Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ücretsiz Futbol Simülasyon Oyunu Maximum Football Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Modus Games ve geliştirici Modus Studios Invictus, oynaması ücretsiz bir futbol simülasyon oyunu olan Maximum Football'un bu baharda Steam üzerinden PC için Erken Erişim'de çıkacağını ve ardından PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox'ta tam sürüm olarak çıkacağını duyurdu. Ek olarak tanıtım videosu yayınlandı.
 
Bu simülasyon oyununda takımını zafere taşımak için elinden geleni yapmalısın. Üniversite kariyerinize başlayın veya ülke çapındaki çeşitli stadyumlarda profesyonellerle oynayın. Siz artık baş antrenörsünüz. Kadronuzu hazırlamaktan oyunları seçmeye kadar tüm kararları kendiniz karar vereceksiniz.
 
Takımınızı istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Hayalinizdeki kadroyu oluşturun ve çevrimiçi diğer oyuncular ile mücadele edin. 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ücretsiz Futbol Simülasyon Maximum Football PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox
SEGA ve Yoko Taro, Mobil için RPG 404 GAME RE:SET'i Duyurdu Psikolojik Korku Oyunu While We Wait Here, PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız