Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ultima Online'ın Baş Tasarımcısı Yeni Bir Sandbox MMO Oyunu Yapıyor

 
Ultima Online'ın baş tasarımcısı ve Star Wars Galaxies'in kreatif direktörü Raph Koster kendi stüdyosunu kurdu ve craft, inşa etme ve keşif unsurlarını birleştirecek bir sandbox MMO oyunu üzerinde çalışıyor.
 
Playable Worlds adlı yeni stüdyo daha şimdiden $2.7 milyon yatırım aldı ve daha önce Disney, Marvel ve Sony Online Entertainment gibi yerlerde çalışmış tecrübeli geliştiricileri de ekibine dahil etti. Bu kişilerden bazıları Marvel ve DC çizgi romanlarının illüstratörü ve aynı zamanda Planetside 2'de sanat yönetmeni olarak görev almış Mat Broome ve orijinal Star Wars masaüstü rol yapma oyunu ile tanınan Greg Costikyan.
 
Raph Koster oyun hakkında şu şekilde konuştu:
 
"Keşif, macera, sosyalleşme veya PvP fark etmeksizin her türlü oyuncunun bir araya gelebileceği ve keyif alabileceği devasa çok oyunculu bir oyun inşa edeceğiz. Oynamak için birçok yolu destekleyen bir sandbox dünyası olacak."
 
"Oyuncuların keyif aldığını bildiğimiz çok sayıda kanıtlanmış özellik var ve aslında bunların birçoğu sandbox MMO'lardan doğdu. Biz de insanların sevdiği bu kanıtlanmış ve eğlenceli özellikleri bir araya getirecek ve onları tek bir dünyada toplayacağız."
 
Şimdilik daha fazla bilgi açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
DreamHack Masters Malmö 2019'da Yarı Final Bugün Oynanacak! Ghost Recon Breakpoint İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

5.10.2019 23:06:25

0
Mmorpg ler olarak umutlansak mi bilmiyorum. Ultima oynamadim ama cok ilginc seyler duydum hakkinda. O donemki yaraticiliklariyla yeni, eglenceli mekanikler koyabilirler umarim. Yoksa bunlar sizi eglendiriyor deyip 20 yil oncenin formulleriyle cikip gelmesi husran olur.

BSC Misafiri

5.10.2019 22:18:47

0
Elraenn bunu beğendi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız