Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ücretsiz ve Yerli RPG Oyunu Shades Of Rayna için Labirent Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Oynaması ücretsiz, aksiyon rpg oyunu Shades Of Rayna, v0.3 güncellemesiyle Labirent oyun moduna sahip oldu. Labirent, kare şeklinde birçok odadan oluşan bir platform. Her odada 3 portal kapısı bulunuyor. Bir oda temizlendiğinde, bu portalların önünde seçenekler beliriyor. Portaldan geçtiğinizde ise o seçenekle ilgili odada buluyorsunuz kendinizi. Örneğin, bir yaratık grubu odasını temizledikten sonra, bir boss odasına girerseniz o boss ile karşılaşıyorsunuz. Bir sandık odasına girerseniz, sandık ödülü alıyorsunuz.
 
Öldürülen her yaratık, tamamlanan her oda size labirent puanı veriyor. Bu labirent puanları belirli bir seviyeye ulaştığında labirent sandığı kazanıyorsunuz. Eğer labirentin sonuna ulaşırsanız bu sandıkları açabiliyorsunuz. Labirentte ölürseniz eğer, kazanılan her şey yok olmuş oluyor (puanlar, sandıklar ve seviye deneyimleri (level experience).
 
 
 
Steam sayfası
 
 
Labirentin kendine özgü bir gelişimi de bulunuyor. Kazandığınız labirent jetonlarıyla, her bir yaratık grubundan ne kadar puan kazanacağınızı, tamamlanan her odadan ne kadar puan kazanacağınızı geliştirebiliyorsunuz. Karşınıza çıkacak yeni odalar açabiliyor ve bu odaların karşınıza çıkma şansını arttırabiliyorsunuz. Labirentin toplam kaç odadan oluşacağını ve labirentin genel zorluğunu da arttırabiliyorsunuz.
 
 
 
Shades Of Rayna, oynaması ücretsiz, erken erişimde olan bir aksiyon rol yapma (arpg) oyunu. Oyun tek kişi tarafından Unreal Engine 4 ile geliştirildi. Oyunda ana hedef, karakteri geliştirerek daha güçlü düşmanlara karşı savaşmak.
 
 

Shades of Rayna'nın hikayesi, Rayna isimli fantastik dünyada, Yogenya Krallığı'nın kızı Enya'nın 9. yaş gününde hediye olarak aldığı bir Yay (Bow)'dan yayılan Shade'in peşindeki yolculuğuna dayanıyor.
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg aksiyon macera
Halo Infinite Geliştiricisi, Topluluğun Sabrının Tükendiğini Kabul Etti Undernauts: Labyrinth of Yomi Bu Yaz PS5 Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız