Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ücretsiz Güncellemeyle Dying Light'a 250 Yeni Seviye Geliyor


      Zombi oyunları arasında büyük bir öneme sahip olan Dying Light için bildiğiniz gibi The Following DLC'si yayınlanacak. Ana oyun için yayınlanacak bir güncelleme bu DLC'ye eşlik edecek. Geliştirici ekip Techland, ana oyun için yayınlanacak bu güncelleme hakkında detaylar paylaştı.
 
       Güncelleme, Dying Light'a yeni Legendary seviyeleri ekleyecek. Bu yeni seviyeler Dying Light'ı bitiren ve oyunda yapacak başka şeyler bulamayan oyuncular için yayınlanıyor. Legendary seviyeleriyle birlikte karakterimizi geliştirebileceğimiz 250 yeni seviye açılıyor. Oyunda atladığımız her 25 legendary seviyede yeni kıyafetlere, amblemlere ve yeni silahlara erişim olanağı yakalayacağız.
 
       Bahsettiğimiz bu Legendary Seviyelerinin, The Following DLC'sine sahip olmayan oyuncular için de yayınlanacağını belirtelim. Geliştirici ekibin bu yeni sistem için yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Dying Light Warner bros Tech Land FPS PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Bethesda'nın Nostaljik Oyunlarında %75'e Varan İndirimler DriveClub'a Şehir İçi Pistleri Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız