Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 4'te Türkçe Dublaj ve Altyazı Seçeneği Bulunacak!

 
    Sony, PlayStation® oyunları için sunduğu Türkçe dil desteği ile oyun tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından birisi olan Uncharted serisinin yeni oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™, 18 Mart 2016’da Türkçe dublaj ve orijinal seslendirmeyle oynamak isteyenler için Türkçe altyazı seçenekleriyle piyasaya sunulacak.

    Heyecanla beklenen Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™’nda Nathan Drake’i Okan Yalabık, Victor Sullivan’ı Ege Aydan, Elena’yı Ceyda Düvenci, Chloe’yi Dolunay Soysert, Zeb ve Knot’u Kadir Özübek, Sam’i Rıza Karaağaçlı, Vargas’ı ise Talha Sayar seslendirecek.
Ekim 2015’te piyasaya çıkan ve serinin ilk üç oyununu içeren Uncharted: The Nathan Drake Collection da Türkçe dublaj ve altyazı özelliklerine sahipti.
 
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
naughty dog uncharted playstation playstation 4 nathan drake sony
The Division'ın Xbox One Alpha Testi Açıldı Counter Strike: Global Offensive'a Yeni Silah ve Özellikler Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.12.2015 11:19:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: lostrock türkçe oyun oynamam orjinal daha iyi ama adamlar çok değerli bi iş yapıolar ülkemizi düşünen tek firma neredeyse bütün ürünlerde
Türkçe oyun oynamam orijinal daha iyi demen,benim dilim aslında beş kuruş etmez demek olduğunu biliyorsun değil mi.Umarım biliyorsundur.Ha bilmiyorsan arada twitch tv yi aç bir gezin orda,elin Almanı,Fransızı,İspanyolu,Rusu hangi dilde oynuyor bir bak.Bunları izleyipte kahrolmuyorsan o zaman senin dilin gerçekten beş kuruş etmez demektir.Örnek vereyim ben bir Alman, Dead Space oyununu altyazısız Almanca seslendirme,bir Fransız Fallout'u Fransızca seslendirme ile oynarken kahroluyorum açıkçası.
Türkçenin değersiz meğersiz bişeyler yazmışsında,cd project 2. oyuna altyazı koydu 3. oyunda koymadı acaba neden, dilimin beş kuruş etmemesinden mi.Oyunların orjinal deilde korsan alınmasından.sen gidip oyunları korsan al sonra adamlardan Türkçe destekli oyun iste yok öyle bişey.bu konuda playstation oyuncusu sağduyulu.benim ps ım var 10 tane oyunum varsa 9 u sony nin 1 diğer firmaların hepsi orjinal şunuda belirteyim alım gücüm okadarda iyi deil.bu bir bahane olmamalı.en azından tr destekli oyunları orjinal alalım.durum dilimizin değersiz olmasından deil,oyunların korsan alınmasından.emeğe saygı gösterirsen adamlarda sana saygı gösterir.senin yazdıkların şuna benzemiş,ben birini sevdim aşık oldum ama benden başka kimse öyle düşünmüyor o yüzden değersiz düşünmeden yazmışsın.

BSC Misafiri

10.12.2015 16:30:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: lostrock türkçe oyun oynamam orjinal daha iyi ama adamlar çok değerli bi iş yapıolar ülkemizi düşünen tek firma neredeyse bütün ürünlerde
Türkçe oyun oynamam orijinal daha iyi demen,benim dilim aslında beş kuruş etmez demek olduğunu biliyorsun değil mi.Umarım biliyorsundur.Ha bilmiyorsan arada twitch tv yi aç bir gezin orda,elin Almanı,Fransızı,İspanyolu,Rusu hangi dilde oynuyor bir bak.Bunları izleyipte kahrolmuyorsan o zaman senin dilin gerçekten beş kuruş etmez demektir.Örnek vereyim ben bir Alman, Dead Space oyununu altyazısız Almanca seslendirme,bir Fransız Fallout'u Fransızca seslendirme ile oynarken kahroluyorum açıkçası.

BSC Misafiri

10.12.2015 13:34:35

0
fiyatlandırmalarda sony nin bi alakası yok, sadece Türkiyede satılmıyor oyunlar.vergiler döviz kuru v.b. şeyler fiyatları yükseltiyor.cahilce konuşan oyuncular var.Sony bana bu iyiliği yapıp oyunları anlayarak daha zevkli oynamamı sağlıyorsa bende destek olarak oyunları orjinal alarak 200 tl vererek destek olurum.şunu kimse unutmasın ki xbox atacağı paragöz adımlarının çoğundan sony nin oyuncu taraftarı hareketleri sayesinde geri adım atmak zorunda kaldı.

oveo531

10.12.2015 13:32:05

0
Naughty Dog adamsın .. :)

Chosen_One

10.12.2015 07:24:57

0
Yine çok büyük emek harcanmış ve eminim ortaya çok kaliteli bir iş çıkmıştır ancak bende orjinal kadroyu tercih edenlerdenim en fazla türkçe altyazı açarım, ama gerçekten Sony Türkiye çalışıyor tebrik etmek lazım.

lostrock

10.12.2015 00:46:00

0
türkçe oyun oynamam orjinal daha iyi ama adamlar çok değerli bi iş yapıolar ülkemizi düşünen tek firma neredeyse bütün ürünlerde

The_Rahip

10.12.2015 00:21:30

+1
Beklenilen bir özellikti ve resmiyet kazanması çok iyi oldu. Efsaneye Türkçe desteği ile veda etmek ayrı bir keyif olacak.

Kennnn

9.12.2015 23:32:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: sioner Ni No Kuni 2 exclusive bir oyun ama ilgi az diye Türkçe olmayabilir. BSC olarak böyle konularda sizinde biraz sesiniz çıksın. Sony Türkiye ye baskı yapın. Adamlarla görüşün oyuncuların isteklerini anlatın. O adamlar fanusta yaşıyorlar oyuncuların dilinden isteklerinden pek haberleri yok, buralara bakmıyorlar zaten. Bizim sözcülüğümüzü yapın biraz.
Ni No Kuni exc. bir oyun değil kuvvetle muhtemel Nintendonun NX platformuna da gelecek. Level 5 sony ile olduğundan fazla nintendo ile sıkı fıkı. Zaten Nintendo kitlesinin de çok sevdiği bir türdür. Oyun sadece ilk ps4'te yayınlanacak, yani yanlış biliyorsunuz. Oyunun Xbox tarafına gelme ihtimali ise düşük. Nintendo Wii U da yaşadığı kaliteli çıkış oyunu eksikliğini Ni No Kuni ve Zelda gibi oyunlar ile kapatma planlarında.

Dimwit

9.12.2015 22:18:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri .... unutmayin biz burada sony nin degil playstation turkiye nin basarisini kutluyoruz.
Böyle mantıklı cevapların misafirlerden gelmesi manidar. Katılıyorum, o yüzden Sercan Sülün'ü de özellikle kutluyorum. Bu tür icraatlarda kendisinin de gerçek bir oyuncu olmasının etkisi büyük, umarım böyle bir ekibi Xbox'ın Türkiye ayağında da görürüz diyorum.

KuvvetMira27

9.12.2015 22:15:10

+1
Bir pc oyuncusu olarak azımın suyu akmadıysa ne oluyorum ps4 olan arkadaşlar için sevindirici bir haber :)

BSC Misafiri

9.12.2015 21:49:40

+4
quote:

Orjinalden alıntı: SenJi
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri X360 yeni neslin duyruluşu ile ülkede ilk defa yasal olarak satışa çıkarken ve Microsoft hala Türk oyuncuları adamdan saymazken, Sony Türk oyuncuları da insan yerine koyup yerelleştirme çalışmalarını yıllardır sürdürüyordu PS3'te, bu nesilde de devam etmelerine şaşırmadım. Gönülden teşekkürler Sony! :)
İyi o zaman gider bir oyuna 200 tl verirsin.Adamlar sizi tanımış.Onlar birşey yapmadan konsolu olmayan fanboylar zaten şirketin reklamını yapıp savunuyor.Kazın tüyü bol olunca yolunmasına aldırış etmezmiş.O misal sizde psn'e ve uçuk oyunlarına tabi olmuşsunuz.Birde yüzyüz yüzsüz türkçe çıkardı diye övünüyorsunuz.Ulan görende beleşe oyun verip birde türkçe yapıyor sanıcak.Tabiki türkçe çıkarıcak.En yüksek fiyatların olduğu ve çok satılan bir ülke.Bunu yapmaması olağan değil.Sen MSye laf ediyorsun adamların cihazları daha türkiyedeki şirketlerinde + değer kazanmadığı için gerek görmüyorlar.Adamların oyununu olanlar zaten xbox gelmeden öncede oynayan kişilerdi.Onlar içinde türkçe veya ingilizce fark etmiyor.
O kadar yazmışsın ama kısaca ben satılmışım TÜRKÇE'ye gerek yok diyorsun yani.

BSC Misafiri

9.12.2015 21:49:05

0
Bazı insanları anlamıyorum tuturmuşlar 200 tl diye kardesim birincisi o oyun 60 eurodan geliyo buraya 180tl eder bunun vergisi kari derken 230 tl ye sony kendi oyunlarini satiyo. Aral ise 280tl den satiyo. Sony zaten spotcu fiyatina veriyo ustelik oyun turkce. Fiyatini begenmiyen almasin kardesim zorla mi ha ayrica unutmayin biz burada sony nin degil playstation turkiye nin basarisini kutluyoruz.

Dimwit

9.12.2015 21:10:06

0
Öncelikle farkında olunması gereken şey; her firma gibi Sony'de ticari/kar amaçlı bir şirkettir. Bunların hepsi de kapitalizmi kullanarak insanlardan bir şekilde kar elde etmeye çalışır, hiçbirinin babasının oğlu değil sadece bir tüketiciyiz. Sony ve Microsoft'da bunlardan bir tanesi. E o zaman neden satın alıyoruz bu firmaların ürünlerini? Çünkü dünya böyle dönüyor değil mi? Peki iki ürün arasında tercih yaparken neye dikkat ederiz? Duygusal davranıp marka üstünden mi yürürüz yoksa hangi konsol sana istediğini verecek onu göz önüne alarak mı tercih yaparız? PS4 satışlarının XBone'a göre ciddi bir başarı elde etmesindeki sebep insanların Sony'e tapması mı yoksa PS4'ün daha ilgi çekici bir konsol olması mıdır onlara göre? Bu dediklerim bir düşünülsün isterim. Bu neslin konsolları ne yazık ki birkaç exc. oyunları olan mini-pc'lerden öte değil. 12 ayın 2 ayında exc. oyun oynuyosa insanlar, kalan 10 ayda multiplatform oyunlar oynuyorlar. PSN'in verdiği tırt oyunlar şöyle dursun, günün sonunda oynanan ve oynanmak istenilen oyunlar belli. Bu oyunları hangi konsolun teknik farklılıklarından ötürü daha iyi çalıştırabildiği de ortada, keşke böyle olmasaydı ama durum böyle. Zaten neslin başında Microsoft'un ilginç lansmanı yüzünden Xbone büyük bir darbe aldı, dağıttıkları karizmasını Phil Spencer hala toplayacağım diye uğraşıyor ve kendisi de mükemmel bir adam. Bir sonraki nesli bilemem ama bu nesilde neyin ne olduğu ile ilgili az çok fikir sahibi oldu insanlar. Umarım iki firma güzelce rekabet eder de sonucu oyunculara yarar. Yoksa piyasayı domine eden firma istediği gibi at koşturabilir sektörde. Bu dünyanın ve kapitalizmin senelerden bildiğimiz kurallarından, yeni bir şey değil ne yazık ki.

alito

9.12.2015 20:52:32

0
Beklediğim bir gelişmeydi. Konsol oyunları Türkiye'de el yaksada, Sony'nin ülkemizde Türkçe dil seçeneği kuralını bozmaması takdire şayan.

skulz

9.12.2015 20:37:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: sioner Ni No Kuni 2 exclusive bir oyun ama ilgi az diye Türkçe olmayabilir. BSC olarak böyle konularda sizinde biraz sesiniz çıksın. Sony Türkiye ye baskı yapın. Adamlarla görüşün oyuncuların isteklerini anlatın. O adamlar fanusta yaşıyorlar oyuncuların dilinden isteklerinden pek haberleri yok, buralara bakmıyorlar zaten. Bizim sözcülüğümüzü yapın biraz.
Ni no Kuni sadece ilgi az olduğu için değil. Level 5 Sony bünyesinde olan bir yapımcı değil. Hangi dillerin olacağına karar verenin Sony olduğunu sanmıyorum.

Suplex City

9.12.2015 20:15:37

+4
Adamlar Ps3 çıkış oyunlarına gitti türkçe dublaj getirdi şimdide beklediğimiz gibi Uncharted 4 te türkçe olarak geliyor. Herşeye rağmen saygıyı hakkediyorlar.

Sir Maximus is BACK

9.12.2015 20:08:31

0
Bsc misafirleri sony calisani %100

Uncy

9.12.2015 19:48:18

+1
Harika bir haber

Dimwit

9.12.2015 19:46:49

+2
quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

İyi o zaman gider bir oyuna 200 tl verirsin.Adamlar sizi tanımış.Onlar birşey yapmadan konsolu olmayan fanboylar zaten şirketin reklamını yapıp savunuyor.Kazın tüyü bol olunca yolunmasına aldırış etmezmiş.O misal sizde psn'e ve uçuk oyunlarına tabi olmuşsunuz.Birde yüzyüz yüzsüz türkçe çıkardı diye övünüyorsunuz.Ulan görende beleşe oyun verip birde türkçe yapıyor sanıcak.Tabiki türkçe çıkarıcak.En yüksek fiyatların olduğu ve çok satılan bir ülke.Bunu yapmaması olağan değil.Sen MSye laf ediyorsun adamların cihazları daha türkiyedeki şirketlerinde + değer kazanmadığı için gerek görmüyorlar.Adamların oyununu olanlar zaten xbox gelmeden öncede oynayan kişilerdi.Onlar içinde türkçe veya ingilizce fark etmiyor.
Hayırdır kardeş pek bir hassas gördüm seni? Arkadaş düzgünce fikrini dile getirip teşekkür etmiş nedir bu kızgın tavırlar? Bu mantığına göre Microsoft'da hisse sahibi olmadığın halde Sony hakkında olumsuz PR çalışması yürütüyormuş gibi duruyorsun sen de, farkın nedir? Ülkende oyunların 200TL olmasının suçu seni yönetenler, en son döviz kurlarına ne zaman baktın bilmiyorum ama yakın zamanda bir kontrol etmeni öneririm... Üstelik Aral gibi bir akbaba distribütör firma da var başımızda, ne Sony'sinden bahsediyorsun? Peki savunduğun Microsoft'un oyunları Sony'den daha mı ucuz sanıyorsun? Aynı fiyattalar ama hiç değilse Microsoft gibi görmezden gelmiyorlar koca bir ülkenin oyuncularını senelerdir. Ağzınıza bir doladınız PSN ve remastered'ı sanki zorla aldırıyorlar gibi, ondan başka bir argüman üretemiyorsunuz şurada, her konuda birbirinin kopyası argümanlar sırayla gidiyor. Savunduğunuz şeye bari kendiniz inanın önce, çünkü böyle çok belli oluyor ve yapmacık, eğreti duruyor fikirleriniz.

Patren

9.12.2015 19:09:14

+1
sony biraz fiyatlara bakmalı 60 dolarlık oyunları 60 tl den satmalı yada en fazla 80 tl olmalı

Karpuzcu.

9.12.2015 18:46:32

+5
Sanki Türkiye'de sadece oyunlar pahalı. Her şey pahalı artık. Bunun nedeni devletinin koydu akla mantığa sığmayan vergiler. Bunun sorumlusu Sony değil. Bunu artık öğrenin arkadaş.

dark dragon

9.12.2015 18:40:44

+1
Burayı okuyan sony türkiye çalışanı varsa:) mutlaka heavy rain türkçe altyazı ile gelmeli mutlaka. Asıl o oyuna lazım türkçe.

Hoid

9.12.2015 17:21:58

0
Oyun fiyatları çok pahalı , keşke bir düzenleme gelsede şu saçma sapan oyun fiyatlarına bir standart bir düzen getirseler .

Nightmare_00

9.12.2015 17:07:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: sioner Ni No Kuni 2 exclusive bir oyun ama ilgi az diye Türkçe olmayabilir. BSC olarak böyle konularda sizinde biraz sesiniz çıksın. Sony Türkiye ye baskı yapın. Adamlarla görüşün oyuncuların isteklerini anlatın. O adamlar fanusta yaşıyorlar oyuncuların dilinden isteklerinden pek haberleri yok, buralara bakmıyorlar zaten. Bizim sözcülüğümüzü yapın biraz.
Kesinlikle söylediklerinin altına imzamı atarım hocam.

Himurajutsu

9.12.2015 17:04:09

+2
Zaten belliydi böyle olacağı ama resmileşmesi iyi oldu. Teşekkürler SONY.

Varni34

9.12.2015 17:03:13

+1
Arkadaş ne garip insanlar var oyun 200 diyip b.k atan arkadaşlar sony kullanıcısını fanboylukla suçlayıp kendilerini yüceltmeye çalışanlar girmeyin böyle şeylere sonra adam küfür etse ceza alıcak ama sonuna kadar haklı ben şuan bile okudukça sövüyorum elit kitleymiş peh peh

Redunay

9.12.2015 16:50:46

+4
Ni No Kuni 2 exclusive bir oyun ama ilgi az diye Türkçe olmayabilir. BSC olarak böyle konularda sizinde biraz sesiniz çıksın. Sony Türkiye ye baskı yapın. Adamlarla görüşün oyuncuların isteklerini anlatın. O adamlar fanusta yaşıyorlar oyuncuların dilinden isteklerinden pek haberleri yok, buralara bakmıyorlar zaten. Bizim sözcülüğümüzü yapın biraz.

deadlight54

9.12.2015 16:44:25

+4
Geçenlerde MK Xbox Türkiye müdürü ile ropörtaj videosunu izlemiştim. Her zamanki gibi tek söyledikleri cümle "Yerelleştirme çalışmalarımız devam ediyor". Kendi exc. oyunlarına bile Türkçe dil desteği getirmekten acizler. Keşke Microsoft Türkiye, Sony Türkiyeyi biraz örnek alsa. Sony Türkiyeyi bu konuda tebrik ederim, birçoğu firma bizi görmezlikten gelirken biz Türk oyuncularına değer veriyorlar. Bazı arkadaşlar herkesin oyunlara 200 TL verdiğini söylemiş. Tek söyleyeceğim şey, gerçek bir oyuncu isen bir oyuna asla 200 TL vermezsin. Gerekirse birkaç ay sabreder ve indirime girerse alır oynarsın. Herkes ilk çıktığı gün oynayacak diye bir zorunluluk yok.

skulz

9.12.2015 16:27:02

+1
Arkadaş iyi güzelde ben asıl geniş oyunların Türkçe çıkmasını isterdim Uncharted yerine. Sony'i taktir ediyorum. hani orta düzey bir ingilizce ile bile anlaşılabilir bir oyun Unc. zaten 3. sınıf hollywood filmi senaryosu var Unc. serisinde. Keşke bunlar yerine Pillars of Eternity, Divinity Original Sin, The Witcher 3 gibi oyunlarda olsa. Tabi ne yazıki ülkemizde herkes bir Sony değil maalesef.

HIGHER

9.12.2015 15:43:06

0
betadan belliydi

veterangamer

9.12.2015 15:41:54

+2
Ps4 te oyunlara 200 lira veren falan yok kardeslik konusuyla yeni cikan oyunlari en fazla 100 liraya hatta 1 ay sonra 70-80 e aliniyor. Bilip bilmeden konusmayin..

Wayward Son

9.12.2015 15:28:54

+1
Güzel haber işte birbirinizi yemeyin. Sony yapmış, MS yapmış, Apple yapmış önemli değil. Evet fiyatlar abartı ama o ayrı konu, bu ayrı konu. Fiyatları abartıp Türkçe getirmeyebilirlerdi.

gamerasi

9.12.2015 15:27:39

+1
Dün ilk Uncharted'ı bitirdim. Bugün ise 2. sine başladım. Her ne kadar bu seviyedeki oyunlar için ingilizcem beni çok üzmese de, her şeyi eksiksiz anlamak ayrı bir haz veriyor oyuncuya.

Zarbo257

9.12.2015 15:15:17

+1
Vay vay vay kadroya bak bravo Sony

mementopolis

9.12.2015 15:09:15

+3
It's happening . Sony Türkiye , Adamsın adam :).

BSC Misafiri

9.12.2015 15:01:39

0
Başlığı yanlış yazmışsınız kardo değil kadro olacaktı.

alpalp84

9.12.2015 14:55:55

+2
Teşekkürler sony

Cityzens

9.12.2015 14:55:32

+2
Turkce altyazi neyse de Dublaj nedir ya. Neden her ex oyuna dublaj yapmiyorlar o halde? Digerlerinin eksigi ne ? Teeraway denilen oyun neden turkce gelmedi. Haber de yaziyor "Sony, PlayStation® oyunları için sunduğu Türkçe dil desteği ile oyun tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor" Gecen nesil ps3 oyunlari 200 tl uzeri miydi? Hem fiyatlari yukselttiler hem de turkce oyun yapiyoruz diyorlar.ya birakin allah askina boyle turkce adi altinda paramizi boy boy alan firma gormedim. Gecen nesil gow ascension i 120 tl den almistim ayni sekilde 130 tl ye uncharted3 aldigimi Hatirliyorum. Turkiye de playstation gelisip dursun hic sakincasi yok benim icin. Nerede abuk sabuk tipler fanboylar varsa hepsi ps te . Ben xbox one im da elit oyuncularla mutluyum. Bu arada bu guzel oyun icin hic uzulmuyorum cunku ileride 60fps 2k oynamak varken neden simdi gidip 20 fps ile oynayayim

Metal-Gear

9.12.2015 14:52:04

+9
quote:

Orjinalden alıntı: SenJi
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri X360 yeni neslin duyruluşu ile ülkede ilk defa yasal olarak satışa çıkarken ve Microsoft hala Türk oyuncuları adamdan saymazken, Sony Türk oyuncuları da insan yerine koyup yerelleştirme çalışmalarını yıllardır sürdürüyordu PS3'te, bu nesilde de devam etmelerine şaşırmadım. Gönülden teşekkürler Sony! :)
İyi o zaman gider bir oyuna 200 tl verirsin.Adamlar sizi tanımış.Onlar birşey yapmadan konsolu olmayan fanboylar zaten şirketin reklamını yapıp savunuyor.Kazın tüyü bol olunca yolunmasına aldırış etmezmiş.O misal sizde psn'e ve uçuk oyunlarına tabi olmuşsunuz.Birde yüzyüz yüzsüz türkçe çıkardı diye övünüyorsunuz.Ulan görende beleşe oyun verip birde türkçe yapıyor sanıcak.Tabiki türkçe çıkarıcak.En yüksek fiyatların olduğu ve çok satılan bir ülke.Bunu yapmaması olağan değil.Sen MSye laf ediyorsun adamların cihazları daha türkiyedeki şirketlerinde + değer kazanmadığı için gerek görmüyorlar.Adamların oyununu olanlar zaten xbox gelmeden öncede oynayan kişilerdi.Onlar içinde türkçe veya ingilizce fark etmiyor.
Ya Türkçe oyun çıkmasa niye Türkçe değil diye laf atıyorsunuz, Türkçe oyun çıksa siz eşşeksiniz o yüzden Türkçe çıkarıyorlar diye laf atıyorsunuz. Mutlu ol kardeş biraz, boşver microsoft'u falan. 200 lira verdiğin halde Türkçe oyun çıkarmayanlar da var. Misal = Microsoft. Hayret bişeysin :) Hem 200 lira vermiyor kimse, Media Markt fiyatlarıyla gelmeyin bana ya. Gir PS4 kardeşlik bölümüne her oyunu 60 liradan alırsın. Bitirince de yine 60 liraya satarsın bedavaya gelmiş olur. Böyle yapıyoruz, kimse vermiyor yani 200 lira merak etme. Kimsenin zaten 200 lira verecek durumu yok. Tutturmuşlar 200'de 200. Sanki bana tüm Türkiye aralın getirdiği oyunları alıyor. En kral oyunlar Türkçe desteği ile geliyor adamlar gene mutlu olmuyor ya :D Anlayamıyorum...

dominnic

9.12.2015 14:49:12

0
arkadaşla kardeşlik sistemiyle alıcaz 90 a falan gelicek şuanda da uncharted 1 i oynuyorum sadece 3 ü oynamıştım bu indirimlerde kaptım hemen unc collectionı türkçe seslendirmeyle oynamanın tadı bambaşka ya hele kaliteli olunca süper...

SenJi

9.12.2015 14:37:46

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri X360 yeni neslin duyruluşu ile ülkede ilk defa yasal olarak satışa çıkarken ve Microsoft hala Türk oyuncuları adamdan saymazken, Sony Türk oyuncuları da insan yerine koyup yerelleştirme çalışmalarını yıllardır sürdürüyordu PS3'te, bu nesilde de devam etmelerine şaşırmadım. Gönülden teşekkürler Sony! :)
İyi o zaman gider bir oyuna 200 tl verirsin.Adamlar sizi tanımış.Onlar birşey yapmadan konsolu olmayan fanboylar zaten şirketin reklamını yapıp savunuyor.Kazın tüyü bol olunca yolunmasına aldırış etmezmiş.O misal sizde psn'e ve uçuk oyunlarına tabi olmuşsunuz.Birde yüzyüz yüzsüz türkçe çıkardı diye övünüyorsunuz.Ulan görende beleşe oyun verip birde türkçe yapıyor sanıcak.Tabiki türkçe çıkarıcak.En yüksek fiyatların olduğu ve çok satılan bir ülke.Bunu yapmaması olağan değil.Sen MSye laf ediyorsun adamların cihazları daha türkiyedeki şirketlerinde + değer kazanmadığı için gerek görmüyorlar.Adamların oyununu olanlar zaten xbox gelmeden öncede oynayan kişilerdi.Onlar içinde türkçe veya ingilizce fark etmiyor.

SOLID SNAKE

9.12.2015 14:31:39

+1
Beklediğimiz bir şeydi ama resmi şekilde onaylanınca daha bir güzel oldu. Artık sadece Efsaneyi oynamak için sabretmek beklemek kaldı.

Nicolae

9.12.2015 14:18:50

0
Cok iyi cokta guzel oldu

BSC Misafiri

9.12.2015 14:09:20

0
Sirf bu yuzden ps aldiracak bana sony

BSC Misafiri

9.12.2015 14:09:15

+12
X360 yeni neslin duyruluşu ile ülkede ilk defa yasal olarak satışa çıkarken ve Microsoft hala Türk oyuncuları adamdan saymazken, Sony Türk oyuncuları da insan yerine koyup yerelleştirme çalışmalarını yıllardır sürdürüyordu PS3'te, bu nesilde de devam etmelerine şaşırmadım. Gönülden teşekkürler Sony! :)

Zebercet

9.12.2015 14:04:57

0
Şaşırmadım. Olacağı belliydi zaten. Adamlar kaç yıllık ilk oyunlara bile destek getirdiler.

SilentHunterHD

9.12.2015 14:04:04

0
Sony nin bu olayına hastayım ya. zaten çoğunda altyazı var dublaj ise mükemmel.

Maestro725

9.12.2015 13:50:28

+5
Vay pargali yine nathani almis
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız