Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Downgrade Edilen Oyunları Tek Bir Videoda Toplandı

 
   Ubisoft her ne kadar oyun dünyasına başarılı yapımlar katmış olsa da reklam ve pazarlamadaki izlediği yol her zaman kullanıcılar tarafından oldukça eleştirilen bir konu oldu. Özellikle E3 konferansında sunduğu görsellik ile çıkan oyunun görselliği arasında bazen uçurumlar olabiliyor. 
 
   Youtube üzerinde çeşitli videolar yayınlayan CrowbCat adlı arkadaşımız da bize E3 öncesi bir mesaj vermek istiyor olacak ki Ubisoft'un son zamanlarda downgrade edilen oyunlarını 15 dakikalık bir video altında topladı. 
 
   E3 2016 konferansında da bolca oyun tanıtıp ve birkaç adet sürpriz yapacağını açıklayan Ubisoft umuyoruz ki bu kez bize karşı biraz daha dürüst olur.
 
   Watch_Dogs, The Division, Rainbow Six, Far Cry 4, Far Cry 3'ün E3'te gösterilen ve son hallerinin karşılaştırıldığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dsogaming.com Ubisoft Watch Dogs The Division Downgrade
Gran Turismo Sport'un DLC'lerini Fazla Beklemeyeceğiz Allison Road İptal Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

6.6.2016 15:15:52

0
Etkileyici bir video olmuş.The Division ciğerime oturdu 111 saat olmuş oynuyorum. Ama ilk hali muhteşem.Rainbow Six, Watch Dogs tam bir dolandırıcılık abidesi... Star Wars :Battlefront tanıtımlarını izliyorum, Orman sahnesini gördüm dedim kesin Downgrade yer bu halde hayatta çıkaramazlar, Tanıtım videolarında izlediğim halde çıktı ya..

JAX

6.6.2016 12:40:07

0
Batıda yaşayan oyunculardan birinin çıkıp ta, bana E3 deki videoları gösterdiler fakat retail versiyonundaki oyunu sattılar diyerek dava açmaması çok ilginç. Gazetelerde buna benzer davaları çok görüyoruz.

cenk-di

6.6.2016 11:35:53

0
Eksikleri olmasına rağmen The Division bence güzel bir oyun ve ileride çıkacak bir çok oyuna ilham kaynağı olacağını düşünüyorum.

alito

6.6.2016 11:29:12

0
Ubisoft Oyunculuk "Downgrade bizim işimiz"

2K

6.6.2016 09:43:38

0
Konsollar yüzünden firmaların bazı şeyleri kısmak zorunda olduğu bir gerçek olabilir fakat 'adamlar konsollar yüzünden yapamıyor' demek ayrı Ubisoft'un yaptığı ayrı. Sonuçta oyunların konsola çıkacağı belli Ubisoft burada müşterilere yalan atmayı tercih ediyor. Oyun geliştiricileri zaten projeye başladıkları zaman neleri gerçekleştirebileceklerini neleri yapamayacaklarını biliyordur ama yine de etkilemek adına ürünün son halini sunmayan görselleri tercih ediyorlar. Bu kafa yapasına sahip bir firma konsollar 2 katı güçlü olsa bile yine bu yolu tercih edecektir.

ProjectMan

6.6.2016 09:38:17

0
garip gelecek ama eski halleri daha sade ve daha iyi gibi görünüyor ! ne kadar çok efekt olursa insan kafası o kadar çok karışıyor ! gibi ! film izlerken ayrıntılar güzeldir ama konu oyun olunca ne kadar sade grafikler var ise o oyun o kadar güzel oynanıyor gibi !

Master_Evil

6.6.2016 08:55:27

0
r6 oyunları da baya downgrade yemiş

Ustanak

6.6.2016 01:21:44

0
Division hariç hepsini oynadım ama tanıtım ile gerçeği arasında bu kadar fark olduğunu sanmıyordum, 2 kere izledim videoyu..

OldGamers86

6.6.2016 00:43:47

0
Ubisoft ise oyun çıkana kadar beklemede kalmak lazım.

mementopolis

6.6.2016 00:05:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq özetle adam aha ben bunu yapabiliyorum diye çıkıp gösteriyor ama söylemediği şey ise konsollar bunu kaldıramayacak biz grafikleri kırpacağız, pc ile arasındaki farkı açarsak yeni nesil konsolları çöp yapacağız bu yüzden öle işe böle şiş diyor. yani konsollar pc gibi sürekli güncellenecek aletler değil. eğer konsollarla pc arasındaki farkı dağlara çıkarırsan her yıl 2-3 konsol gelmek zorunda kalır. bu kimsenin işine gelmez.. oldu mu :)
Sacmalik. Neyin neyden üstün olduguna bakilmiyor adamlar ellerindeki pazar stratejisine göre davraniyorlar iste. illa konsol odakli olmamakla birlikta Pc odakli cikarsalar ya o zaman. Cod daki scrip sahneler bile Pazarlama ve reklam icin tasarlanmis bildigin. Batman facisasinida unutmadik, iki kici kirik duman efekti koyacakti Nvidia tüm marifet buydu :) .

ardaq

5.6.2016 23:29:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq downgrade yok, konsol var. işin içinde konsol varsa o grafiklerin olmayacağını bilirsin yoksa yapılamayacak iş değil
Sen Konsol var diyorsun da; Koyamayacaklari grafikleri neden gösterirler peki? :) .
pc'ye koyabilecekleri grafikleri gösteriyorlar sonra çıkartıp konsola koyduklarını veriyorlar bunu anlamayacak ne var :)
Pc ye koyabilecekken neden koymuyorlar :) . Bence Hicbirine o grafikleri koyamazlar . Koysalar bile calistiramayacak cogu makine :) .
hala anlamıyon. misal pc'de ultra ayarlar konsollarda ultra low yapsınlar sonra konsola oyun çıkarmanın anlamı ne bu kadar fark varken? adam bizi tutan olmasa bunu yapacaz ama konsollarla pc arasındaki farkı açarsak en büyük ekmeği yediğimiz konsol köylülerine hakaret etmiş olacağız anlamına geliyor. bin kere söylendi tartışması yapıldı oyun muhabbetlerinde döndü uzun uzun açıklamaya gerek yok. gereksiz soruyorsun sadece ya da tipik casual oyuncusun. örneğin watch_dogs'un pc dosyalarında e3te gösterilen grafiklere yakın grafik ayarları oldugu fakat kaldırırdığı ortaya çıktı. hiçbir firma ekmek yediği konsolcuları bölesine ezik olarak göstermek istemez. hala anlamamak için inatlaşıyorsun ne anlatsak boş sana. özetle adam aha ben bunu yapabiliyorum diye çıkıp gösteriyor ama söylemediği şey ise konsollar bunu kaldıramayacak biz grafikleri kırpacağız, pc ile arasındaki farkı açarsak yeni nesil konsolları çöp yapacağız bu yüzden öle işe böle şiş diyor. yani konsollar pc gibi sürekli güncellenecek aletler değil. eğer konsollarla pc arasındaki farkı dağlara çıkarırsan her yıl 2-3 konsol gelmek zorunda kalır. bu kimsenin işine gelmez.. oldu mu :)

bughunt

5.6.2016 22:41:04

0
downgrade yapmayan tek firma EA,bu yüzden saygım var

Zarbo257

5.6.2016 22:13:46

0
Oyun endüstrisinin tartışmasız gelmiş geçmiş en rezil şirketi Ubisoft.Ben bu şirkete güvenimi Unity'den sonra tamamen kaybettim ve adamlar o günden bu güne dahada rezilleştiler.Yalnız hakkını yemeyelim trailer konusunda bunların üzerine bir şirket yok adamlar resmen trailer için varlar,onun haricinde tamamen dolandırma mantığıyla çalışıyorlar.Siz siz olun bu şirketin oyunları çıkmadan ön sipariş falan vermeyin emin olun ne gösterdilerse en az %50 oyun çıktığında olmayacak.Tek dileğim batmaları ve ellerinde markaların daha dürüst firmalara geçmesi.

mementopolis

5.6.2016 21:22:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Crynet
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: ardaq <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mementopolis <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: ardaq downgrade yok, konsol var. işin içinde konsol varsa o grafiklerin olmayacağını bilirsin yoksa yapılamayacak iş değil</blockquote> Sen Konsol var diyorsun da; Koyamayacaklari grafikleri neden gösterirler peki? :) .</blockquote> pc'ye koyabilecekleri grafikleri gösteriyorlar sonra çıkartıp konsola koyduklarını veriyorlar bunu anlamayacak ne var :)</blockquote> Pc ye koyabilecekken neden koymuyorlar :) . Bence Hicbirine o grafikleri koyamazlar . Koysalar bile calistiramayacak cogu makine :) .
:) Konsol kullanıcıları sızlanmasın firmaları darboğaz yapmasın diye sony ve microsoft buna izin vermezler eğer PC ve Konsollar arasında dağlar kadar grafik ve fizik farkı olursa kimse konsol almaz sadece Fan dediğimiz insanlar alır ki çoğununda PC geçeceği bir gerçektir.Çoğu makina açmaz derken ? o eskide kaldı hemde çok eskide yeni işlemciler yeni ekran kartları görüldüğü üzere kat kat ucuz piyasaya sürülüyo "AMD'den bahsediyorum."Şuanda Oyuncu kitlesi dediğimiz insanların evinde emin ol PS4'ten ve X1 daha güçlü PC'ler vardır buna emin ol.Durum böyleyken yeni konsolların geleceği gerçeğine inanmamak elde değil :) UNC4'a bak diyen arkadaşım :) 3 yıldır üzerinde sadece PS4 optimize edilmeye çalışan bi oyunu örnek veriyorsun biz Multiplatform oyunlardan behsediyoruz.Sen yanlış yerdesin kavga arıyorsan X1 vs PS4 konularına gir. "Bilgi yok Kavga Çok"
Crysis 1 gibi bir örnek var :) . Ayrica Gösterdikleri ile Vermedikleri arasinda büyük fark var ve bu firma bunu yapiyor ve Crysis 1 ciktiginda o grafikleri verecek makina nerdeyse kimsede yok du . Zamaninda GT 8800 aldigimi hatirliyorumo oyun icin. Konsol firmalarida kendi oyunlari dahilinde artik olmayan grafikleride göstermiyorlar ( Killzone faciasi haric), ama Ubisoft bunu hep yapiyor :) . dedigin gibi iyi bir optime ile verilebilir ama olmayan seyi sunmakda baska birsey.

gerçekoyuncu11

5.6.2016 21:08:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq downgrade yok, konsol var. işin içinde konsol varsa o grafiklerin olmayacağını bilirsin yoksa yapılamayacak iş değil
Sen Konsol var diyorsun da; Koyamayacaklari grafikleri neden gösterirler peki? :) .
pc'ye koyabilecekleri grafikleri gösteriyorlar sonra çıkartıp konsola koyduklarını veriyorlar bunu anlamayacak ne var :)
Pc ye koyabilecekken neden koymuyorlar :) . Bence Hicbirine o grafikleri koyamazlar . Koysalar bile calistiramayacak cogu makine :) .
Hocam olaya şöyle bak sen bir oyun firması sahibisin ve elinde gerçekten o grafikleri verecek oyun motorları var neden göstermeyesin? Senin yaptığın o grafikte ki oyunun çalışmamasının suçu senin değilki adam reklamını yapıyor bakma psikolojik olarak da işe yarıyor sen burda konuşanlara ne bakıyosun çoğu oyunları oynamıyor bile ben adama herkes zaten oyunun downgrade yediğini bilerek aldım çünkü oyundan zevk aldım diyorum adam seni kandırdılar hakkını ara diyor bir arkadaş da yazmış kandıracak adam açık beta mı yapar

halflıfe

5.6.2016 20:59:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: omris2013 ister zevk için oynayın ister grafik için orda yalan düzenbazlık var bildiğin kandırıyor seni adam sen ise diyorsun bu hali de iyi hakkını arasana ...
Ne kandırmasından bahsediyorsun 15.yy damı yaşıyoruz ubinin oyunları çıkmadan en az 1 sene önce belliydi downgrade yediği zaten düzenbazlık yapacak adam açık beta yaparmı iyice abarttınız bu işi herkes downgrade yedigini veya oyunun gösterilenden daha kısıtlı olduğunu bilerek alıyor zaten oyunları

Crynet

5.6.2016 20:57:09

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: ardaq <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mementopolis <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: ardaq downgrade yok, konsol var. işin içinde konsol varsa o grafiklerin olmayacağını bilirsin yoksa yapılamayacak iş değil</blockquote> Sen Konsol var diyorsun da; Koyamayacaklari grafikleri neden gösterirler peki? :) .</blockquote> pc'ye koyabilecekleri grafikleri gösteriyorlar sonra çıkartıp konsola koyduklarını veriyorlar bunu anlamayacak ne var :)</blockquote> Pc ye koyabilecekken neden koymuyorlar :) . Bence Hicbirine o grafikleri koyamazlar . Koysalar bile calistiramayacak cogu makine :) .
:) Konsol kullanıcıları sızlanmasın firmaları darboğaz yapmasın diye sony ve microsoft buna izin vermezler eğer PC ve Konsollar arasında dağlar kadar grafik ve fizik farkı olursa kimse konsol almaz sadece Fan dediğimiz insanlar alır ki çoğununda PC geçeceği bir gerçektir.Çoğu makina açmaz derken ? o eskide kaldı hemde çok eskide yeni işlemciler yeni ekran kartları görüldüğü üzere kat kat ucuz piyasaya sürülüyo "AMD'den bahsediyorum."Şuanda Oyuncu kitlesi dediğimiz insanların evinde emin ol PS4'ten ve X1 daha güçlü PC'ler vardır buna emin ol.Durum böyleyken yeni konsolların geleceği gerçeğine inanmamak elde değil :) UNC4'a bak diyen arkadaşım :) 3 yıldır üzerinde sadece PS4 optimize edilmeye çalışan bi oyunu örnek veriyorsun biz Multiplatform oyunlardan behsediyoruz.Sen yanlış yerdesin kavga arıyorsan X1 vs PS4 konularına gir. "Bilgi yok Kavga Çok"

mementopolis

5.6.2016 20:39:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq downgrade yok, konsol var. işin içinde konsol varsa o grafiklerin olmayacağını bilirsin yoksa yapılamayacak iş değil
Sen Konsol var diyorsun da; Koyamayacaklari grafikleri neden gösterirler peki? :) .
pc'ye koyabilecekleri grafikleri gösteriyorlar sonra çıkartıp konsola koyduklarını veriyorlar bunu anlamayacak ne var :)
Pc ye koyabilecekken neden koymuyorlar :) . Bence Hicbirine o grafikleri koyamazlar . Koysalar bile calistiramayacak cogu makine :) .

ardaq

5.6.2016 20:35:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq downgrade yok, konsol var. işin içinde konsol varsa o grafiklerin olmayacağını bilirsin yoksa yapılamayacak iş değil
Sen Konsol var diyorsun da; Koyamayacaklari grafikleri neden gösterirler peki? :) .
pc'ye koyabilecekleri grafikleri gösteriyorlar sonra çıkartıp konsola koyduklarını veriyorlar bunu anlamayacak ne var :)

1094ali1094

5.6.2016 20:26:17

0
Ayıptır ya!

tayfun34_4

5.6.2016 20:20:08

0
EN PARAGÖZ OYUN FIRMALARI BURADA İVŞA EDİYORUM 1- UBISOFT SAĞ GÖSTERİP SOL VURMAKTA ÜSTÜNE YOK 2- SONY PSN PLUS GIBI IÇI BOŞ BIR SISTEME DUNYALARCA PARA ISTIYOR 3- EA HER SENE KOPYALA/YAPIŞTIR OYUNLARI ULTIMATE TEAM İLE SÖMÜRÜYOR U-S-E YANI ULAN SENSIN ENAYİ

KoRnTuNeS

5.6.2016 20:03:42

0
bu da e3te gösterdikleri demoların aslı

mementopolis

5.6.2016 19:55:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq downgrade yok, konsol var. işin içinde konsol varsa o grafiklerin olmayacağını bilirsin yoksa yapılamayacak iş değil
Sen Konsol var diyorsun da; Koyamayacaklari grafikleri neden gösterirler peki? :) .

omris2013

5.6.2016 19:43:45

+2
ister zevk için oynayın ister grafik için orda yalan düzenbazlık var bildiğin kandırıyor seni adam sen ise diyorsun bu hali de iyi hakkını arasana ...

ardaq

5.6.2016 19:28:41

+1
downgrade yok, konsol var. işin içinde konsol varsa o grafiklerin olmayacağını bilirsin yoksa yapılamayacak iş değil

mementopolis

5.6.2016 18:06:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: alike03
quote:

Orjinalden alıntı: Alkımm Adamların hayatı yalan zaten.Uzun yıllardır hiç bir oyununu satın almıyorum.Gösterdiklerinin yarısını anca yapan bir firma downgrade zaten bunlar icat etti. <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s9.gif" alt="" align="middle" border="0">
Downgrade'i Sony icat etti Killzone'un 2005 E3 fragmanina bir bak istersen.
o hatayi daha yapmadilar zaten . ubisoft ise cikini cikarti maalesef.

# Ace #

5.6.2016 17:37:55

0
Downgrade geçin bazı oyunlarda harita farklı, oynanış farklı en büyük kazığı sanırım Division alanlara yaptılar.

alike03

5.6.2016 17:37:40

+6
quote:

Orjinalden alıntı: Alkımm Adamların hayatı yalan zaten.Uzun yıllardır hiç bir oyununu satın almıyorum.Gösterdiklerinin yarısını anca yapan bir firma downgrade zaten bunlar icat etti. <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s9.gif" alt="" align="middle" border="0">
Downgrade'i Sony icat etti Killzone'un 2005 E3 fragmanina bir bak istersen.

KAKÁ

5.6.2016 17:29:01

0
Açıklama yapmışlardı ama bundan sonra oyun içi neyse onu göstereceğiz diye, bakalım göreceğiz.

iamburak

5.6.2016 17:20:24

0
Adamlar grafik, animasyon ve haritalamanın %50'sini kırpmış resmen bu ne böyle

luganoguz

5.6.2016 17:19:21

0
Far cry'lar yine iyi de son oyunlarda iyice azıtmışlar, bildiğin azıtmak bu başka açıklaması yok...

Alkımm

5.6.2016 17:13:29

0
Adamların hayatı yalan zaten.Uzun yıllardır hiç bir oyununu satın almıyorum.Gösterdiklerinin yarısını anca yapan bir firma downgrade zaten bunlar icat etti.

metebyr

5.6.2016 16:58:33

+1
videoya farcrylar hariç katılmamak elde değil

Havya Makinesi

5.6.2016 16:55:48

+1
ps4 ün gücü ortada diyen kardeşim, uncharted 4 bir hırsızın sonu diye bir oyun çıktı biliyormusun bilmem. bak bakalim konsolun gücü nasılmış

gerçekoyuncu11

5.6.2016 16:22:15

+4
quote:

Orjinalden alıntı: JiggySaw
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11
quote:

Orjinalden alıntı: JiggySaw
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 downgrade yapması hiç hoş bir şey değildi fakat benim için şu da bir gerçek ki witcher3 hariç bu sene en çok ubisoft oyunların da eğlendim rainbow six ve the division bence iyi oyunlardı bence ubisoftun grafik downgraden çok en büyük sorunu içeriği gerçekten kısıtlı olması onun dışın da büyük şirketler için de ubisoft bence bir adım önde
Division ben de çok oynadım da o videodaki Division ile gerçek arasında dağlar kadar fark var yani, videoda gösterilen harita büyüklüğü gerçeğin 4 katı falan...
Ne demek istedin anlamadım açıkçası ben de downgrade yapılmadı demedim ki fakat oyun 4 kişi arkadaş grubun varsa çok zevkli bir oyun bence
Mesele sadece grafik downgrade i değil diyorum, oyun bildiğin bambaşka bir şey olarak çıktı.
ben zevki mi alıyorum sonuçta oyun için de bence en önemli şey budur benim için downgrade işini sadece ubisoftun yapmadığını da bu süreçte bir çok kez şahit olduk yani artık bu işinde açıkçası suyunun çıktığını düşünüyorum durmadan ne zaman bir ubisioft haberi görünce downgrade haberine dem vurulmasının abartıldığı düşüncesindeyim sonuçta kimse kimseye de zorla ürün satmıyor beklersin oyun çıkınca bakarsın beklentini karşılıyorsa alırsın karşılamıyorsa almassın bu kadar basit bir durum bunun üzerine de saatlerce tartışmanın saçmalık olduğunu düşünüyorum zaten bu downgrad tepkileri gerçekleri yansıtsaydı ubisoft bu gün kepenkleri indirmeliydi demek ki sonuçta insanlar sinirlense de alıyorlar buda adamların pazarlama stratejilerinde ki doğruyu gösteriyor örneğin siz de almışsınız anladım kadar oyun çıktığın da downgrade veya haritanın gösterildiğin den küçük olduğunu bilmiyormuydunuz ? Zaten adamlar açık beta yaptı kapalı betası keyleri 1 dolara satıldı divisionın satışından da gayet memnunlar.

Slaydd

5.6.2016 16:21:14

+1
Grafik olarak downgrade etseler yine iyi, adamlar animasyonlardan da kısmışlar.

Crynet

5.6.2016 16:20:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: KaptanKenway
quote:

Orjinalden alıntı: Crynet Bu Downgrade'lerin konsolların kısıtlı donanımından olduğunu düşünüyorum.Yani bence Ubisoft'un hatası değil Watch Dogs duyurulduğu zaman PS3 ve Xbox 360 vardı.Grafikler onlara göre kısıldı.The Division E3'te duyurulduğu gibi PC platformuna çıkamazmıydı hayli hayli çıkardı.Fakat PS4 ve Xbox One gücü ortada konsollar PC'ninde grafik kalitesini belirliyorlar.Ubisoft'un en büyük hatası berbat optimizasyonu.Benim tepkimi sizinde yaptığınız bi haberde çektiler.Eminim hatırlayanlar olacaktır. "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar."Demişlerdi o günden bugüne Ubisoft çoğu oyuncu için nefret edilen bir firma oldu.Ama farklı şeyler deneyen tek firma olma özelliğini taşıyor.Ben hatırlamıyorum Eski isimleri kullanmadan oyun yapan başka bir firma geçtiğimiz dönemlerde.Umarız artık yeni konsollar gelir ve CGI'a yakın grafiklerde oyunlar görebiliriz.
Bence ubisofttan nefret edilmenin sebebi "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar." açıklaması olamaz. Çünkü normal birşey söylüyor ve doğru söylüyor. Kimse bu söze kızıpta "sen hariç" ubisofttan nefret etmez. Ben etmem mesela. Benim etme sebebim downgrade yapması ve AC serisine odaklanıp PoP oyununu yok sayması. Çoğu oyuncuda bundan nefret ediyodur diye düşünüyorum.
Ubisoft'un yapamadığı optimizasyon için her çıkardığı oyuna ekran kartı alıcak bütçeniz varsa buyrun.

BSC Misafiri

5.6.2016 16:18:20

0
Adamlar bildigin baska birsey koymuslar onumuze. Hic bu kadar fark oldugunu farketmemistim. Gosterdikleri Watch Dogs neymis oyle ya. Oyle gelseymis evsane olurmus.

KuvvetMira27

5.6.2016 16:08:06

0
beklentiyi yüksek tutmasalar hoş oyun yapıyorlar oynarken sıkmadan bitirebiliyorum umarım artık akıllanmışlardır.

Gaara34

5.6.2016 16:07:45

0
The Division yaptığım son hata olacak. Bu seneki E3 fuarında muhtemelen Watch Dogs 2 ile aynı şeyi yapacaklar. Ne demişti Kasımpaşalı Cumhurbaşkanımız. "Delikanlı Olun, Ciğerimi Yiyin". Gösterdiğin şekilde çıkaramayacaksan hiç çıkarma.

JiggySaw

5.6.2016 16:07:28

+3
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11
quote:

Orjinalden alıntı: JiggySaw
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 downgrade yapması hiç hoş bir şey değildi fakat benim için şu da bir gerçek ki witcher3 hariç bu sene en çok ubisoft oyunların da eğlendim rainbow six ve the division bence iyi oyunlardı bence ubisoftun grafik downgraden çok en büyük sorunu içeriği gerçekten kısıtlı olması onun dışın da büyük şirketler için de ubisoft bence bir adım önde
Division ben de çok oynadım da o videodaki Division ile gerçek arasında dağlar kadar fark var yani, videoda gösterilen harita büyüklüğü gerçeğin 4 katı falan...
Ne demek istedin anlamadım açıkçası ben de downgrade yapılmadı demedim ki fakat oyun 4 kişi arkadaş grubun varsa çok zevkli bir oyun bence
Mesele sadece grafik downgrade i değil diyorum, oyun bildiğin bambaşka bir şey olarak çıktı.

KaptanKenway

5.6.2016 16:06:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: Crynet Bu Downgrade'lerin konsolların kısıtlı donanımından olduğunu düşünüyorum.Yani bence Ubisoft'un hatası değil Watch Dogs duyurulduğu zaman PS3 ve Xbox 360 vardı.Grafikler onlara göre kısıldı.The Division E3'te duyurulduğu gibi PC platformuna çıkamazmıydı hayli hayli çıkardı.Fakat PS4 ve Xbox One gücü ortada konsollar PC'ninde grafik kalitesini belirliyorlar.Ubisoft'un en büyük hatası berbat optimizasyonu.Benim tepkimi sizinde yaptığınız bi haberde çektiler.Eminim hatırlayanlar olacaktır. "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar."Demişlerdi o günden bugüne Ubisoft çoğu oyuncu için nefret edilen bir firma oldu.Ama farklı şeyler deneyen tek firma olma özelliğini taşıyor.Ben hatırlamıyorum Eski isimleri kullanmadan oyun yapan başka bir firma geçtiğimiz dönemlerde.Umarız artık yeni konsollar gelir ve CGI'a yakın grafiklerde oyunlar görebiliriz.
Bence ubisofttan nefret edilmenin sebebi "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar." açıklaması olamaz. Çünkü normal birşey söylüyor ve doğru söylüyor. Kimse bu söze kızıpta "sen hariç" ubisofttan nefret etmez. Ben etmem mesela. Benim etme sebebim downgrade yapması ve AC serisine odaklanıp PoP oyununu yok sayması. Çoğu oyuncuda bundan nefret ediyodur diye düşünüyorum.

gerçekoyuncu11

5.6.2016 16:05:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: JiggySaw
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 downgrade yapması hiç hoş bir şey değildi fakat benim için şu da bir gerçek ki witcher3 hariç bu sene en çok ubisoft oyunların da eğlendim rainbow six ve the division bence iyi oyunlardı bence ubisoftun grafik downgraden çok en büyük sorunu içeriği gerçekten kısıtlı olması onun dışın da büyük şirketler için de ubisoft bence bir adım önde
Division ben de çok oynadım da o videodaki Division ile gerçek arasında dağlar kadar fark var yani, videoda gösterilen harita büyüklüğü gerçeğin 4 katı falan...
Ne demek istedin anlamadım açıkçası ben de downgrade yapılmadı demedim ki fakat oyun 4 kişi arkadaş grubun varsa çok zevkli bir oyun bence

KaptanKenway

5.6.2016 16:02:50

0
E3 Fragmanın da gösterilen hiçbir aksiyon downgrade yiyen oyunda yok. Yani bildiğin fragmana ayrı oyun, downgrade yiyen oyuna ayrı oyun geliştirmişler.

omris2013

5.6.2016 16:02:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: Crynet Bu Downgrade'lerin konsolların kısıtlı donanımından olduğunu düşünüyorum.Yani bence Ubisoft'un hatası değil Watch Dogs duyurulduğu zaman PS3 ve Xbox 360 vardı.Grafikler onlara göre kısıldı.The Division E3'te duyurulduğu gibi PC platformuna çıkamazmıydı hayli hayli çıkardı.Fakat PS4 ve Xbox One gücü ortada konsollar PC'ninde grafik kalitesini belirliyorlar.Ubisoft'un en büyük hatası berbat optimizasyonu.Benim tepkimi sizinde yaptığınız bi haberde çektiler.Eminim hatırlayanlar olacaktır. "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar."Demişlerdi o günden bugüne Ubisoft çoğu oyuncu için nefret edilen bir firma oldu.Ama farklı şeyler deneyen tek firma olma özelliğini taşıyor.Ben hatırlamıyorum Eski isimleri kullanmadan oyun yapan başka bir firma geçtiğimiz dönemlerde.Umarız artık yeni konsollar gelir ve CGI'a yakın grafiklerde oyunlar görebiliriz.
güldürme beni bence uncharted 4 bak ..

s_demirci_53

5.6.2016 15:50:20

+2
insanları keriz yerine koymuşlar. şimdi tanıtımlardan güvenip nasıl ubisoft oyunu alalım ki?

JiggySaw

5.6.2016 15:45:59

+5
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 downgrade yapması hiç hoş bir şey değildi fakat benim için şu da bir gerçek ki witcher3 hariç bu sene en çok ubisoft oyunların da eğlendim rainbow six ve the division bence iyi oyunlardı bence ubisoftun grafik downgraden çok en büyük sorunu içeriği gerçekten kısıtlı olması onun dışın da büyük şirketler için de ubisoft bence bir adım önde
Division ben de çok oynadım da o videodaki Division ile gerçek arasında dağlar kadar fark var yani, videoda gösterilen harita büyüklüğü gerçeğin 4 katı falan...

GoldPunch

5.6.2016 15:45:11

+4
E3 fuarında yeni bir oyun tanıtırlarsa grafiklere asla şaşırmayacağım valla. Ubisoft'un oyunlarına oyun çıkmadan yorum yapmak anlamsız geliyor artık.

Crynet

5.6.2016 15:45:02

+2
Bu Downgrade'lerin konsolların kısıtlı donanımından olduğunu düşünüyorum.Yani bence Ubisoft'un hatası değil Watch Dogs duyurulduğu zaman PS3 ve Xbox 360 vardı.Grafikler onlara göre kısıldı.The Division E3'te duyurulduğu gibi PC platformuna çıkamazmıydı hayli hayli çıkardı.Fakat PS4 ve Xbox One gücü ortada konsollar PC'ninde grafik kalitesini belirliyorlar.Ubisoft'un en büyük hatası berbat optimizasyonu.Benim tepkimi sizinde yaptığınız bi haberde çektiler.Eminim hatırlayanlar olacaktır. "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar."Demişlerdi o günden bugüne Ubisoft çoğu oyuncu için nefret edilen bir firma oldu.Ama farklı şeyler deneyen tek firma olma özelliğini taşıyor.Ben hatırlamıyorum Eski isimleri kullanmadan oyun yapan başka bir firma geçtiğimiz dönemlerde.Umarız artık yeni konsollar gelir ve CGI'a yakın grafiklerde oyunlar görebiliriz.

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

5.6.2016 15:41:56

+2
gülmekten öldüm ya bazı yerlerde

gerçekoyuncu11

5.6.2016 15:27:03

+10
downgrade yapması hiç hoş bir şey değildi fakat benim için şu da bir gerçek ki witcher3 hariç bu sene en çok ubisoft oyunların da eğlendim rainbow six ve the division bence iyi oyunlardı bence ubisoftun grafik downgraden çok en büyük sorunu içeriği gerçekten kısıtlı olması onun dışın da büyük şirketler için de ubisoft bence bir adım önde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız