Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 3'ten Multiplayer Oynanış Görüntüleri

Uncharted 3'te ikinci oyuna göre daha ilginç mekanlar olacak

      Uncharted 3'ün oyun içi görüntüleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Bir süre önce Multiplayer modlar için bir tanıtım videosu yayınlayan Naughty Dog şimdi de GT TV'nin röportajında oyuna ait yeni görüntüleri sundu.
 
      Oyunun bu videosunda geliştiriciler bir yandan multiplayer modları anlatırken bir yandan da savaş sahnelerine tanık oluyoruz. Videonun en dikkat çekici bölümü ise oyunun yönetmeni Justin Richmond'un "Cluster bomb" ve "Carpet Bomb" gibi bomba türlerinden bahsetmesiydi. 
 
      Cluster Bomb'u attığımızda aynı bölgede 4-5 patlama yaşanıyor ve böylece bir grup düşmanı aynı anda yok edebiliyoruz. Carpet Bomb'da ise Cluster Bomb'un aksine 3 bombayı (belki duruma göre daha fazla) aynı anda patlatabiliyoruz. Bu bomba da düşmanları toplu halde infaz etmek için bire bir.
 
      Uncharted 2'de büyük eğlence sunan multiplayer modları Uncharted 3'te de benzer bir eğlence sunacak gibi görünüyor. Siz de şimdiden sabırsızlanmaya başladınız mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Uncharted 3 Drake's Deception Drake's Deception Naughty Dog Sony PS3
Dead Space'in iPhone ve iPad Sürümü Sadece 1 Dolar Portal 2 Taretleri Canları Sıkılınca Ne Yapıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

No-One

24.4.2011 00:49:31

0
Carpet bomba işini pek sevmedim. Çok sık karşılaşmayalım da dengesizlik çıkmasın ortaya. Multi demoda göreceğiz zaten yenilikleri.

ugrcan1

23.4.2011 17:57:41

0
İnş fazla abartı olmas 3 5 defa patlayan bomba gzl gözüküyor ama özel içerik koymazlar dengesizlik olur gercekten ama en önemlisi singıl modu inş 2 den daha fazla oyun bizi içine ceker...

_giray_

23.4.2011 14:07:46

+1
Bence sadece Co-op Objective moduna daha çok harita eklensin yeter.

BSC Misafiri

23.4.2011 14:02:14

+2
güzel ama çıkmasına daha çok var unchardent 3 multıplayer modu infamus 2 içinde kodla gelcek

aygun61

23.4.2011 13:02:36

+1
İnşallah bütün el bombaları böyle patlamaz. Uncharted 2'de zaten yeterince güçlü olan el bombalar (Multiplayer Mod'da) 3.de çok daha güçlü olmuş. Sanırım, bu bomba türlerini, özel içerik ile açacağız. Bence oyunda biraz dengesizlik olabilir. Madem ki güçlü bombalar oyuna ekleyecekler, aynı patlama efektlerine sahip el bombaları yerine, C4 benzeri bombalar koysalar görsel olarak daha iyi olur gibime geliyor. Yinede oyunun çıkışına çok zaman var. Örnek vermek gerekirse; İlk oyunda Elena karekterinin saçı siyah olarak düşünülmüş ancak oyunun çıkmasına kısa bir süre kala saçının rengi sarı ile değiştirilmiş. Yani herşey olabilir :)

aygun61

23.4.2011 12:47:19

+2
Merakla bekliyoruz. Çıkar çıkmaz özel versiyonunu alacağım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 3: Drake's Deception
+ TAKİBE
AL
84 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız