Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 3'ün Multiplayer Beta Ayrıntıları

Korsan olduğunuzda bu şekilde görüneceksiniz.
 
     Naughty Dog, merakla beklenen Uncharted 3: Drake's Deception için sevindirici bilgiler açıkladı. Böylece oyun için planlanan multiplayer betanın tarihleri ve ayrıntıları ortaya çıkarken, aynı zamanda da oyunda bulunacan haritalardan Airfield ve Chateau'nun tanıtım videolarını görmüş oluyoruz.
 
     Uncharted 3'ün multiplayer betası Infamous 2 sayesinde edinilen kod sahipleri veya PlayStation Plus üyeleri için 28 Haziran tarihinde başlayacak. Diğer oyuncular ise bu betaya 4 Temmuz'da katılabilecekler. Beta 13 Temmuz tarihine kadar sürecek ve level sınırı 25 olacak.
 
     Beta dahilinde oynanabilir olacak multiplayer modları şunlar: Team Deathmatch, 3-Team Deathmatch (TDM'nin ikişer kişilik üç takımlı olanı), Team Objective (Çeşitli görevler içeriyor), Free for All (Deathmatch), Plunder (Hazineleri ele geçirme odaklı), High Stakes (XP'nizi ve paranızı ortaya koyacağınız kumar temalı) ve henüz açıklanmayan 3 adet Co-op modu.
 
     Bu oyun modlarında 5'e 5 ve 8 kişilik maçlar yapabileceksiniz. Oynayabileceğiniz haritalar ise aşağıdan tanıtım videolarını izleyebileceğiniz Airfield ve Chateau olacak. Kullanıldığı taktirde takıma 1 dakikalık bonus verecek Power Play'ler ise şu şekilde:
 
 - Marked Man: Kazanan takımdaki bir oyuncu işaretlenir ve karşı takım bu kişiyi vurursa 3 puan kazanır. Kazanan takım ise bu sırada her vurduğu kişi için iki kat para kazanır ve işaretlenen oyuncusu öldürülmezse özel bir madalya alır.
 
 - Cursed: Kazanan takım tüm rakiplerini iskelet olarak görür ve kendi adamlarını vurduğunda hasar verebilir. Eğer kazanan takımdan biri kendi adamını vurur ya da rakipler vurursa 2 puan kazanırlar.
 
 - Exposed: Kaybeden takım kazanan takımın yerini görebilir. Kazanan takım bu esnada her öldürdüğü kişi için iki kat para kazanır.
 
 - Double Damage: Kaybeden takım iki kat fazla hasar verir. Kazanan takım ise her öldürdüğü kişi için iki kat para alır.
 
     Ayrıca kişisel kullanım için sahip olacağınız Booster'lar bulunuyor. Betada oynanabilir olarak sunulacak Booster'lar şu şekilde:
 
     Birinci Booster Alanı:
 - Come Here: Sizi vuran kişinin onu öldürünceye kadar yerini görürsünüz.
 - Retaliation: Öldürüldüğünüz Power Weapon ile doğarsınız.
 - Cloaked: Düşmanlarınız sizin yerinizi radarda göremez veya sizi duyamaz.
 - Weapon Expert: Silahınıza ekstra özellik eklemenize olanak verir.
 
     İkinci Booster Alanı:
 - Back in the Saddle: Tekrar doğma sürenizi kısaltır.
 - Bargain: Medal Kickback'lerin (Oyundan önce seçerek oyun içerisinde kazanabildiğiniz özellikler) maliyetini düşürür.
 - Power Hunter: Power Weapon'ların yerini görürsünüz.
 - Daredevil: Yenilen düşmanınıza saldırdıkça fazladan cephane kazanırsınız.
 
     Medal Kickback'ler oyun içerisinde kullanılan ve oyundan önce seçilen ek özellikler olarak karşımıza çıkıyor. Madalya kazandıkça aktif hale gelen bu özellikler şu şekilde:
 
 - Smoke Bomb: Gaz bombası
 - Speedy G: Hız bonusu
 - RPG: RPG kazanırsınız
 - Cluster Bomb: El bombanız patlayarak birden çok el bombasına dönüşür.
 
     Betada bulunacak silahlar arasında AK-47, G-Mal ve Dragon Sniper bulunuyor. Bunların yanı sıra tabancalar ve Medal Kickback ile kazanabileceğiniz bir RPG bulunuyor. Seçebileceğiniz karakterler arasında ise Nathan Drake ve Sully gibi senaryo bölümünün kahramanları bulunurken, kötü bir kişi olacaksanız korsanları da seçebiliyorsunuz. Elbette karakterlerinizin tişörtlerine, şapkalarına veya gözlüklerine siz karar veriyorsunuz.
 
     Aşağıdan oyunun multiplayer modlarında oynanabilir olarak sunulacak haritaların tanıtım videolarını izleyebilirsiniz. Yukarıdaki bilgiler sadece beta için verilmiştir, bu nedenle orijinal oyunda daha fazla özellik olabilir.













Bu haberin bağlantısı
URL
Uncharted 3 Drake's Deception Drake's Deception Naughty Dog Sony PS3 Multiplayer Harita Beta
Devil May Cry Collection E3'te Duyurulacak Mı? E3 2011 Fuar Özel Sayfamız Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

REALROUKE

1.6.2011 12:08:51

0
İlk kısımda edit yapılmadığı için ben de yanlış anladım karışıklık oradan çıkıyor sanırım orayı düzeltsek iyi olur hala uncharted2 kod yazıyor çünkü Bu paylaşım için teşekkürler çok iyi olmuş haritalara bile bakınca içimde ki şevk kabardı yeniden uncharted 2 oynayasım var şimdi, 3 e kadar dayanmak zor

blackwolf05

31.5.2011 17:35:17

0
@BadWolf mesajların tamamını okumanı tavsiye ederim bide biraz kafa yorarsan orda önce uncharted 2 yazdığını daha sonra benim mesajım üstüne infamous 2 ye değiştirildiğini anlıyabilirsin ;)

XaViEsTa

31.5.2011 10:49:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf05 Uncharted 3'ün multiplayer betası Uncharted 2 ile edinilen kod sahipleri veya PlayStation Plus üyeleri için 28 Haziran tarihinde başlayacak. İnfamous 2 değilmiydi ?
yazının ilk paragrafını bir daha okumanı tavsiye ederim (((; kocaman; infamous2 yazıyor orada UC2 yi nerden çıkardın genç yetenek (((;

_giray_

31.5.2011 07:22:28

0
PS Plus üyeleri içinse biz hediye PS Plus'ları kullanabilecekmiyiz ?

Sycylian

31.5.2011 03:41:39

0
Infamous 2'yi almayı düşünüyordum, beta kod olması'da güzel oldu

ugrcan1

31.5.2011 00:07:07

0
Artık yapacak yorum bulamıyorum tek kelimeyle muhteşem bi oyun bu uncharted Naughty Dog iyiki varsın..

ZafeerTR

30.5.2011 23:39:24

+2
Naughty Dog sen ne müthiş bir firmasın, bir oyun bu kadar mı iyi geliştirilir. Heyecanlandım şimdi :)

razzraziel

30.5.2011 23:33:00

0
@blackwolf05 Evet çok doğru, teşekkürler. /Gökhan Yılmaz

emReA.dhiozy312

30.5.2011 23:29:56

0
müthiş olcak bu oyun

blackwolf05

30.5.2011 23:28:24

0
Uncharted 3'ün multiplayer betası Uncharted 2 ile edinilen kod sahipleri veya PlayStation Plus üyeleri için 28 Haziran tarihinde başlayacak. İnfamous 2 değilmiydi ?
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 3: Drake's Deception
+ TAKİBE
AL
84 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız