Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 4'ten Doyumsuz Bir 16 Dakika!

 
     Yapılan ertelemelerin ardından 10 Mayıs tarihinde sabırsız PlayStation 4 sahipleriyle buluşacak olan Uncharted 4 için yeni ve uzun bir oynanış videosu yayınlandı. Görsel olarak harika duran yapım, oynanış dinamiklerine bakacak olursak daha geniş bir alana yayılan keşif dinamiklerine de sahip. Uzun keşif yolculuğunun ardından gizlilik ve çatışma dinamikleri de bu videoda yer alan diğer detaylar oluyor.
 
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle Türkiye'deki oyuncularla buluşacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
naughty dog uncharted playstation playstation 4 nathan drake sony Bir Hırsızın Sonu
Starbound Erken Erişim Sürecinden Çıkıyor DiRT Rally'nin Konsol Sürümleri Çıkışını Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

UzmaN345

14.4.2016 08:23:33

0
Oyunun grafikleri gerçekten çok iyi ama bana oyun rendırlanmış gibi geldi. Ya arkadaş nasıl msaa teknoljisi var bu grafik motorunda'da bukadar pürüzsüz duruyor. X4 msaa gibi bir efek açtınmı oyuna iki kat yük biniyor. Sanki X8 msaa var gibi duruyor oyun. Oyunda en ufak bir yavaşlama bile olmuyor. vs. vs. Oyunda bu grafiklerde gelmicektir çok büyük ihtimal kırpılmış olucaktır tahminimce. Eyer böyle grafiklerle gelirse efsane olur. Bana göre vermişler render vermişler render :D

tayfun34_4

11.4.2016 09:37:17

0
jeep'in kancasını ağaca bağlıyor sonra tepeden aşağıya kayarak iniyor üstünde en ufak bir ıslama veya çamur lekesi yok kuru temizlemeden çıkmış gibi jeep'e biniyor sonra aynı tepeye jeep çıkıyor jeepin her tarafı çamur oluyor.Demek ki geleceğe dönüş filmdeki kendiliğinden kuruyan elbiselerden daha gelişmiş bir teknoloji kullanıyor

SkyTech74

6.4.2016 23:27:13

0
Kardeşliğe düşsün hele. Karaborsaya girer gibi hissediyor insan kendini.

BlackLead

6.4.2016 17:38:44

0
Amma işsizsiniz aga siz, herifler milyon dolarlar kazanacak her tarafı sömürecekler.Siz ise bir oyun için birbirinizi öldürecek derecede tartışıyorsunuz sonra savaş çıksa türkiye tek yürek olur tek bilek olur yav he he derler o adama.

huseyincarnege

6.4.2016 17:21:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orijinalden alıntı: eskhifakiroyuncu Oynamadigin icin bilemezsin .Bak yukarda SS atmisim.
Oyunun Portu okadar kötü ki üst seviye PC'ler bile calistiramiyor düzgün bir sekilde. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
okadar vahimmi durum :S

alpalp84

6.4.2016 17:04:21

0
Yeter bu kadar SS ve videolara baktığım. Bunu seyretmeyeceğim. Oyunun zevki kaçmasın.

BSC Misafiri

6.4.2016 16:34:06

0
Uncharted diğer oyunlar ile kıyaslanamaz. Üstelik QB gibi bir oyun ile, asla :) Oyun zaten fos çıktı. Xbox a özel olsa ne olur olmasa ne olur. Yaptıkları oyundan özentilikleri şelale gibi akıyor :)

mementopolis

6.4.2016 14:50:09

0
720p de olsa oynanir diyordum ama X1 yok bende ne yasik ki , resimde tv'ye bakmaktan Xbox'uu görememisim :D. Neyse Katlanacaz artik cevaplar icin Tesseküler ikinizede @Metal-Gear @eskhifakiroyuncu .

Metal-Gear

6.4.2016 14:46:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Xbox mu PC'de mi oynadin ? Pc de oynayanlar isyanlardaymis öyle görülüyor yine.
Yok hocam ilk fotoğrafıma dikkat etseydin tv'nin altında xbox one görünüyor zaten kamyon kasası. Demek ki PC sürümü dandik bir port olmuş şikayetler var. Yine de Remedy düzeltir bu durumu, 980ti istiyip bide milleti ağlatacaklarsa ayıp ederler çünkü. Zaten bu kadar hayvani bir sistem kullanan pek az insan var şu an. En makul olanı oyunu XO'da oynamak diye düşünüyorum. En azından PC'de update'ler ile işi çözene kadar.

eskhifakiroyuncu

6.4.2016 14:44:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Almak istedim ama üst seviye bir pc (orta-giris) kullanmadigim icin elim varmadi, yorumlar fenaydi, alamadim. X1 versiyonunda hersey yolunda. pc 'ye 1 ay gecirsin saglam ciksin anlamiyor bu yapimcilar :D
Ben artik ezberledim bu cakalliklari...PC versiyonu su an bilerek sorunlu tutuluyorki,hem konsol hemde oyun konsolda adam gibi satis seviyesine gelsin...2-3 haftaya bi yamayla temizlerler bu isi...

mementopolis

6.4.2016 14:42:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskhifakiroyuncu Zati NeoGAF da da millet agliyor.PC versiyonu berbat bir Xbox portu.En yüksek detay seviyesinde konsoldan pek farki olmadigi söyleniyor(PC de göremedigim icin kendim bisey diyemiycem) Öyleki hangi cözünürlügü secersen sec Xbox da ki Temporal Reconstruction metoduna benzer bir sistem kullanmaya basliyormus.Tuhaf ama Remedy halleder isi bence.
Almak istedim ama üst seviye bir pc (orta-giris) kullanmadigim icin elim varmadi, yorumlar fenaydi, alamadim. X1 versiyonunda hersey yolunda. pc 'ye 1 ay gecirsin saglam ciksin anlamiyor bu yapimcilar :D

veterangamer

6.4.2016 14:32:17

0
Goty geldi selam durun

eskhifakiroyuncu

6.4.2016 14:29:31

0
Zati NeoGAF da da millet agliyor.PC versiyonu berbat bir Xbox portu.En yüksek detay seviyesinde konsoldan pek farki olmadigi söyleniyor(PC de göremedigim icin kendim bisey diyemiycem) Öyleki hangi cözünürlügü secersen sec Xbox da ki Temporal Reconstruction metoduna benzer bir sistem kullanmaya basliyormus.Tuhaf ama Remedy halleder isi bence.

mementopolis

6.4.2016 13:27:30

0
Xbox mu PC'de mi oynadin ? Pc de oynayanlar isyanlardaymis öyle görülüyor yine.

mementopolis

6.4.2016 13:24:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskhifakiroyuncu Oynamadigin icin bilemezsin .Bak yukarda SS atmisim.
Oyunun Portu okadar kötü ki üst seviye PC'ler bile calistiramiyor düzgün bir sekilde. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

6.4.2016 12:42:24

0
Uncharted 4'teki tps mekanikleri, mekan çeşitliliği, aksiyon hiçbir oyunda yok. Daha iyi bir Afrika grafiği yok. Hayvani draw distance, yerdeki çamurlara kadar modellenmiş. Senaryo işini de iyi yapıyorlar

Kennnn

6.4.2016 11:38:26

0
QB 720p indirgenmiş bir oyun olmasının avantajini kullaniyor. karsilastirma yapacaksan 720 konsol oyunları ile karşılaştır. Insana illa bunu söyleteceksiniz nasil fanlik trolluk kanina islemisse senin eski...

eskhifakiroyuncu

6.4.2016 10:55:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

grafikleri çok iyi değil qb nin. oynamasak yedirecen.
Oynamadigin icin bilemezsin .Bak yukarda SS atmisim.

Apewabce

6.4.2016 10:34:30

0
Bundan önceki serileri hep hanımla beraber bitirdik bir an önce çıksın merakla bekliyoruz film tadında oyun yapıyor bu elemanlar.

InsignAce

6.4.2016 10:18:09

0
bu oyun yıne akıcak ya dur bakalım

BSC Misafiri

6.4.2016 10:03:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: eskhifakiroyuncu
quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ Sen yiyon kendini ne attığın fotolarda göze güzel gelen birşey gördüm nede qb nin unc 4 ten iyi olan bir yanını adamlar bile tebrik ediyor , en iyisi u4 kendi kendini avutuyon sende burda çocuk gibi işte.
ND da onlari tebrik etti kardesim.Adamlar birbirlerine jest yapiyorlar https://twitter.com/neil_druckmann/status/628588372278181889?lang=de Arti su an QB oynuyorum.Benim ekran karsisinda gördügüm seyi,sizlerler görseydiniz yorumlariinz nasil olurdu bilemiyorum!
grafikleri çok iyi değil qb nin. oynamasak yedirecen.

BSC Misafiri

6.4.2016 10:03:19

0
Onlarca sayfa tartışılmış, konuşulan tek şey grafik. Sevgili işsiz arkadaşın biri üşenmemiş capsler almış, partiküller şöyleymiş de çamurun akma fiziği böyleymiş... Bir ton insan oyunu oynamadan ''GOTY'' damgasını grafiklerine göre yapıştırmış, o halde The Order 1886'da ilk gösterildiğinde GOTY demeliydik... Senaryodur, oynanış dinamikleridir, oyun süresi veya tekrar oynanabilirlik gibi kavramları kim ne yapar zaten. PS3 sahibiydim lakin UC üçlemesini PS4'te oynadım, o zamanlar pek ilgimi çekmedi nedense ama hakkını vereyim çok keyifli bir oyun olduğunu geçen ay üçlemeyi bitirince daha iyi anladım. Uncharted'ı uncharted yapan unsurları konuşacağınıza teknik detayları konuşarak oyuna en çok zararı siz veriyorsunuz, xbox fanı dediğiniz insanlar sadece trollerken siz oyunun anlamını kaybetmesine neden oluyorsunuz. W3 gibi efsane bir RPG'nin de uzun süre sadece grafikleri konuşuldu ve dünyanın, senaryonun derinliğine bir allahın kulu değinmedi. Bu zamanda oyun yapımcısı olmak çok kıyak iş vesselam, yatırımı yapıp grafikleri janjanladığında sorgusuz sualsiz balıklama atlayacak bir yığın insan hazırolda bekliyor.

eskhifakiroyuncu

6.4.2016 09:52:50

0
XboxGameDVR sorunu halledildi halledilmesinede aldigim onca SS yandi.Sonra bi daha alirim.Simdilik elimdekiler bunlar

Metal-Gear

6.4.2016 07:02:05

+1
eskhifakiroyuncu, sağolasın bende iyiyim Allah'a şükür. Yok canım estağfirullah ne birbirimizi yemesi. Quantum Break'i geceden beri oynuyorum, bağladı beni kendine. Evet oyun gayet güzel, Xbox One'ı açtırdı bana sonunda. Ben telefondan foto çektiğim ikinci resimde bizim elemanın surat gerçek gibi. (Ara video görselliği tabi o) Oyun içinde tabi illa ki düşüyor kalite. Ara videolar her türlü daha gerçekçi haliyle. Ben baya sevdim oyunu, U4'ün izlediğim videoları ile karşılaştıracak olursam, bence hala U4'ün grafikleri daha gerçekçi ama pastel tonlar içerdiği için QB'deki renk paleti gerçek dünyayı daha fazla yansıtıyor. Ama pastel tonlar UC4 için bir eksi değil, bir tarz meselesi çünkü bilinçli yapılıyor. Renk paletini farklı yapmak isteselerdi 10 dakikalık bir color correction çalışmasıyla hallederlerdi zaten. QB'nin render çözünürlüğü muhabbeti yüzünden noislenme ve benzeri eksikleri baya görselliği baltalıyor. U4'ün eline su dökecek durumda değil. Oyunun almış olduğu notları göz önüne alarak eğerlendirme yaparsam, 7 ve benzeri oranda not veren siteler resmen saçmalamış. Bu oyun ennnn kötü ihtimalle 8 - 8.5'lik. Sığ yönleri var ama öyle 7 verilecek bir oyun değil, ölücülük resmen 7 vermek. QB bence her oyuncunun deneyimlemesi gereken bir oyun. Ama şu var, oyun 1 kere bitirildikten sonra tekrar oynama isteği uyandıracak cinsten değil, bitir ve bırak kıvamında "hit" bir yapım olmuş. Uc serisi şu ana kadar bitirdikten sonra tekrar oynama isteği uyandırıyordu tüm oyunlarında, bakalım 4. oyunda da aynı çıtayı yakalarlarsa Uc4 yıla damgasını vurur. 1 ay sonra göreceğiz sonucu.

winxperror

6.4.2016 05:10:24

0
Aylardır oyun oynamıyorum.Daha uzun süredir BSC'ye girmedim.Bugün bir göz atayım dedim , demez olaydım.Herkes saçma sapan şeylere kafa takmış , oyunun anlamını unutmuş.Sanasın siyaset.Zaten kaç yıldır böyleydiniz , şimdi iyice saçmalamışsınız.Ben de eskiden böyleydim.Sizin eğlence anlayışınızdan tiksiniyorum.Allah başka dert vermesin!

mavizaman

6.4.2016 02:03:26

0
sizi bilmem ben çok beğendim.Konsollarda özendiğim tek şey bu tip özel yapımlar.

eskhifakiroyuncu

5.4.2016 23:32:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ Sen yiyon kendini ne attığın fotolarda göze güzel gelen birşey gördüm nede qb nin unc 4 ten iyi olan bir yanını adamlar bile tebrik ediyor , en iyisi u4 kendi kendini avutuyon sende burda çocuk gibi işte.
ND da onlari tebrik etti kardesim.Adamlar birbirlerine jest yapiyorlar https://twitter.com/neil_druckmann/status/628588372278181889?lang=de Arti su an QB oynuyorum.Benim ekran karsisinda gördügüm seyi,sizlerler görseydiniz yorumlariinz nasil olurdu bilemiyorum!

abstract-a

5.4.2016 23:31:50

0
Ben de aslında renk paleti konusunda tam tersini düşünüyorum. O ilk trailerlar biraz last of us renk paletiydi onun etkisinde kalınmıstı. ve uncharted serisinde hiç bir zaman öyle bir renk paleti olmadı ki. Oyun madagaskarda geçiyor afrikada adada nasıl soguk ve donuk renk paleti olmasını umuyorsunuz. emin olun naught dog gibi bir firma denemiştr o paletleri ancak kum güneş çöl vs last of us daki gibi ya da o ilk trailerda ki gibi bir renk paleti ile olmayacagını düşünmüş olmalılar ki bu palete geçmişler. Ancak şu oyun hamuru olayına katılmıyotrum hiç. Kaldıki zaman dongusu mekan değişimi vs olursa renk paletinde degisiklik olabilir sadece tek bir chapterdan bu cıkarımı yapmamak lazım bekleyip görelim.
quote:

Orjinalden alıntı: Leon Uncharted 4 teknik detaylar konusunda daha iyi olabilir ama en iyisi daha doğrusu "en gerçekçi görünen" oyun olmadığına katılıyorum çizgi film tarzı renk paleti bütün gerçekçiliği alıp götürmüş. İlk trailerda gösterdikleri renk paletiyle çıksaydı efsane olurdu. [DHTUBE=]http://youtu.be/y1Rx-Bbht5E

Leon

5.4.2016 23:26:48

0
Uncharted 4 teknik detaylar konusunda daha iyi olabilir ama en iyisi daha doğrusu "en gerçekçi görünen" oyun olmadığına katılıyorum çizgi film tarzı renk paleti bütün gerçekçiliği alıp götürmüş. İlk trailerda gösterdikleri renk paletiyle çıksaydı efsane olurdu.

RaiTrQ

5.4.2016 23:11:31

+1
Sen yiyon kendini ne attığın fotolarda göze güzel gelen birşey gördüm nede qb nin unc 4 ten iyi olan bir yanını adamlar bile tebrik ediyor , en iyisi u4 kendi kendini avutuyon sende burda çocuk gibi işte.

eskhifakiroyuncu

5.4.2016 21:51:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear @eskhifakiroyuncu, ooo hacı n'apıyon iyi misin? :D Bence öyle değil, karşılaştırmasını yaptım PC sürümünden üstelik. Spoiler etiketine koyayım da yer kaplamasın fazla. Çiğ çiğ yemesi imkansız, tokat yemiş çünkü. :D Ama TR'ın grafikleri kötü değil, Uc4'ten kötü sadece. Burada: [spoiler=9537529627]Karsilastirmalar, mümkün mertebe her iki oyunun benzer sahnelerinden. Olabildigince esitler, ama UC4 videodan alinti oldugu için hem bitrate degeri birebir oyundakinden düsük, hem de sahneler hareketli ve motion blur var, dolayisiyla her açidan ROTTR avantaji elinde tutuyor, PC sürümü ve direk oyundan alma sonuçta. Buna ragmen çikan sonuçlar asagida mevcuttur. [Resimleri ayri bir pencerede açip orijinal boyutunda görüntüleyin] ÇAMURLU YÜZEYLER IÇIN "GLOSSY - SPECULARITY" KALITELERI: "VOLUMETRIC LIGHT" KALITELERI (Bunda UC4 tekme tokat dalmis parçalamis resmen) KAYALARIN ÜZERINDEKI DETAYLAR "BUMP - DISPLACEMENT" (Uc4 Texture çözünürlügü düsük diyenlere özel Osmanli samari) SU GÖRSELLERI (Uc4'te motion blur var çünkü videodaki sahneler hep hareketli, ona ragmen daha gerçekçi bir su yüzeyi mevcut) AGAÇ ÖRNEGINDEN SCULPT VE KABARTMALAR (Mesh kalitesine atarlananlara bir samar daha) UZAK ÇIZIMLER VE DERINLIK IÇEREN SAHNELERDE IMAJ KALITELERI ============================ ============================ ============================ Uncharted 4'ün grafiklerine kötü diyenler, ya saka yapiyordur ya da ulasamadigi cigere mundar diyen kedi misali bir arkadasimizdir. Bunun baska bir açiklamasi yok zaten, oynadiginiz hiçbir oyunun grafikleri Uncharted 4 gibi degilken sürekli UC4'e karsi bir grafik kötüleme girisimi var insanlarda. Bunun böyle olmasi, oyunun grafiklerinin KISKANILDIGININ kaniti zaten. :) Herkese hikaye analtinda bana anlatmayin kekocanlar. [/spoiler]
Iyiyim hocam sen nasilsin? U4 harika gözüken bi oyun.Aksini söyleyenlerin gözüne gözlük takmalari gerek fakat en iyisi,bundan daha iyi bisey olmadigini söyleyenlerinde bir o kadar gözlüge ihtiyaci var.TO1886,Ryse Son of Rome,Infamous,RTR,Quantum Break,KZSF U4 den cok daha iyi duran oyunlar hocam kusra kalma .Gamersyde dan da yüksek kalite videolarini izledim.Karakter ve bir kac cevre detayi disinda maalesef aman aman bisiler göremedim. Quantum Break den 50 tane SS aldim ama oyunun GameDVR ile ilgili bi problemi var galiba.Buraya aldigim SS leri koysaydim,milletin cene yere yapisirdi .Yahu yemeyin birbirinizi.ND ile Remedy beraber oturmus,cay-kahve icip,pasta yiyorlar biz burda birbirimizi mi yiyelim? Akil isi degil hocam.Birinin gölge daha iyiyse ötekinin kaplamasi,digerinin post efektleri.Günün sonunda üc assa bes yukari maci berabere bitiriyorlar.

Akone

5.4.2016 20:38:16

0
Grafiği beğenmeyen arkadaşlar var, onlara bir şey demiyorum ya En çok merak ettiğim şey senaryo, inşallah grafiğe önem verdiği kadarda senaryoya önem vermiştir.

WHITE_Wolf

5.4.2016 19:23:06

0
Birde grafik karşılaştıran arkadaşlar var Onlara bişey demiyorum sanki daha önce oyun geliştirmiş yazdıkları efektleri kullanmışlarda çok eminler hangisinde daha iyi olduğuna karar veriyorlar Bırakın bu işi bilenler karar versin oyun çıkınca digital foundry teknoloji ve frame testlerini yapar hangi çözünürlükte çalıştığını açıklar bekleyin.

MaxPayne-2

5.4.2016 18:48:12

+3
Quantum Break'ın yapımcıları Uncharted 4 için ND'yi tebrik etmiş. Hatta Sam Lake, Uncharted 4'ün yönetmenlerinden biri olan Neil Druckmann'a Quantum Break'in bir kopyasını imzalayarak göndermiş. 'Bizlere ilham verdiğin ve çıtayı yükselttiğin için teşekkür ederim Neil!' cümlelerini yazmış. O değilde bu nesil Xbox cephesindeki herkes, PS4 cephesindeki yapımları ve işleri tebrik ediyor, etkileniyorlar. Fanboylarda tüm o kibir ve kıskançlıklarıyla mok atıp dursun boş hayaller içerisinde. :D Ve fotoğraf: --- Ve birde twit var, onda da Remedy çalışanlarının U4'ün bu yeni fragmanını izledikleri ve çok etkilendikleri yazıyor. Remedy'nin o resmi twiti:

Grkwnxs

5.4.2016 18:25:43

+2
Bu oyunu beğenmeyen oyundan anlamıyordur bu kadar net

turkopol

5.4.2016 18:18:57

0
Her konuda grafik siz hakkediyorsunuz her sene konsol almayi merak etmeyin daha iyi grafijlerle oynicaksiniz senelik 500 dolar verip👍

EyesNight

5.4.2016 17:57:14

+4
Realist olmak gerekirse evt oyun gerçekten harika görünüyor ama şöyle bir şey var yorumlarda en iyi grafik, felaket felan filan bi ton abartmaya denk geldim ve bu beni üzdü açıkcası. The Witcher 3 gibi dolu içerikli,görsel çıtaları zorlayan ki bence bu oyundan iyi grafikli,hikaye olarak filmleri ve romanları aratmayan bir oyunu ve oyunları görmezden gelip bu oyunu hemen goty yapıp tanrı gibi görenler lütfen yapmayın ayıptır onca oyunu görmezden gelip bu oyunu yüceltmek fan-boyluk değilde nedir tamam kabul oyun gerçekten güzel ama hikaye ve ilerleyiş artı oynanış olarak pek çok oyundan geri kalıyor ve kalacak (çıkmamış biliyorum önceki oyunlarla da kıyaslıyorum)

İdrak İstimlak

5.4.2016 17:24:34

0
Şu artstyle, şu grafik kalitesi henuz hic bir konsol oyununda mevcut degil. Baska oyunlarla karşılaştırmak cidden bu isten hic anlamamanin isaretidir. Icimden bir ses otur su manyak goruntuleri bir daha, bir daha izle diyor, mantigim hayir cikisini bekle, tadini cikar diyor. Sabirsizlik had safhada bekliyoruz...

BekirTemel

5.4.2016 17:18:21

0
beklediğim oyun

musAKka

5.4.2016 16:55:29

0
Uncharted bu, sanatsallığı yeter. Yalnız videoda göze batan bir yapay zeka eksikliği var. Gerçi eski oyunlarda da yapay zeka çok iyi değildi; oyun zaten kendisine hikayesi ve sürükleyiciliği ile bağlıyor her daim.
Grafiklere gelince; en azından ilk yayınlanan videoyu tamamen oyun içi zanneden kesim doğru yolu bulmuş gözüküyor. Zamanında bunu söyleyince düşman ilan edilmiştik halbusü. Bununla birlikte oyunun grafikleri gerçekçilikten uzak, ama bu durum oyunu kötü grafikli yapmıyor tabi ki. Uncharted'ın eski oyunları da benzer bir sanatsallığa sahipti, bu şekilde devam edilmesi de çok doğru bir tercih olmuş. Grafikleri derinlemesine incelersek teknik açıdan belki eksikleri çıkar, hatta o teknik özelliklerin daha iyi olduğu oyunlar da vardır ama incik cincik yapmadan, şöyle genel olarak tabloya bakar gibi baktığımda oyun şaheser gibi duruyor. Zaten oyuncu için de önemli olan bu. Eskiye oranla daha geniş bir oyun alanına sahip olması da müthiş olmuş. Tek dileğim Uncharted 2 tadında bir oyun olması...

Metal-Gear

5.4.2016 16:05:49

+3
@eskhifakiroyuncu, ooo hacı n'apıyon iyi misin? :D Bence öyle değil, karşılaştırmasını yaptım PC sürümünden üstelik. Spoiler etiketine koyayım da yer kaplamasın fazla. Çiğ çiğ yemesi imkansız, tokat yemiş çünkü. :D Ama TR'ın grafikleri kötü değil, Uc4'ten kötü sadece. Burada: [spoiler=9537529627]Karsilastirmalar, mümkün mertebe her iki oyunun benzer sahnelerinden. Olabildigince esitler, ama UC4 videodan alinti oldugu için hem bitrate degeri birebir oyundakinden düsük, hem de sahneler hareketli ve motion blur var, dolayisiyla her açidan ROTTR avantaji elinde tutuyor, PC sürümü ve direk oyundan alma sonuçta. Buna ragmen çikan sonuçlar asagida mevcuttur. [Resimleri ayri bir pencerede açip orijinal boyutunda görüntüleyin] ÇAMURLU YÜZEYLER IÇIN "GLOSSY - SPECULARITY" KALITELERI: "VOLUMETRIC LIGHT" KALITELERI (Bunda UC4 tekme tokat dalmis parçalamis resmen) KAYALARIN ÜZERINDEKI DETAYLAR "BUMP - DISPLACEMENT" (Uc4 Texture çözünürlügü düsük diyenlere özel Osmanli samari) SU GÖRSELLERI (Uc4'te motion blur var çünkü videodaki sahneler hep hareketli, ona ragmen daha gerçekçi bir su yüzeyi mevcut) AGAÇ ÖRNEGINDEN SCULPT VE KABARTMALAR (Mesh kalitesine atarlananlara bir samar daha) UZAK ÇIZIMLER VE DERINLIK IÇEREN SAHNELERDE IMAJ KALITELERI ============================ ============================ ============================ Uncharted 4'ün grafiklerine kötü diyenler, ya saka yapiyordur ya da ulasamadigi cigere mundar diyen kedi misali bir arkadasimizdir. Bunun baska bir açiklamasi yok zaten, oynadiginiz hiçbir oyunun grafikleri Uncharted 4 gibi degilken sürekli UC4'e karsi bir grafik kötüleme girisimi var insanlarda. Bunun böyle olmasi, oyunun grafiklerinin KISKANILDIGININ kaniti zaten. :) Herkese hikaye analtinda bana anlatmayin kekocanlar. [/spoiler]

Kreuger

5.4.2016 15:59:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: cikiacla

dede alzheimer olmuşsun hala oyun peşindesin, git torun sev.

eskhifakiroyuncu

5.4.2016 15:44:13

+2
Oyunun grafikleri güzel eyvallah ama bundan iyisi yok nedir? RTR bunu cig cig yer yahu: Not:Hepsi oyun ici XO dan alinmadir.

kabus2224

5.4.2016 15:31:34

+5
quote:

Orjinalden alıntı: karamsar-53 ben bu oyunu cok severim ama hep ayni oyunu önümüze sürmeleri beni üzüyo hiçbir değişme yok oyuna bişey ekler insan görüntüyü iyi yapmişler gene oyuna devam etmişler fanatikliği birakıp biraz oyunu eleştirmesini biliyn oyunu seviyoz diye ne yapsalar süper oyun demiyelim eleştiri yapmalıyız ha bu arada bir kişi bana oyunda şu yeni diyebiliyosa gelsin :D
Hocam ben bir kaç tane gördüm. :D - Halat atma, bu sayede düşmanın tepesine çökme, - araba kullanma (bölüm gereğidir bu ama önceki bölüm trailerlarında da vardı, demek ki araba olayı var baya bi) - gizliliğin artması, otları motları lehimize kullanabilir hale gelmişiz, - çok geniş bir alan sunması (bunun getirilerini ancak oyunu baştan sonra bitirince anlayabiliriz, araştırmaya müsait bir çevre var gibi duruyor burdan) bunları gördüm şu ana dek. Birde önceki videolardan yola çıkarak, sinematik oynanış unsuru tavan yapmış, oskarlık sahneler vardı oyunda. Daha da bir kaç yenilik daha varsa oyun çıktıktan sonra görürüz zaten. Toplamı 1 saati geçmeyen oynanış videolarından yenilik yok demeniz yanlış olur, belki vardır? Bitirmedik daha oyunu. Şu ana kadar da önceki oyunlarda olmayan bu saydıklarımı gördüm. Anca bu tarz şeyler olur zaten, yenilik diyipte jetpack ile uzaya uçacak halimiz yok. Oyun kendine has tarzından bir şey kaybetmemeli neticede, yoksa Uncharted olmaz. Sizce de öyle değil mi?

TheWhiteGandalf

5.4.2016 15:30:45

0
Burnu yine havalarda geziyor, bir şeyi de beğen be kardeşim

E.R.W.

5.4.2016 15:27:38

0
Grafik konuşmaktan bunları konuşan yok ki! Kafayı takmışlar grafiğe saplantı derecesinde. Grafik iyi olsun gerisi önemsiz havasındalar. Pc oyuncuları yüzünden yapımcılar hikayeye önem vermez oldular.

Lazburnu53

5.4.2016 15:22:48

0
ben bu oyunu cok severim ama hep ayni oyunu önümüze sürmeleri beni üzüyo hiçbir değişme yok oyuna bişey ekler insan görüntüyü iyi yapmişler gene oyuna devam etmişler fanatikliği birakıp biraz oyunu eleştirmesini biliyn oyunu seviyoz diye ne yapsalar süper oyun demiyelim eleştiri yapmalıyız ha bu arada bir kişi bana oyunda şu yeni diyebiliyosa gelsin :D

enoiciyiz

5.4.2016 15:21:01

0
Buraları yine konsol fanboyları basmış

BSC Misafiri

5.4.2016 15:15:40

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Uncharted 3,5
bence sen 3,5

BSC Misafiri

5.4.2016 15:15:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Hiç beğenmedim çok yapmacık duruyor gerçeklik yok oyunda .
nikinin hakkını veriyorsun.

BSC Misafiri

5.4.2016 15:15:28

0
Pc fanboyları grlmiş ve gelmeye devam edecekler

BSC Misafiri

5.4.2016 15:14:19

0
uncharted spintires

BSC Misafiri

5.4.2016 15:14:07

+1
Şimdiden bu oyunu goty seçmek nedir yahu, tamam anladık aşırı fanatiksiniz de bu kadar da olmaz. Yıl sonuna kadar daha hiç duyurulmamış onlarca oyun çıkacak. Abi bir de xbox olsun ps olsun yapmayın bedavadan reklamlarını keriz misiniz? :)

BSC Misafiri

5.4.2016 15:14:02

0
Atmosfer feci, oyun sadece bu alanda bu hava durumuyla mı geçecek?

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:57

0
Bu nesil Wii U satın almamın en büyük sebebi PS4'te beklediğim 4-5 oyunun piyasaya çıkmamış olmasıydı ama yavaştan hazırlıklara başlamam gerekiyor. Videoyu da izlemeyeceğim çünkü ilk olarak oynarken görmek istiyorum. ND daha önce kendini Uncharted 1-2-3 ve Last of Us'la yeterince kanıtlamış bir firma ama Uncharted 4'ün E3 duyurusu gibi CGI videolara hiç ihtiyaçları yok. Umarım Last of Us 2'de aynı hataya düşmezler.

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:52

+1
Naughty Dog yıllardır bu türde çıtayı yükseltiyor. Sevin sevmeyin ama gerçekleri göremeyecek kadar da KÖR olmayın. Oyundan cidden emek, detay, kalite akıyor resmen. Ufak tefek eksikler her oyunda olur önemli değil.

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: ACtemh Arkadaşlar herkesin kendi düşüncesi mesut çevik beğenmemiş olabilir tomb raider beğenip unc4 beğenmeyebilir ..yani fazla uzatmaya gerek yok not: bana en çok bedava oynaması koydu ya
kıymet bilmemek o oluyor işte :) Sen basarsın 220yi alırsın istemesende beğenirsin :D Ama onun öyle bi derdi yok.

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:47

0
Videonun sonunda ağzım açık kalmış, 5-10 saniye de hareket edemedim. Bu ne abi....

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:44

0
Mesut Çevik'e grafikler hakkında yaptığı yorum sebebiyle katılıyorum ancak oyunu merakla beklediğimi de eklemeden edemeyeceğim. Ancak renk paleti ve modeller oyun hamuru gibi orası su götürmez gerçek. Bu benim ve Mesut Çevik gibileri hayal kırıklığına uğratmış olsa da oynamayacağımız anlamına gelmiyor.

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:40

0
Bu oyuna kötü diyebilmek için hayattan zevk almayan sürekli bir şeyleri kötülemek için çabalayan bir ergen olmanız yeterli haa bir de bunu yererken quantuk break e goty demeniz lazım.

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:36

0
Ben para verip alıyorum ama sırf taraflı düşünceleriyle şu güzelim oyunu kötüleyenler bedavaya sahip olup oynuyor ya böyle şeyleri adeletine tüküreyim be dünya

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:29

+1
Yorumlara baktım da birkaç konsol oyuncusu çocuk mesut çevik'i itibarsızlaştırmak için bir araya gelmişler :)))) Adam bir yapımcının bir oyunu ile ilgili yorum yapmamışta birilerinin anasına sövmüş sanki :) bilmem ne konsolunun bilmem ne isimli oyununu savunduğunuz kadar ailenizi, ülkenizi falan savunuyormusunuz çok merak ediyorum doğrusu :)

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: blizzard3 Uncharted bence grafik olarak pek bisey katmamis ama tom rider la karsilastiranlar oyundan anlamayan easycore oyuncular hani su telde candy crash oynuyan tipler
Yok artık, bu kadar fesatlıktan gözü dönmüş olamazsın? Yoksa olurmusun :O

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:18

0
Ya çok iyi yaa diyecek bişey bulamıyorum

BSC Misafiri

5.4.2016 15:13:08

+3
Mesut Bey, siz bildiğiniz gibi dobra yorum yapmaktan asla çekinmeyin. Bu neslin başında konsolların balon olduğunu ilk söyleyen sizdiniz. Bu iki firma açıkca oyuncuları kandırdı üstelik pişkin bir şekilde güncellenmiş konsollar çıkarma peşindeler. Çıksa ne olacak o konsollar, en az 2, 3 sene daha exc oyun yüzü göremeyecek, sürekli kendini geliştiren pc ye asla denk olamayacak hatta belkide aceleye geldikleri için aşırı ısınma ile ilgili ölümcül donanım hatalarıyla gelecek. Adamların amacı ruhsuz, bilinçsiz bir tüketim sirkülasyonu oluşturmak. İyi exc. oyun çıkarmak felan umurlarında değil. Unc4 çok çok ii olsa ne yazar 240 tlyi verdin, hadi uganda psn dostluk, kardeşlik vs muhabbetine biraz daha ucuz aldın. Eninde sonunda en fazla 10 saatte bitecek, daha da yüzüne bakmıcak kimse.Bir tek unc4 ile bir nesil bitecek. Bu nesilde tüketiciyi iki firma da tamamen aptal yerine koydu. Ben komple pc ye geçtim artık bu kan emicilerin gelecekteki olası hamlelerini okudukça.Zerre umudumda yok.

There goes your life

5.4.2016 14:57:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: Halleluja Bu oyunun grafiklerine guzel diyen arkadaslar, bunu begenmemisti, Hatirlatalim. <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="http://store.donanimhaber.com/73/b3/68/73b368308f6d90f5a89a9ac84fec716b.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://store.donanimhaber.com/73/b3/68/73b368308f6d90f5a89a9ac84fec716b.jpg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>
biri oyun, diğeri ise koridorda geçen sinematik bir demo tıpkı order 1886 gibi

cikiacla

5.4.2016 14:37:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja Bu oyunun grafiklerine guzel diyen arkadaslar, bunu begenmemisti, Hatirlatalim.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
konsol alacak parası olmayan bi zahmet konuşmasın lütfen.

cikiacla

5.4.2016 14:36:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede hic ilgimi cekmeyen bir oyun ,cizgi film gibi ,
dede alzheimer olmuşsun hala oyun peşindesin, git torun sev.

Metal-Gear

5.4.2016 14:24:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: Halleluja Bu oyunun grafiklerine guzel diyen arkadaslar, bunu begenmemisti, Hatirlatalim. <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="http://store.donanimhaber.com/73/b3/68/73b368308f6d90f5a89a9ac84fec716b.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://store.donanimhaber.com/73/b3/68/73b368308f6d90f5a89a9ac84fec716b.jpg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>
Yav daha Xbox'ın yok konuşuyon sende orda burda. :) ROTTR grafiklerine bayınlanlar, ispatıyla daha iyi grafikli UC4'ün grafiklerine kötü diyor ona bakarsan. Al birini vur ötekine o vakit.

İdrak İstimlak

5.4.2016 14:03:30

+1
Meta puani 60 puan olan ve yer yer kotu kaplamalarla karsilastigimiz ve bastan asagi QTE ler ile dolu, hangi tusa basarsaniz basin bitirdiginiz koridor fps leri gibi cok lineer ilerleyen bir oyunla su sahaseri karsilastirmak icin bayagi bir zorlamak lazim. Ve evet ben PC de iki defa bitirdim ama sen henuz ilk on dakikasini bile oynayabilmis degilsin, birazdan ahkam kesmeye gelirsin. Oyle youtube uzerinden video falan izlemekle olmuyor o isler.

mementopolis

5.4.2016 13:39:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: Halleluja Bu oyunun grafiklerine guzel diyen arkadaslar, bunu begenmemisti, Hatirlatalim.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Grafikler'i diyorsan evet güzel oyun cok kötü.

Guest-1E1FC651D

5.4.2016 13:37:41

+5
Bu oyunun grafiklerine guzel diyen arkadaslar, bunu begenmemisti, Hatirlatalim.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Nicolae

5.4.2016 13:17:18

0
Herkesin deneyimlemesi gereken bir yapım zaten 40 yılda bir exc. oyun çıkıyor

İdrak İstimlak

5.4.2016 12:24:14

0
İşte ona artstyle diyorlar, çizgi film gibi demiyorlar. Xbone'a çıkmadığı için beğenmemeniz normaldir, çıksaydı, yere göğe sığdıramazdınız. Yukarıda PC'de ultra detaylardan alınmış RotTR ile karşılaştırma resimleri var, gören gözler neyin ne olduğunu açıkça anlıyor...

Kreuger

5.4.2016 12:10:24

0
hic ilgimi cekmeyen bir oyun ,cizgi film gibi ,

Nickola Tesla

5.4.2016 12:04:57

+2
Oyun güzel olmuş.Fakat göklere çıkaracak kadar bir şey göremedim.Bu oyunu yere göğe sığdıramayan arkadaşlar var.Altı üstü bir oyun işte.Oyuna muhalefet ya da savunacağınıza keyfini çıkarın.Çesut Mevik de sırf marjinal olmak için bir yorum yapmış.Çesut Meviğin böyle yerin dibine sokupta 2si1 de yere göğe sığdıramadığını da gördük.Fazla ciddiye almaya gerek yok kanımca

dreamcast83

5.4.2016 11:56:59

+1
Arkadaşlar boşuna kıyaslama yapıyosunuz bence iki oyunda çok güzel olmuş kimse ne uncharted 4 ü kötülesin nede rise of the tomb raider oyununu ikiside grafiksel anlamda çok iyi olmuşlar ve oynanabilirler birbiriyle kıyaslayıp birini diğerine üstün getirmeye çalışmak çoluk çocuğun yapacağı iş sanki oyunları siz yaptınızda kötülem ve kıyaslayıp ezme hakkını buluyorsunuz bana göre her iki oyunda çok iyi.

JackTim

5.4.2016 10:58:23

+1
Dinamikler çok güzel fakat tomb raider'ın XO sürümü bile grafiksel anlamda daha iyiydi.

Kennnn

5.4.2016 10:51:28

0
Neden bahsettiginizi bilmiyorsunuz her oyun downgrade yer genelde kapali kapilar ardinda olur bu işler ve siz fark edemezssiniz bile yani dowgrade muhabbetleri komik bir iş, bi yaklaşım.

YiGiT MT

5.4.2016 10:50:27

0
BENCE MÜTHİŞ BİR OYUN GRAFİKLER MUAZZAM XBOX ONE KULLANICISIYIM RİSE OF TOMBRAİDERI BİTİRDİM AMA RİSEOF BU OYUNUN YANINDA BİR HİÇÇ

kaplan3461

5.4.2016 10:09:25

0
Acaba bu ps4 4;5 mu

Antrim

5.4.2016 09:41:40

0
Tamam eleştiri yaparsinizda sanki şu oyundan daha iyi grafikli bir konsol oyunu varmış gibi de oyuna saldırmayın.

Zarbo257

5.4.2016 09:40:25

+3
Tamam oyun güzel görünüyor buna kimsenin birşey dediği yok ama şunu da kabul etmek lazım ki oyun ciddi anlamda grafiksel düşüş yaşamış.Duyurulduğu videolarla çıkışına yakın yayınlanan videolar arasında bi hayli fark var açık ve net görünüyor. Not:Hem Gtx 970'li sistemi hemde PS4'ü olan biri olarak yazıyorum bunu.Fanboyluk yapıpta ''sen oyundan ne anlarsın PS4'ün yoktur ondan çamur atıyorsun'' tarzı yorumları dikkati almıycam.Biraz para verdiğiniz ürünü eleştirmesini de bilin bilin ki şirketler kendilerine çeki düzen verip bu ''YALAN'' politikalarından vazgeçsinler.

HIGHER

5.4.2016 07:40:25

+3
bu oyunun grafiklerine laf atan oyundan 1 gram anlamuyordur

Rogue Agent

5.4.2016 07:32:08

+1
kaplama kalitesinde çok belirgin bi düşüş var

MaxPayne-2

5.4.2016 06:47:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Uc4 için içi bos bir antipati besleyen arkadaslar sürekli downgrade gözetip, oyun dünyasinda esi benzeri pek az oyunda bulunan grafiklere sahip su oyun için bile sürekli kötüleme çabasiyla yorum yapmaktan bikmadilar. Hatirliyorum da sürekli ROTTR, UC.4'ün grafiklerini tokatladi, ROTTR görselleri daha iyi vs. diyorlardi (Bunlarin hepsi PS4 kullanmayan XO sahibi arkadaslardi). Su asagidaki karsilastirmalarda ROTTR ve UC4'ün su anki bilinen hali ile grafik karsilastirmalari mevcut. Artik UC4 için su videodaki halinden sonra downgrade söz konusu degil çünkü oyunun yapimi tamamlandi. Çok önemli bir noktadir ki: karsilastirmalarda ROTTR'in resimleri direk PC sürümden full grafik olarak çekildi, Uncharted 4 ise konsol oyunu zaten ve birebir oyundan degil, videodan çekildi. Ve bence ROTTR'in PC sürümündeki full detay hali bile Uc4 gibi bir Konsol oyunundan daha kötü grafiklere sahip. Hele ROTTR'in XO sürümünü hiç UC4 ile karsilastirmiyorum bile, ezer geçer çünkü Uc4. :) Karsilastirmalar, mümkün mertebe her iki oyunun benzer sahnelerinden. Olabildigince esitler, ama UC4 videodan alinti oldugu için hem bitrate degeri birebir oyundakinden düsük, hem de sahneler hareketli ve motion blur var, dolayisiyla her açidan ROTTR avantaji elinde tutuyor. Buna ragmen çikan sonuçlar asagida mevcuttur. [Resimleri ayri bir pencerede açip orijinal boyutunda görüntüleyin] ÇAMURLU YÜZEYLER IÇIN "GLOSSY - SPECULARITY" KALITELERI: "VOLUMETRIC LIGHT" KALITELERI (Bunda UC4 tekme tokat dalmis parçalamis resmen) KAYALARIN ÜZERINDEKI DETAYLAR "BUMP - DISPLACEMENT" (Uc4 Texture çözünürlügü düsük diyenlere özel Osmanli samari) SU GÖRSELLERI (Uc4'te motion blur var çünkü videodaki sahneler hep hareketli, ona ragmen daha gerçekçi bir su yüzeyi mevcut) AGAÇ ÖRNEGINDEN SCULPT VE KABARTMALAR (Mesh kalitesine atarlananlara bir samar daha) UZAK ÇIZIMLER VE DERINLIK IÇEREN SAHNELERDE IMAJ KALITELERI ============================ ============================ ============================ Uncharted 4'ün grafiklerine kötü diyenler, ya saka yapiyordur ya da ulasamadigi cigere mundar diyen kedi misali bir arkadasimizdir. Bunun baska bir açiklamasi yok zaten, oynadiginiz hiçbir oyunun grafikleri Uncharted 4 gibi degilken sürekli UC4'e karsi bir grafik kötüleme girisimi var insanlarda. Bunun böyle olmasi, oyunun grafiklerinin KISKANILDIGININ kaniti zaten. :) Herkese hikaye analtinda bana anlatmayin kekocanlar.

C.H.N

5.4.2016 03:08:04

+16
Ulan düşmana ülkeyi bu kadar savunmazsınız be. :D

highjumper3

5.4.2016 02:34:57

0
şu oyun pc ye de gelse nolur sanki bide killzone serisi gerisi kalsın

blizzard3

5.4.2016 02:34:16

0
Uncharted bence grafik olarak pek bisey katmamis ama tom rider la karsilastiranlar oyundan anlamayan easycore oyuncular hani su telde candy crash oynuyan tipler

Metal-Gear

5.4.2016 01:40:18

+3
quote:

Orijinalden alıntı: deliliktir Eleştirilebilir bazı yönleri olsa da(animasyonlar(belli noktalarda) ve yapay zeka gibi) oyun gayet güzel grafiklere ve klasik Uncharted oynanışına sahip hoş bir oyun gibi duruyor. Bu açıdan güzel bir oyun bizleri bekliyor gibi. Yenilik katıp kalmadığını ve hikayenin nasıl işlendiğini de oyunu tam olarak oynayıp bitirmeden anlayamayacağımızdan bu konuda kesin yorum yapmak zor. Metal-Gear, Pc'de araç tekerlerine çamurun gerçek zamanlı işlediği simülasyon türü oyun görmediğini söylemişsin ama sanırsam Spintires'ı unutmuşsun. Ancak bu Uncharted'ı küçümsemek için bir neden değil aksine bu kadar hikaye odaklı olup çevreye de bu kadar odaklanması bir kez daha neden önemli bir oyun olduğunu gözler önüne seriyor.
Şu gif resmine bakmanı rica ediyorum kardeşim. Bahsettiğim şey, spintires'de meydana gelen detaylı çamur izleri değil, bahsettiğim şey "fluid simulation" diye geçen, akış simülasyonu. Gif'e dikkatlice bakarsan, yokuşun yukarısından arabanın oraya kadar gelen bir çamur akışı var. Yani yokuş yukarısındaki kısımlara hiç tekerlek değmediği halde, olayın etkisi ile çikolata misali çamur akıyor boylu boyunca. Bu olay spintires'te bile yok. Detaylı iz çıkıyor o oyunda sadece, Uc4'te ise iz ile birlikte sıvı akışına kadar işlenmiş olay. Bunu ben başka hiçbir oyunda görmedim ne PC ne Konsol. Yine de ben yanılıyorsam affola. Senin de dediğin gibi, odak noktasında hikaye ve aksiyon olan bir oyun için mükemmel detaylar bunlar. Hala bunları göre göre şu oyunun teknik yönlerine laf atmalarını aklım almıyor benim.

mugiwara06

5.4.2016 01:33:48

0
oyun harika olmuş hakkını vermek lazım ;)

mugiwara06

5.4.2016 01:33:03

0
araba heryere giriyor hacı bune böyle :D o arabayla butun oyunu bititririm :DD

deliliktir

5.4.2016 01:05:09

+2
Eleştirilebilir bazı yönleri olsa da(animasyonlar(belli noktalarda) ve yapay zeka gibi) oyun gayet güzel grafiklere ve klasik Uncharted oynanışına sahip hoş bir oyun gibi duruyor. Bu açıdan güzel bir oyun bizleri bekliyor gibi. Yenilik katıp kalmadığını ve hikayenin nasıl işlendiğini de oyunu tam olarak oynayıp bitirmeden anlayamayacağımızdan bu konuda kesin yorum yapmak zor. Metal-Gear, Pc'de araç tekerlerine çamurun gerçek zamanlı işlediği simülasyon türü oyun görmediğini söylemişsin ama sanırsam Spintires'ı unutmuşsun. Ancak bu Uncharted'ı küçümsemek için bir neden değil aksine bu kadar hikaye odaklı olup çevreye de bu kadar odaklanması bir kez daha neden önemli bir oyun olduğunu gözler önüne seriyor.

Wayward Son

5.4.2016 00:44:38

+3
Yav editörler gözünüzü seveyim şu BSC'nin paragraf/boşluk her ne cinslikse sorununa çözüm getirin. Gözlerimiz eriyor.

GoldPunch

5.4.2016 00:43:00

+7
Her yerde bir detay var dikkat edersiniz. Her yeri tek tek modellemişler. Yani bomboş düz bir alan bırakmamışlar. Başka bir firma olsa bu tip madagascar temalı yerleri sırf çalılık, çamur vb koyar bomboş yapardı. Naugthy Dog'un emek harcadığı her halinden belli. Bu arada renklerin vb canlı olması, pastel gibi olması grafiklerin kötü olduğunu göstermez. Hatta grafiklere güzel diyebilmemiz için grafiklerinin gerçekçi görünmesine gerek yok. Oldu olası Uncharted hep bu renk paletini kullanmıştır. Ha gerçekçi mi renk tonları, değil ama grafikler mükemmel görünüyor. Yoksa sonuçta farklı renk tonları kullanmak makinayı daha da kastırmıyor. İstese yaparlar. Uncharted'ın stili böyle. Bu arada hala oyunda kan yok. Görsellik olarak tek eksisi bu bence. 2009'da çıkmış Killzone 2'de ki vuruş hissi ve kan efekti çok iyiydi. http://i256.photobucket.com/albums/hh176/qqqqz/Killzone2-1.gif

BSC MISAFIRI 2

5.4.2016 00:35:54

+3
Mesut Çevik, Objektif 'lik nağmına zerre birşey kalmamış. Oyun Ön Sipariş nedeni . Video insanı Heyecandan uçuruyor :).

Asilian

5.4.2016 00:17:08

+6
Videoda yer alan oyun için ön siparişi verdim, geri sayım başladı. Bu sahneler için defalarca oynayabilirim. Türkçe olacak olması da müthiş bir artı katacak. Tartışmaları anlamsız buluyorum. PS4 için harika bir zirve nokta yapılmış. Tüm sınırlar zorlanmış belli. Bu noktada oldukça ciddi bir emek var. Erteleme ND için normal bir durum değildi zaten. Beyler PS4 oyunsever için elde olması gereken bir alet olmayı özel oyunlarla başarabilir. Yoksa PC'den oyun oynamak kaçınılmaz. Gelecekte konsolların Steam tarzı platformalar karşısında çok tutunamayacağını düşünüyorum. Daha çok oyun satışına odaklanılacak. Kimse PS4'ü donanımı iyi diye almıyor. Getirdiği kolaylıklar ve özel oyunları nedeni alıcı buluyor. Oyuncu nesli değişiyor. PS modifiye edilebilme özelliği kazanırsa "game machine" özelliğini yitirmeden gelecekte başarı kazanabilir. 4.5 çıkışından sonra kazanılacak tecrübenin bu noktaya doğru gideeğini tahmin ediyorum. Bakalım. Hepimiz için hayırlısı.

KrallŞaplakçı

5.4.2016 00:13:39

+2
Arkadaşlar herkesin kendi düşüncesi mesut çevik beğenmemiş olabilir tomb raider beğenip unc4 beğenmeyebilir ..yani fazla uzatmaya gerek yok not: bana en çok bedava oynaması koydu ya

KrallŞaplakçı

5.4.2016 00:02:51

+1
Mesut çevik bu oyunu bedava oynamayı hakketmiyorsun sony yetkililerine sesleniyorum .. oyunu bana yollayın

mementopolis

5.4.2016 00:01:52

0
quote:

Orijinalden alynty: Metal-Gear
o ilk oyun ici grafik zannetigi seyin asli burda aciklaniyor : https://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=835985 oyun ici falan demediler asla.

mementopolis

4.4.2016 23:54:58

+4
Hala Donanim diyor, Hala Benchmark yapiyor, Hala Pc Reklami yapiyor. Onu gectim oyunu "the Division" ile karistirmis. "konsollara laf edip telefon ve donanımcılığı özendirmekle" kazanan, beğenmemesi son derece normal! Oyun gayet mükemmel gözüküyor ve önsiparis nedeni. Türkce olmasida cabasi.En azindan oyunu oynayipta degerlendirmek gerekir demesinide beklerdim, sonucta kendisi bir editör.(kale alinmayacak bir editör hemde)

Metal-Gear

4.4.2016 23:53:20

+15
quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step Arkadaşlar Merhaba, Uncharted serisi Playstation'ın gözbebeğidir. Ben de severek oynarım fakat bu gösterilenle verilen arasında da dağlar olduğunu söylemeyeceğim anlamına gelmez. Bakın yakın detaylar konusunda iyi işçilik var bu videoda. Suratlar, mimikler üzerinde çalışılmış ama bulunduğumuz gezdiğimiz mekan büyük bir bütünün parçasından çok akvaryum gibi etraftan soyutlanmış uçan bir kaya parçasını andırıyor. İleride dağlar var ama oraya gidilemeyeceği çok açık ve net belli. Yeni nesil konsolların en büyük belası gerçek zamanlı gölgeler oluyor. Bu videoda da gözüme çarpan o oldu. Çevre her açıdan gün ışığı alıyormuş gibi genelde gölgelerin düşüşü ve tonlama farkından yoksun. Bu haliyle de oynanır ama ne yalan söyleyeyim yeni nesil konsollar bir öncekilerden kat ve kat daha beter bir şekilde yalanlarla tüketiciyi kandıran, beklentiye sokan ve bu beklentinin gazıya oyun aldıran türden oldular. Hatırlayın bu neslin başında The Division'ı izledik. Dedik ki artık her şey internaktif, her şey detay manyağı olacak ama gel gör ki yapımcılar çevreyi kıstık zira konsollar bu kadar demeye getirdi. Uncharted 4'ün ilk lansman videosunu hatırlayın. Hepimizin dibi düşmüştü. Şimdi çıkan oyun kötü değil ama ilk gösterilen videodaki detayın yanından geçemez. Kaldı ki döneminde Uncharted 2'nin yaptığı etkiyi yapmaktan da uzakta. Çıkınca oynayacağız elbet konsolda konsola özel kaç oyun var ki Ha bana büyük ihtimal bedava gelecek, takıp oynayacağım. Sizi konsola çıkan her oyunu satın alıyorum diye de kandıracak değilim. Bu nesilde konsolların kendisine ve aksesuarlarına para verdim aldığım oyunlar ise GTA5, Watchdogs, Shadow of Mordor ve BF4 ile sınırlı. Diğer oyunları konsolda oynamaya değer bulmadım. Güçlü bir PC sahibi olduğum için daha ucuza daha iyi grafiklerde PC'de oynamayı tercih ettim. Herkes gibi ben de olan biten konusunda düşüncem neyse söylerim, söylüyorum da. Siz farklı düşünüyorsunuz diye bu kadar kızmanıza gerek yok. Sakin olun, istediğiniz oyunu oynayın :) Sevgiler, Mesut Çevik
Hocam düşünceni eleştirdiğimden değil sonuçta sunumlarınızı videolarınızı seyrediyorsak düşüncelerinizi benimsediğimiz içindir ama yapmış olduğun gözlemler ya hatalı, ya da taraflı açıkçası. Bunu benim gibi düşündüğün ya da düğünmediğin için söylemiyorum, "gözlemlerden" bahsediyorum altını çizerim. Şöyle ki: Demişsin ki oyun gerçek zamanlı gölge olayından nasibini almış, tonlama farkı yok ve sürekli her açıdan ışık alıyor gibi davranıyor demişsin. Şimdi madem bunu bu kadar iyi gözlemledin, öyleyse nasıl oldu da arazinin üstünden bulut kümesi geçerken gerçek zamanlı olarak o gölgenin yeri kararttığını ve tonlama farkını tamamen yansıttığını görmedin? 2.05'e bak mesela. Bulut geçerken sahnede bir kararma oluyor, bu bir kaç yerde meydana geliyor üstelik. Bunun olması için oyundaki atmosfer ışığının gerçek zamanlı render alıyor olması lazım ki bu da gerçek zamanlı gölgeleri işlediği anlamına geliyor. İkincil olarak, oyundaki tüm harita bütün açılardan ışık alıyor zaten. Güneş ışığı her objenin gölgesini (bulutlar dahil) gerçek zamanlı yakalamış, atmosfer ışığı ise her yeri aydınlatıyor. Burada senin yaptığın gözlem, insanın kendi vücudunda hastalık arayıpta olmayan bir hastalığı varmış psikolojisine kapılmaya benziyor. Resmen bir şeyler aramışsın, zihninde onu var etmişsin açıkçası. Çünkü oyundaki ışık - gölge oyunları ile senin söylediğin şey hiç uyuşmuyor. Gözlemleyince de rahatlıkla görünebilen şeyler üstelik, yukarıda zaman aralığı verdim bir örnek için. Yani bu gerçek zamanlı gölge ve aydınlatmanın oluşturduğu tonlama konusundaki yorumuna çok takıldım, cidden alakasız. Bence bir kez daha gözlemlemelisin. Oyunun haritasının arka planında kalan dağlık alanlar, bütün oyunlarda gidilemeyeceği belli şekildedir zaten. Açıkçası uzak mesafedeki objeler konusunda, açık bir alanda bu kadar başarılı iş çıkaran pek az oyun gördüm. Yakın mesafede, aracın tekerleğinin etkisi ile çamurların dinamik bir şekilde aktığı bir oyun henüz piyasada yok. Aracın etkisi ile zeminden Lapa lapa çamur akıyor oyunda, bunu böyle simüle eden bir PC oyunu bile görmedim ben, sen gördün mü? Neyse yakın detaylar konusundaki ince işçiliği fark etmişsin en azından. Dediğim gibi ben fikir beyan etmeni eleştirmiyorum, hatta sevmeyedebilirsin. Ama söylediğin şeyleri gözlemleyerek söylemiş gibi konuşmaktasın ve gözlemlendiği zaman ortadaki sonuç, senin söylemiş olduğundan çok farklı. Bence konsolların bu nesildeki aldatıcılığına olan kızgınlığından ötürü hata aramışsın. Sonuçta ilk gösterilen video CGI'dı, sadece PS4 ile render edilmişti. Konsoldan render edilmesi onun oyun içi olduğu anlamına gelmiyor zaten. Belki PS4 ile o CGI görüntüleri 20 saatte render etmişlerdir, ne biliyoruz? Adamlar oyun içi demedi ki şu anki hali ile karşılaştırıyorsunuz. Uncharted 4 konusunda tamamen olmayan şeyler türetiliyor, ben açık açık söylüyorum. Artık zihnen olmayan problemleri türetiyor pek çok insan, çimenlerdeki kaplama çözünürlüğü düşmüş diyen var. Sanki şu oynanış videosundaki sahne daha önce yayınlamış gibi. Bunlar saçma sapan şeyler açıkçası. Bunu direk sana karşı söylemiyorum bu arada geneldi yorumdu bu son cümlem.

prodigy842

4.4.2016 23:36:38

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII PC sahiplerine göstermeyin şu oyunu ya ağlıyolar =D
Akşamın en boş yorumu. Niye PC sahiplerinde PS4 alacak para yok mu. Alt tarafı 1300tl lik alet. Sende eminimki oyun oynatabilecek PC yok. Çünkü bir ekran kartı GTX980 ti 2 tane PS4 alır. Not. Bende 980ti var. Artı PS3 - PS4 var. Senin oyunların kısıtlı ama (çünkü bende 2 platform da var.) benim oyun yelpazem geniş. Sen git her oyuna en 150 tl ver. az oyun oyna Ben ise genelde bir çok oyunu PC de oynuyorum. Uncarted gibi PS4 e özel çıkan baba oyunlarıda PS4 te oynuyorum. Noktalama virgül gibi yanlış cümleleri hiççç düzeltemem zaten yazmaya üşendim. Sırf senin gibi düşüneneler okusun diye.

KrallŞaplakçı

4.4.2016 23:35:50

+1
Allahım bu oyunu küçümseyenlere bedava veriyon benim gibi bu oyunun aşkıyla yanıp tutuşana parayla aldırtıyon :(

rambocuk

4.4.2016 23:31:45

+1
Oyun dünyasında bu oyun bir devrimdir net !

Punisher_1907

4.4.2016 23:29:29

+1
Sony ürün ve markasını bu denli yerden yere vuran ikinci bir site görmedim arkadaş. Apple olsa işler başka dönüyor. İnadına herkes önsipariş abanın beyler.

Speed-Step

4.4.2016 23:19:49

+21
Arkadaşlar Merhaba, Uncharted serisi Playstation'ın gözbebeğidir. Ben de severek oynarım fakat bu gösterilenle verilen arasında da dağlar olduğunu söylemeyeceğim anlamına gelmez. Bakın yakın detaylar konusunda iyi işçilik var bu videoda. Suratlar, mimikler üzerinde çalışılmış ama bulunduğumuz gezdiğimiz mekan büyük bir bütünün parçasından çok akvaryum gibi etraftan soyutlanmış uçan bir kaya parçasını andırıyor. İleride dağlar var ama oraya gidilemeyeceği çok açık ve net belli. Yeni nesil konsolların en büyük belası gerçek zamanlı gölgeler oluyor. Bu videoda da gözüme çarpan o oldu. Çevre her açıdan gün ışığı alıyormuş gibi genelde gölgelerin düşüşü ve tonlama farkından yoksun. Bu haliyle de oynanır ama ne yalan söyleyeyim yeni nesil konsollar bir öncekilerden kat ve kat daha beter bir şekilde yalanlarla tüketiciyi kandıran, beklentiye sokan ve bu beklentinin gazıya oyun aldıran türden oldular. Hatırlayın bu neslin başında The Division'ı izledik. Dedik ki artık her şey internaktif, her şey detay manyağı olacak ama gel gör ki yapımcılar çevreyi kıstık zira konsollar bu kadar demeye getirdi. Uncharted 4'ün ilk lansman videosunu hatırlayın. Hepimizin dibi düşmüştü. Şimdi çıkan oyun kötü değil ama ilk gösterilen videodaki detayın yanından geçemez. Kaldı ki döneminde Uncharted 2'nin yaptığı etkiyi yapmaktan da uzakta. Çıkınca oynayacağız elbet konsolda konsola özel kaç oyun var ki Ha bana büyük ihtimal bedava gelecek, takıp oynayacağım. Sizi konsola çıkan her oyunu satın alıyorum diye de kandıracak değilim. Bu nesilde konsolların kendisine ve aksesuarlarına para verdim aldığım oyunlar ise GTA5, Watchdogs, Shadow of Mordor ve BF4 ile sınırlı. Diğer oyunları konsolda oynamaya değer bulmadım. Güçlü bir PC sahibi olduğum için daha ucuza daha iyi grafiklerde PC'de oynamayı tercih ettim. Herkes gibi ben de olan biten konusunda düşüncem neyse söylerim, söylüyorum da. Siz farklı düşünüyorsunuz diye bu kadar kızmanıza gerek yok. Sakin olun, istediğiniz oyunu oynayın :) Sevgiler, Mesut Çevik

Metal-Gear

4.4.2016 23:11:32

+16
Uc4 için içi bos bir antipati besleyen arkadaslar sürekli downgrade gözetip, oyun dünyasinda esi benzeri pek az oyunda bulunan grafiklere sahip su oyun için bile sürekli kötüleme çabasiyla yorum yapmaktan bikmadilar. Hatirliyorum da sürekli ROTTR, UC.4'ün grafiklerini tokatladi, ROTTR görselleri daha iyi vs. diyorlardi (Bunlarin hepsi PS4 kullanmayan XO sahibi arkadaslardi). Su asagidaki karsilastirmalarda ROTTR ve UC4'ün su anki bilinen hali ile grafik karsilastirmalari mevcut. Artik UC4 için su videodaki halinden sonra downgrade söz konusu degil çünkü oyunun yapimi tamamlandi. Çok önemli bir noktadir ki: karsilastirmalarda ROTTR'in resimleri direk PC sürümden full grafik olarak çekildi, Uncharted 4 ise konsol oyunu zaten ve birebir oyundan degil, videodan çekildi. Ve bence ROTTR'in PC sürümündeki full detay hali bile Uc4 gibi bir Konsol oyunundan daha kötü grafiklere sahip. Hele ROTTR'in XO sürümünü hiç UC4 ile karsilastirmiyorum bile, ezer geçer çünkü Uc4. :) Karsilastirmalar, mümkün mertebe her iki oyunun benzer sahnelerinden. Olabildigince esitler, ama UC4 videodan alinti oldugu için hem bitrate degeri birebir oyundakinden düsük, hem de sahneler hareketli ve motion blur var, dolayisiyla her açidan ROTTR avantaji elinde tutuyor. Buna ragmen çikan sonuçlar asagida mevcuttur. [Resimleri ayri bir pencerede açip orijinal boyutunda görüntüleyin] ÇAMURLU YÜZEYLER IÇIN "GLOSSY - SPECULARITY" KALITELERI: "VOLUMETRIC LIGHT" KALITELERI (Bunda UC4 tekme tokat dalmis parçalamis resmen) KAYALARIN ÜZERINDEKI DETAYLAR "BUMP - DISPLACEMENT" (Uc4 Texture çözünürlügü düsük diyenlere özel Osmanli samari) SU GÖRSELLERI (Uc4'te motion blur var çünkü videodaki sahneler hep hareketli, ona ragmen daha gerçekçi bir su yüzeyi mevcut) AGAÇ ÖRNEGINDEN SCULPT VE KABARTMALAR (Mesh kalitesine atarlananlara bir samar daha) UZAK ÇIZIMLER VE DERINLIK IÇEREN SAHNELERDE IMAJ KALITELERI ============================ ============================ ============================ Uncharted 4'ün grafiklerine kötü diyenler, ya saka yapiyordur ya da ulasamadigi cigere mundar diyen kedi misali bir arkadasimizdir. Bunun baska bir açiklamasi yok zaten, oynadiginiz hiçbir oyunun grafikleri Uncharted 4 gibi degilken sürekli UC4'e karsi bir grafik kötüleme girisimi var insanlarda. Bunun böyle olmasi, oyunun grafiklerinin KISKANILDIGININ kaniti zaten. :) Herkese hikaye analtinda bana anlatmayin kekocanlar.

gamer-x

4.4.2016 22:31:37

0
şu oyuna kötü diyebilmek için nasıl bir çocukluk geçirmiş olabilir bir insanın ; bakın net söylüyorum hangi konsola sahip olursan ol ama objektif yorum yaz bu oyun muhteşem editörler ne puan verirse versin alınıp oynanacak okadar

rambocuk

4.4.2016 21:53:43

+5
Mesut çeviğe bakmayın abi adam witcher 3 e sıkıcı dedi oyundan anlamıyor

rambocuk

4.4.2016 21:50:19

+1
10 tane 980 ti 20 tane 6700 i7 ile bu grafikte bir oyun oynuyabilirmiyim

Master_Evil

4.4.2016 21:48:19

0
beklediğim gibi süper oyun

Y@KI$IKLII

4.4.2016 21:42:55

0
Bu oyuna çamur diyenin ya gözlerinde bir sorun vardır , yada oyundan anlamıyor, ya daaa büyük bir fanboy olmalı..

Maestro725

4.4.2016 21:36:23

+1
Goty 2016

Y@KI$IKLII

4.4.2016 21:23:33

+1
PC sahiplerine göstermeyin şu oyunu ya ağlıyolar =D

Guest-C8DDC600D

4.4.2016 21:16:02

+1
Çok çok iyi. PS4 aldırtmaya zorlayan tek oyun.

mementopolis

4.4.2016 21:09:57

+2
Oyunun bu bölümü Madagaskar'da geçiyor ve hali ile yağmur yağdığı için ıslak ve çamurlu toprak var, ND bunu oyuna çok iyi yedirmiş. Ayrıca oyunun hep aynı yerde geçmeyeceğini düşünürsek. Koskoca DH da PlayStation topluluğu var sen gel Oyun odaklı konsolda donanımsal eleştirip , bu oyunu çekememezlik yap, oyuna atıflarda bulun. Göz var nizam var. Konsolları kafasında bitirdi ya artık hep kaka gelir herşey , Güçsüz müçsüz diye. Sırf PC sponsorlarına yağ çekmek içinmi yapıyor anlamıyorum. Yabancı sitelere bakıyorum beğenmeyen yok BSC'de de öyle zira.

Blasterreal

4.4.2016 21:04:34

+1
Hiç beğenmedim hatta iğren ne biçin bi oyun bu (Aman Tanrım zorla PS4 aldırtacaklar direnmeliyim)

Saiki

4.4.2016 21:01:03

+1
Oyundan anlamayan trollük peşinde koşan adam ne anlasın hamur gibi gelir tabii ki ona , yarın Sony hediye eder oyunu sürüngen moduna geçip övgüleri dizer ama demedi demeyin

KoRnTuNeS

4.4.2016 21:00:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: thbthn206 Beyler bu oyun için uk psn den ön sipariş versem oyun türkçe olur mu
uk dan alırsan pahalıya gelir, rus psnden alırsan da oyun türkçe oluyor. fiyatı çok daha uygun rus psnde.

KoRnTuNeS

4.4.2016 20:57:13

+1
bu mesut çevik denen şahıs ilgi çekmeye çalışarak zayıf egosunu tatmin etmeye çalışmış ve görünüyor ki bunu da başarmış. he diyin geçin.

pcrex

4.4.2016 20:54:17

0
şu sitedeki yorumlara bak ya, ortada oyun değil sanki din savaşı veriyorlar. sony reklamcılarına da kızmıyorum, adamlar ekmeğini yiyecek sonuçta :) oyun güzel, hele bir çıksın da gerisine bakarız. bir oyun, videosuna bakarak ne yerilir nede göklere çıkarılır. fakat grafik sapığı sony bebeleri için iyi haber görseller üst düzeyde. cihazın verebileceği en iyi grafikler. ND ve UC ismine yakışır bir oyun gibi duruyor.

Mihrali Bey

4.4.2016 20:52:41

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Deadpool1239

klasik Mesut Çevik işte ne bekliyorsun? İlla beğenmedim deyip marjinal olmaya çalışacak.
Rise Of The Tomb Raider'i de çok sevmişti ama..? Açıksözlü olmak; marjinallik, begenmemezlik mi?

thbthn206

4.4.2016 20:36:33

0
Beyler bu oyun için uk psn den ön sipariş versem oyun türkçe olur mu

Hoid

4.4.2016 20:35:35

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Pinky_Demon'u ifşa ettim, sanırım. Bu adam yorum yapmasın ya . Ne konsol nede oyunlar hakkında. Şu güzelim oyuna bulundugu atıfa da bir bakın. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayınResmin büyük halini görebilmek için tıklayınResmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Mesut Çevik İdeolojisi (Temsili) [simage]http://store.donanimhaber.com/9a/35/b5/9a35b5cbd8b990d0c20542be5e1f9bf3.jpg" width="320px" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0" alt="">

İdrak İstimlak

4.4.2016 20:19:47

0
Inanilmaz guzel gorunuyor, Nagati Dag yine konusturmus yeteneklerini. Day one purchase...

mementopolis

4.4.2016 20:19:40

0
hahah :D Citiezen görmesin kiskanir

Punisher_1907

4.4.2016 20:19:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: Faltuner motion blur
Hadi bakayım uza git dersini çalış sana yaramaz bu oyun. Ancak eleştirin bi bok üretmeyin eleştirin. Söylenecek çok şey varda neyse. Ayrıca Mesut Çevik in yorumunu talihsiz buluyorum. İğrenç leş çöp bir yorum olmuş. Adam arabayla bataklığa giriyor hamur diyorsunuz anlamadım ki. Bu videodan sonra Goty belli olmuştur ve herkese de kapak olmuştur hele ki çöpbox çılara.

Kennnn

4.4.2016 20:18:59

+3
Sürekli birşeylerde eksik arayarak yaşanmaz, bizim ülkede ki insanların en büyük problemi bu sürekli birşeylerin, birilerinin eksiğini aramaktan keyif almaya zaman bulamamaları. Yazık abi değiştirin kendinizi.

i_lenker

4.4.2016 20:14:52

0
ne numarası var bu oyunun? 7-8 saat oyna at çöpe tarzında bir oyuna benzetim. kaç tl bu oyun? benden maksimum 10 tl çıkar.

Shovel Knight

4.4.2016 20:14:45

0
motion blur

Sir Maximus is BACK

4.4.2016 20:13:27

0
tek kelimeyle harika.

Dark_Passenger47

4.4.2016 20:13:08

0
drake : aaand go! sully : aaand no! nathan'ın geri gelirken avuç içiyle direksiyonu çevirişi beni benden aldı

Sarohan

4.4.2016 20:09:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan
quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal Bir oyuna ''Çöp'' demek eleştiri değildir ve emeğe saygısızlıktır ama nedenleri ile neden hoşuna gitmediğini söylemek eleştiridir tıpkı Mesut Çeviğ'in yaptığı gibi. Yok iki drone olsa gelecek teması olsa ghost recon wildland olsa beğenirmişte vs. vs. gibi yorumlarda aslında kişisel zevke karışmaya giriyor. Sende Ghost Recon'u beğenmezsin o sana diyebilir mi nasıl beğenmezsın bu oyunu veya nasıl etkilenmezsin imkansız falan diye... The witcher 3 251 ödül aldı tarihe geçti diye herkes RPG tarzı yılın oyunu olan bu oyunu sevmek zorunda mı? Kendi fikrimi belirtirsem bu videoyu izlemedim zaten Uncharted 4'ü ön sipariş yaptığım için videoları izleyip oyunun tadını kaçırmak istemedim. Ama son olarak bu oyun eleştirilemez bir oyun değil insanlar gayette beğenmedikleri noktalar olabilir oyunla ilgili. Birisi de eleştirenlere salak demiş resmen hakarete varan yorumlar görüyorum eleştiriye tahammülsüz bir nesil...
Mesut beyi az çok tanıdığım için öncelikli olarak bahsettiğim oyun tarzı onun için birinci planda gelmekte. Yaptığı yorumda tutarlılık görmedim kaç kişi diyecek şu videoya bakıp etraf oyun hamurundan gibi diye? Bunu eleştiri olarak falan görmüyorum kusura bakmasın bildiğin oyuna laf atmak olmuş bu. Ben konsol kullanmıyorum bu arada oyunun tarafını savunmuyorum. Ama mesut beyin bazen yersiz yorumları oluyor kendi tarzına uymayan oyunları gayet rahat topa tutabiliyor. Ben nasıl olur da beğenmez böyle bir oyunu demeye çalışmadım zaten yorumu hiç hoşuma gitmedi sadece.
Hocam ben genel sizde dahil eleştirenlere söyledim zaten bütün yorumumu üstünüze alınmayın lütfen. Ama Mesut Çevik genel olarak oyunun renk paletini beğenmediğini oyunun haritasının renk paletinden dolayı yapmacık durduğunu belirtmiş. Şahsi fikridir sonuçta ve beni etkilemedi bu yüzden demiş. Zorla beğendirmek mi istiyor millet anlamış değilim.
Yorumunuz için teşekkürler. En azından oynanış mekanikleri gayet güzel gözüküyor veya sinematik sunum ya da neyse deyip, ama renk paleti oyun hamurundan gibi duruyor çıkışında böyle olmaz umarım ya da değişse daha iyi olurmuş. Dese amenna ona yorumum yok. Direk oyunun rengi oyun hamurundan yapılmış gibi beni hiç etkilemedi pehh..gibi eleştirsellikden çok saldırı yorumu gibi olunca yadırgıyor insan.

TheHobits67

4.4.2016 20:08:08

0
Sizi Uncharted 4 mü kurtaracak Daha 3 yıl geçmeden yeni konsol duyurulmuş hala PS4 ü savunuyorlar :D

Tam35tr

4.4.2016 19:58:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan
quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal Bir oyuna ''Çöp'' demek eleştiri değildir ve emeğe saygısızlıktır ama nedenleri ile neden hoşuna gitmediğini söylemek eleştiridir tıpkı Mesut Çeviğ'in yaptığı gibi. Yok iki drone olsa gelecek teması olsa ghost recon wildland olsa beğenirmişte vs. vs. gibi yorumlarda aslında kişisel zevke karışmaya giriyor. Sende Ghost Recon'u beğenmezsin o sana diyebilir mi nasıl beğenmezsın bu oyunu veya nasıl etkilenmezsin imkansız falan diye... The witcher 3 251 ödül aldı tarihe geçti diye herkes RPG tarzı yılın oyunu olan bu oyunu sevmek zorunda mı? Kendi fikrimi belirtirsem bu videoyu izlemedim zaten Uncharted 4'ü ön sipariş yaptığım için videoları izleyip oyunun tadını kaçırmak istemedim. Ama son olarak bu oyun eleştirilemez bir oyun değil insanlar gayette beğenmedikleri noktalar olabilir oyunla ilgili. Birisi de eleştirenlere salak demiş resmen hakarete varan yorumlar görüyorum eleştiriye tahammülsüz bir nesil...
Mesut beyi az çok tanıdığım için öncelikli olarak bahsettiğim oyun tarzı onun için birinci planda gelmekte. Yaptığı yorumda tutarlılık görmedim kaç kişi diyecek şu videoya bakıp etraf oyun hamurundan gibi diye? Bunu eleştiri olarak falan görmüyorum kusura bakmasın bildiğin oyuna laf atmak olmuş bu. Ben konsol kullanmıyorum bu arada oyunun tarafını savunmuyorum. Ama mesut beyin bazen yersiz yorumları oluyor kendi tarzına uymayan oyunları gayet rahat topa tutabiliyor. Ben nasıl olur da beğenmez böyle bir oyunu demeye çalışmadım zaten yorumu hiç hoşuma gitmedi sadece.
Hocam ben genel sizde dahil eleştirenlere söyledim zaten bütün yorumumu üstünüze alınmayın lütfen. Ama Mesut Çevik genel olarak oyunun renk paletini beğenmediğini oyunun haritasının renk paletinden dolayı yapmacık durduğunu belirtmiş. Şahsi fikridir sonuçta ve beni etkilemedi bu yüzden demiş. Zorla beğendirmek mi istiyor millet anlamış değilim.

alito

4.4.2016 19:58:05

0
10 numara olmuş gerçekten. Özellikle kanca atıp süzülerek adama çullanma olayına bayıldım. Savaş mekanikleri güzel kurgulanmış, vuruş hissinin de güzel olacağını düşünüyorum. Araç fiziklerine kadar yapmış adamlar, çamurlu yolda tekerin çamurla kaplanmasına kadar düşünmüşler. Helal olsun gerçekten, beklediğimize kesinlikle değmiş

dark dragon

4.4.2016 19:57:15

+4
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Aynen işte düşün bende olsam nasıl güzel yapardık oyunu salak ND kaçırdı fırsatı .
Olurda bir gün ND'de çalışırsan mesut çevik'i de aldır yanına, belki ordakilere renk paleti dersi verir de böyle oyun hamuru gibi oyunlar yapmayı bırakırlar artık.

Hoid

4.4.2016 19:49:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Adam işin uzmanı ama burada harcaniyor, ND böyle adamları ise alıp harika oyunlar yapabilecekken böyle çöp oyunlar (!) yapıyor.
Aynen işte düşün bende olsam nasıl güzel yapardık oyunu salak ND kaçırdı fırsatı .

dark dragon

4.4.2016 19:48:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Yapay zeka tam bir geri zekalı , Oyunda küçük ayrıntılara fazla yer verilmemiş ( Çamurda kayıyor üstü başı çamur olmuyor gibi ) . Animasyonlarda kasma var grapnel hook atıyor sanki havada yavaşlıyor yapacağı hareketi bekliyor sahneleri açıp bakın . Downgrade ın ALLAH ını yemiş öyle yandan da değil . Otlara girip çıkmasına bakın otlar beklenildiği gibi kırılmıyor yatmıyor vs . Kaplamalar düşük özellikle otların . Özetle oyun PS4 e büyük gelmiş bunu PS4.5 için yapsalarmış daha iyi olurmuştu oyunun hakkını yemişler ortaya kılçığı kalmış . Yersen afiyet olsun . Adamlar ne yapsın The Order ÇÖP dar koridorda geçiyordu grafiklere abanmışlardı 5 saatte bitiyordu 3 saati geçilemeyen sinematikti . Buda OW tarzı yapmaya çalışmışlar Downgrade ın ALLAHInı yemiş . Bundan sonraki oyunlar için iyi referans olur bu oyunlar . Çok dar alanda geçmesin grafikler daha normal olsun , çok açık dünya olmasın kaplamalar yapay zeka iyi olsun derlerse olur bu iş.
Adam işin uzmanı ama burada harcaniyor, ND böyle adamları ise alıp harika oyunlar yapabilecekken böyle çöp oyunlar (!) yapıyor.

Sarohan

4.4.2016 19:47:31

+1
quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal Bir oyuna ''Çöp'' demek eleştiri değildir ve emeğe saygısızlıktır ama nedenleri ile neden hoşuna gitmediğini söylemek eleştiridir tıpkı Mesut Çeviğ'in yaptığı gibi. Yok iki drone olsa gelecek teması olsa ghost recon wildland olsa beğenirmişte vs. vs. gibi yorumlarda aslında kişisel zevke karışmaya giriyor. Sende Ghost Recon'u beğenmezsin o sana diyebilir mi nasıl beğenmezsın bu oyunu veya nasıl etkilenmezsin imkansız falan diye... The witcher 3 251 ödül aldı tarihe geçti diye herkes RPG tarzı yılın oyunu olan bu oyunu sevmek zorunda mı? Kendi fikrimi belirtirsem bu videoyu izlemedim zaten Uncharted 4'ü ön sipariş yaptığım için videoları izleyip oyunun tadını kaçırmak istemedim. Ama son olarak bu oyun eleştirilemez bir oyun değil insanlar gayette beğenmedikleri noktalar olabilir oyunla ilgili. Birisi de eleştirenlere salak demiş resmen hakarete varan yorumlar görüyorum eleştiriye tahammülsüz bir nesil...
Mesut beyi az çok tanıdığım için öncelikli olarak bahsettiğim oyun tarzı onun için birinci planda gelmekte. Yaptığı yorumda tutarlılık görmedim kaç kişi diyecek şu videoya bakıp etraf oyun hamurundan gibi diye? Bunu eleştiri olarak falan görmüyorum kusura bakmasın bildiğin oyuna laf atmak olmuş bu. Ben konsol kullanmıyorum bu arada oyunun tarafını savunmuyorum. Ama mesut beyin bazen yersiz yorumları oluyor kendi tarzına uymayan oyunları gayet rahat topa tutabiliyor. Ben nasıl olur da beğenmez böyle bir oyunu demeye çalışmadım zaten yorumu hiç hoşuma gitmedi sadece.

Hoid

4.4.2016 19:41:53

+1
Yapay zeka tam bir geri zekalı , Oyunda küçük ayrıntılara fazla yer verilmemiş ( Çamurda kayıyor üstü başı çamur olmuyor gibi ) . Animasyonlarda kasma var grapnel hook atıyor sanki havada yavaşlıyor yapacağı hareketi bekliyor sahneleri açıp bakın . Downgrade ın ALLAH ını yemiş öyle yandan da değil . Otlara girip çıkmasına bakın otlar beklenildiği gibi kırılmıyor yatmıyor vs . Kaplamalar düşük özellikle otların . Özetle oyun PS4 e büyük gelmiş bunu PS4.5 için yapsalarmış daha iyi olurmuştu oyunun hakkını yemişler ortaya kılçığı kalmış . Yersen afiyet olsun . Adamlar ne yapsın The Order ÇÖP dar koridorda geçiyordu grafiklere abanmışlardı 5 saatte bitiyordu 3 saati geçilemeyen sinematikti . Buda OW tarzı yapmaya çalışmışlar Downgrade ın ALLAHInı yemiş . Bundan sonraki oyunlar için iyi referans olur bu oyunlar . Çok dar alanda geçmesin grafikler daha normal olsun , çok açık dünya olmasın kaplamalar yapay zeka iyi olsun derlerse olur bu iş.

Lyc

4.4.2016 19:40:29

0
Görsellik fazla toon olmuş pek beğenmedim. Tabi senaryosu ve dinamikleri farklı

stun

4.4.2016 19:38:47

0
efsane gözüküyor ya yok böyle birşey

Tam35tr

4.4.2016 19:36:44

0
Bir oyuna ''Çöp'' demek eleştiri değildir ve emeğe saygısızlıktır ama nedenleri ile neden hoşuna gitmediğini söylemek eleştiridir tıpkı Mesut Çeviğ'in yaptığı gibi. Yok iki drone olsa gelecek teması olsa ghost recon wildland olsa beğenirmişte vs. vs. gibi yorumlarda aslında kişisel zevke karışmaya giriyor. Sende Ghost Recon'u beğenmezsin o sana diyebilir mi nasıl beğenmezsın bu oyunu veya nasıl etkilenmezsin imkansız falan diye... The witcher 3 251 ödül aldı tarihe geçti diye herkes RPG tarzı yılın oyunu olan bu oyunu sevmek zorunda mı? Kendi fikrimi belirtirsem bu videoyu izlemedim zaten Uncharted 4'ü ön sipariş yaptığım için videoları izleyip oyunun tadını kaçırmak istemedim. Ama son olarak bu oyun eleştirilemez bir oyun değil insanlar gayette beğenmedikleri noktalar olabilir oyunla ilgili. Birisi de eleştirenlere salak demiş resmen hakarete varan yorumlar görüyorum eleştiriye tahammülsüz bir nesil...

Kennnn

4.4.2016 19:31:50

0
ND ps4 sistemini bariz çok iyi tanıyor. Bu adamlar sony bünyesinde ki stüdyolara ps4 oyunlarının görselliği konusunda danışmanlık yapmalı. Ps4k olayına sıcak bakmıyorum ama ND neler yapar işte onu merak ederim. Bir gün Half Life oyunu yapılacaksa da Valvenin mutlaka sony ile anlaşıp oyunun görselliği konusunda ND'tan yardım alması hepimizin faydasına olur. Kısıtlı sistem ile çok iyi iş çıkarıyor bu adamlar. Umarım oyunun kendiside grafikleri kadar güzeldir.

_giray_

4.4.2016 19:29:51

0
Güzel bir oyun olacak gibi ki büyük ihtimalle öyle olacak, ND hiç bir zaman çıtalarını düşürmedi. Ha ama bu oyundan sonra PS4'ün kaderi ne olur belli değil. Bunun kadar ünlü bir oyun çıkacak değil. GoW falan diyorlar ama 4.5'a çıkarsa ona özel olarak çıkabileceği söyleniyor.

WHITE_Wolf

4.4.2016 19:22:21

+11
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan
quote:

Orjinalden alıntı: Deadpool1239
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Pinky_Demon'u ifşa ettim, sanırım. Bu adam yorum yapmasın ya . Ne konsol nede oyunlar hakkında. Şu güzelim oyuna bulundugu atıfa da bir bakın. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
klasik Mesut Çevik işte ne bekliyorsun? İlla beğenmedim deyip marjinal olmaya çalışacak.
Ama şu oyunda bir iki drone, fütüristik tema olsa nasıl ayıla bayıla beklerdi o zaman. Örnek Ghost Recon wildlands. Varını yoğunu satar bir şekilde alır, Uncharted çıksın oynar oynar sonra yapmacık geldi bilmem ne bir sürü konuşur.
Adam kendi yorumunu yapmış sizin için problem olan ne?

mementopolis

4.4.2016 19:17:58

+1
Onu bunu gectim cidden bu kadar bekledigimize degecek bir oyun.

Sarohan

4.4.2016 19:12:57

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Deadpool1239
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Pinky_Demon'u ifşa ettim, sanırım. Bu adam yorum yapmasın ya . Ne konsol nede oyunlar hakkında. Şu güzelim oyuna bulundugu atıfa da bir bakın. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
klasik Mesut Çevik işte ne bekliyorsun? İlla beğenmedim deyip marjinal olmaya çalışacak.
Ama şu oyunda bir iki drone, fütüristik tema olsa nasıl ayıla bayıla beklerdi o zaman. Örnek Ghost Recon wildlands. Varını yoğunu satar bir şekilde alır, Uncharted çıksın oynar oynar sonra yapmacık geldi bilmem ne bir sürü konuşur.

Vrataski

4.4.2016 19:10:51

0
Aracın direksiyonu 180 derece değil o güzel olmuş

Boone

4.4.2016 19:08:51

+1
Grafikler ve detaylar efsane!

orangeblu

4.4.2016 19:04:32

+3
Oyun mükemmel görünüyor. Bu sene diğer oyunların GOTY olma ihtimali yok bu oyun varken.

Deadpool1239

4.4.2016 19:01:48

+29
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Pinky_Demon'u ifşa ettim, sanırım. Bu adam yorum yapmasın ya . Ne konsol nede oyunlar hakkında. Şu güzelim oyuna bulundugu atıfa da bir bakın. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
klasik Mesut Çevik işte ne bekliyorsun? İlla beğenmedim deyip marjinal olmaya çalışacak.

blackzeros

4.4.2016 18:52:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch Yüksek bitrateli halimi şuradan indirebilirsiniz. 1.3GB fakat harika görünüyor. http://www.gamersyde.com/download_uncharted_4_a_thief_s_end_full_commented_demo_hq_en_-37024_en.html
youtube videosundan grafikler cok anlasilmiyor , orjinal videoda gozukuyor ki hakkaten muthis.

GT_55

4.4.2016 18:52:46

+12
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Pinky_Demon'u ifşa ettim, sanırım. Bu adam yorum yapmasın ya . Ne konsol nede oyunlar hakkında. Şu güzelim oyuna bulundugu atıfa da bir bakın. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Mesut Çevik oyunları 8k oynuyor. Kesmez onu öyle uncharted,muncharted falan. Sonuçta tablet donanımlı, zayıf donanımlı bir ps4 oyunun asla Mesut Cevik'i etkilemesi söz konusu bile değildir.

2K

4.4.2016 18:47:28

0
Öncelikle videoyu izlemedim sanırım ilk gösterilen video fakat oyun harika aksiyon sahnelerinden oluştuğu için izleyerek mahvetmek istemedim, bir iki video izledim önceden o bana yetti. Serinin 4. oyununda sanırım Tomb Raider gibi geniş alanlarda keşfe dayalı bir oynanış sunacak.

Hoid

4.4.2016 18:47:01

0
Hiç beğenmedim çok yapmacık duruyor gerçeklik yok oyunda .

kolonato_

4.4.2016 18:45:46

+4
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Pinky_Demon'u ifşa ettim, sanırım. Bu adam yorum yapmasın ya . Ne konsol nede oyunlar hakkında. Şu güzelim oyuna bulundugu atıfa da bir bakın. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Çıktığı zaman 2si birde şöyle dicek: 'Ya Talha o grafikler ne öyle ya. Naugtydog'a helal olsun.Adamlar yapmış...' NET.

blackzeros

4.4.2016 18:44:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Pinky_Demon'u ifşa ettim, sanırım. Bu adam yorum yapmasın ya . Ne konsol nede oyunlar hakkında. Şu güzelim oyuna bulundugu atıfa da bir bakın. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
eleştirmek istedin mi eleştirirsin zaten , bu jip böyle gitmez dersin bu adam nasil boyle zipliyor dersin , düşman neden aynı anda on tane adam öldüremiyor dersin dersinde dersin ha ama şu videoyu izleyip etkilenmedim demek oyuna ön yargılı bakıyorsun demektir.etkilenmediyse satın almayabilir Mesut Çevik insan kendini heycanladırmayan bir oyunu alması gerekmiyor.

Metal-Gear

4.4.2016 18:31:54

+20
Oha ya oyun görselliği ile sürüklüyor resmen. Anasının nikahı artık, sırf otur hiç oynama grafiklere bak. Fotorealistik olmuş, helal olsun... Daha downgrade muhabbeti de yapamazlar oyunun yapım süreci tamamlandığı için grafikler burada gördüğümüz gibi gelecek artık. [direk kendi tv'miz de oynarken daha da net olacak elbette doğal olarak internet videolarında bitrate kalitesi düşüyor çünkü.]

GoldPunch

4.4.2016 18:29:26

+7
Yüksek bitrateli halimi şuradan indirebilirsiniz. 1.3GB fakat harika görünüyor. http://www.gamersyde.com/download_uncharted_4_a_thief_s_end_full_commented_demo_hq_en_-37024_en.html

BSC Misafiri

4.4.2016 18:27:31

0
Manzaralar, özgür oynanış, efektler, aksiyon hertürlü aşmış. GOTY olması gerek

HIGHER

4.4.2016 18:26:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: hiki999 Ben böyle grafik görmedim hayatımda gerçekten başyapıt <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s8.gif" align="middle" border="0" alt=""> cıktığı zamanda metacritic ortalamasını alt üst eder yıl sonuna kadarda 7,8 milyon satar ve en sonundada goty olur <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s1.gif" align="middle" border="0" alt=""> bu arada grafiklerin gerçek güzelliyini görmek için ya gamersyde sitesinden ya da ki youtube da yüksek çözünürlükde izleyin işte o zaman anlarsınız ne demek istediğimi.
gamersynde gerçekten güzel, şaşırdım oraya benden başka birinin girdiğini görünce:D

BSC Misafiri

4.4.2016 18:26:10

+1
Uuhuuu huuv Playstayşın 4 aman yani 4.5 aldırtır :D

Kennnn

4.4.2016 18:24:49

+3
youtube videosu olmasına rağmen çevre kaplamaları çok iyi duruyor. Bu kadar iyi görünen açık dünya tadında bir ps4 oyunu olduğunu olacağını sanmıyorum. ND cidden bu işte bir numara. Bir sürü animasyon resmen herşeye ayrı ayrı özenilmiş. Baya uğraşmışlar umarım oyunun geri kalanı da böyledir.

HIGHER

4.4.2016 18:24:37

0
yapay zeka tırt adam iple sallanıyor görmüyor üzerine ateş ediyorlar karşılık vermiyor

inciteen

4.4.2016 18:24:20

+1
Benim bile bu kadar beklentim yoktu . Ama bu videoyu izledikten sonra ön sipariş yapmaya karar verdim .

ensboyby

4.4.2016 18:23:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Pinky_Demon'u ifsa ettim, sanirim. Bu adam yorum yapmasi ya . Ne konsol nede oyunlar hakkinda. Su güzelim oyuna bulundugu atfia bakin. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Mesut Çevik buna bari bi laf etme :D

Project Scorpio

4.4.2016 18:21:06

+1
Uncharted 3,5

hiki999

4.4.2016 18:20:52

+1
Ben böyle grafik görmedim hayatımda gerçekten başyapıt cıktığı zamanda metacritic ortalamasını alt üst eder yıl sonuna kadarda 7,8 milyon satar ve en sonundada goty olur bu arada grafiklerin gerçek güzelliyini görmek için ya gamersyde sitesinden ya da ki youtube da yüksek çözünürlükde izleyin işte o zaman anlarsınız ne demek istediğimi.

mementopolis

4.4.2016 18:18:22

+33
Pinky_Demon'u ifşa ettim, sanırım. Bu adam yorum yapmasın ya . Ne konsol nede oyunlar hakkında. Şu güzelim oyuna bulundugu atıfa da bir bakın. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Dark_Passenger47

4.4.2016 18:17:01

0
izlesem mi izlemesem mi bilemedim, oyunun 15 dksını öğrenmiş olcaz şimdi yok yere ama izlemeden de duramam

CoreGame

4.4.2016 18:13:03

+1
İnanılmaz o dağlar tepeler deki görsel kalite 10 mayısı bekliyoruzzzzzz gizlilik mekanikleride güzelce yedirilmiş oyuna last of us daki gibi

kolonato_

4.4.2016 18:10:16

+3
Playstation alma sebebi açık ve net tartışılmaz.Sonunda adam gibi bir Exc. oyun oynicaz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız