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT Valla 900P, 1080P nasıl bir çözünürlük uzun zamandır hatırlamıyorum böyle bir çözünürlük. 2K Akarım her türlü, İlk duyurulduğunda da söylemiştim. Bu konsollar çok güçsüz diye, 1080P bile Stabil 60 FPS bulamayan aletler. Göz göre göre nasıl çıkardılar bu konsolları. Hayır şirket içinde biriside çıkıp demedimi aga bu ne bunla ne oynatacaksınız diye.
Hazır AKMIŞKEN, Uncharted 4, Gran Turismo Sports, Driveclub, Order 1886, Detroit, Horizon: Zero Dawn, Infamous içinde akarmısın kanka.

KAKÁ

28.10.2015 16:39:30

-1
quote:

Orijinalden alıntı: FantasyFiRe o zaman bu şarkı tüm kader mahkumu konsolcu arkadaşlara gelsin xU6fbWlV3Fg
Uncharted 4 gibi bir oyunu rüyasında görecek olanlara da bu şarkı benden gelsin

Sir Maximus is BACK

28.10.2015 16:26:23

0
Ayrıca dedicated server da yok. Çok üzücü...

FantasyFiRe

28.10.2015 14:39:54

-1
o zaman bu şarkı tüm kader mahkumu konsolcu arkadaşlara gelsin https://www.youtube.com/watch?v=xU6fbWlV3Fg

Bowser Zeki

28.10.2015 14:28:59

-1
Bu nedir arkadaş 1080p muhabbetinden bıkmadınız gitti ya. PC de 8bit indie oyunu oynuyorum ve gayette zevk veriyor. Grafik önemsizdir benim için! PS1 yıllarına dönmek isterdim kimsenin grafik tartışması yapmadığı zamanlara... Neyse böyle olması daha iyi olmuş multi oyunlarda 60fps olmazsa olmazlardan. 720p yapsınlar ama 60fps olsun o bile yeterli. PS4 ü sırf bu oyun ve digimon için alıcam umarım beklenildiği gibi çıkar.

Source

28.10.2015 13:59:34

-1
Exc. bir oyunda bile 1080p 60fps yakalanamıyorsa yeni nesilin durumu gerçekten vahimdir.

Deswaaa

28.10.2015 13:37:28

+1
pc fanları yine basmış burayı ben ömrümde böyle kıskanç bi fanlık görmedim adamalar sinirden ölüyorlar :D

2K

28.10.2015 13:02:22

+1
Online için 60 FPS de karar vermeleri mantıklı Single 30 FPS olarak grafiklere doyduktan sonra keyifli bir şekilde Online'ı oynarız fakat Online dan direk Single'a geçince 30 FPS direk gözümüze batacaktır.

BSC Misafiri

28.10.2015 12:21:26

0
900p 60fps ve arcade tarzı hızlı oynanış. Kime özendiniz siz Call of Dutyye mi?

BSC Misafiri

28.10.2015 12:21:09

0
Dat downgrade, günumüz tps lerinden bir farkı kalmamış grafiksel açıdan.

Uncy

28.10.2015 12:10:46

0
Multi tutmaz

Patren

28.10.2015 11:45:56

0
multiplayer icin 30 fps 1080p yerine 60 fps 900p daha mantiklidir bu arada 900p 1600x900 mu oluyordu ?

ankara

28.10.2015 11:18:36

-1
60 FPS gerçekten çok iyi bu oyun isterse 10 FPS olsun bayıla bayıla saatlerce oynayacağım bir daha böyle bir oyun gelmez çıktığında saldırın

ultralisan

28.10.2015 11:15:39

-2
10 yil önce Call of duty 2 oynardık 900p hey gidi günler hey.

AykutGuru

28.10.2015 10:45:01

-1
Valla 900P, 1080P nasıl bir çözünürlük uzun zamandır hatırlamıyorum böyle bir çözünürlük. 2K Akarım her türlü, İlk duyurulduğunda da söylemiştim. Bu konsollar çok güçsüz diye, 1080P bile Stabil 60 FPS bulamayan aletler. Göz göre göre nasıl çıkardılar bu konsolları. Hayır şirket içinde biriside çıkıp demedimi aga bu ne bunla ne oynatacaksınız diye.

Sir Maximus is BACK

28.10.2015 09:00:25

-3
1080p oyuncuları için kotu haber

Megathrone26

28.10.2015 08:13:46

0
benim için Singleplayer önemli olduğundan çok da farketmez. Single iyi olsun yeter bana

Final Getsuga Tenshou

28.10.2015 07:13:45

0
Bizi 900p gibi bir çözünürlükle tanıştırdıkları için teşekkür etmeliyiz konsollara.

KortX

28.10.2015 02:46:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: **Nicolae** Iyi en azindan Killzone da oldugu gibi 1080p deyip turlu oyunlarla oyunvulari kandirmayacaklar
Naughty Dog'u severim ama nereden biliyorsun? Killzone çıktığında da herkes 1080p sanıyordu ve öyle de söylenmişti yapımcı firma tarafından .

RealArek

28.10.2015 02:37:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Ooo 900p alırım bir dal
Kardeş senaryo 1080p olucak zaten mp 900p olucak ama 60 fps xbox one gibi 800p 30 fps olmuycak.

estefanik1

28.10.2015 02:03:34

-2
Şu oyunun multisini daha oturaklı yapacaklarına iyice arcadeleştirmişler rezalet olmuş

aykut291

28.10.2015 01:59:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Ooo 900p alırım bir dal
Haberi okumadın herhalde! Multiplayer da 900p olacak akıcı olabilmesi için Senayo modu 1080p sonuç ps4 xbox one gene daha iyi gene daha iyi pinkycim gerçeği kabul etmesende :D

alican88

28.10.2015 01:58:08

-1
ps5 3 seneye cikar 1080p 60fps remastered olarak oynariz

Cityzens

28.10.2015 01:40:22

-5
Bu 900p bana hep xbox one'i hatırlatir oldu :))) Ayni sekilde dice deyince 720p geliyor aklima :)) Neyse ps5 te 2k 60 fps oynariz :) sunun surasinda ps5 in cikmasina ne kaldi ki canim(!) :))) (kemal sunal gulusu) .

Zarbo257

28.10.2015 01:11:47

-1
He for the players he aynen for the players...PS5'e remastered olarak alır oynarız artık 2 sene sonra.

Tam35tr

28.10.2015 00:50:49

0
Bence 720p dışında eğer konsolda verimli performans 900p ile elde edilebiliyorsa çok kızmamak lazım.Konsolların donanımı ve fiyatı ortada.Kimse 1300-1500 liralık aletten GTX TİTAN Performansı beklemesin zaten. Xbox one'ın üzerine çok gidildi bu çözünürlük olayından dolayı ama şimdi çok güzel atılımlar ve yenilikler yapıyorlar umarım şu çözünürlük ve konsol kavgası bir gün (bitmese de) en azından azalır saygılar...

CPTLeBron

28.10.2015 00:48:31

0
Sığınaklar ne taraftaydı?

Qonrul

28.10.2015 00:47:18

0
grafikten ziyade akıcı olması daha doğru olur tabi yerinde olmuş

KAKÁ

28.10.2015 00:35:48

+11
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Ooo 900p alırım bir dal
Sen seversin kanka bu çözünürlüğü

Project Scorpio

28.10.2015 00:33:01

-13
Ooo 900p alırım bir dal

v. Persie

28.10.2015 00:28:38

-2
Xbox olsa yerden yere vurulmuştu

Nicolae

28.10.2015 00:11:24

+2
Iyi en azindan Killzone da oldugu gibi 1080p deyip turlu oyunlarla oyunvulari kandirmayacaklar

RealArek

28.10.2015 00:11:02

0
Ön siparişle alasım geldi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız