Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 3'ün Kamera Arkasına Bakalım

Drake'in işi bu sefer oldukça zor.
     Geçtiğimiz hafta içi sürpriz bir şekilde duyurulan Uncharted 3: Drake's Deception asıl patlamasını ise tabi ki Video Game Awards töreninde yaptı. Törenin son dakikalarına bırakılan Uncharted 3'ün videosu eminim törende yer alanlar kadar izleyen herkesi etkilemeyi başarmıştır. Peki bu videonun yapım aşamasında neler oldu dersiniz?
 
     Bugün oyun ile ilgili yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Bu yeni tanıtım videosunda Uncharted 3: Drake's Deception'un VGA töreninde yayınlanan tanıtım videosunun kamera arkası görüntülerine yer verilmiş. Videonun başında ve belli noktalarında yapım ekibinin çalıştığı stüdyodan görüntülere de yer verilmiş. Eski oyunlarına ait figürler, aldıkları ödüller ile firmanın ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha görmüş oluyoruz. Videonun ilerleyen dakikalarında ise Josh Scher, Christophe Balestra ve Taylor Kurosaki gibi yapım ekibinden önemli isimlere ve Drake'e hayat veren Nolan North'un görüşlerine yer verilmiş.
 
     Videoda oyunun bu ilk tanıtım videosunun yapım aşamasından bir çok detayı da görüyoruz. Özellikle Motion Capture tekniğinin kullanıldığı sahnelerde yapım ekibinin gene ne denli özenli bir iş çıkarttıklarıgözüküyor.
 
     Zaten çıtayı bir hayli yükselten Uncharted 2'den sonra Naught Dog'un işi oldukça zor. Çünkü ekip kendisi ile yarışacak diyebiliriz. Uncharted 3: Drake's Deception'un VGA'da yayınlanan tanıtım videosuna buradan, bugün yayınlanan kamera arkası videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Uncharted 3 Drake's Deception Drake's Deception Naughty Dog Sony PS3
6-12 Aralık İngiltere Oyun Satışları Listesi PSP'ye Final Fantasy IV: Complete Edition Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 3: Drake's Deception
+ TAKİBE
AL
84 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız