Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un DRM Sorunu Çığ Gibi Büyüyor!

 
    Ubisoft'un DRM server'ları halen iflah olmadı... Önceki haberlerimizi takip ettiyseniz Ubisoft server'ların hacker'lar tarafından saldırıya uğradığını ancak sorunun düzeltildiğinin söylenmesinin hemen üzerine hacker'ların tekrar DRM server'larına yüklenmeye başladıklarını açıklamıştık.
 
    DRM server'ları çalışmayınca olan da oyunculara oluyor haliyle... Oyuncuların Assassin's Creed 2 ve Silent Hunter 5 gibi oyunları oynamak için server'lara bağlanmaları gerekiyor, server'larda sorunlu olunca oyunu oynamak imkansız hale geliyor.
 
    Yayıncı Ubisoft, ilk önce "DOS" saldırıları aldıklarını belirtirken şimdi ise sorunun çok daha tehlikeli boyutlara ulaştığı kaydediliyor. Konuyla ilgili Ubisoft'un son açıklaması:
 
 "Server'larımımız yine saldırı altında, bazı oyuncular oyuna girmekte sıkıntı yaşıyorlar. Sorun üzerinde çalışıyoruz ve sizi bilgilendireceğiz." 

    DRM sorunu büyüdükçe Ubisoft'un başına daha çok bela getirecek gibi görünüyor. Sadece Ubisoft'un uyguladığı bu yöntem, çoğu oyuncu tarafından "gereksiz" bulunuyor. Sonuçta müşteri ürünü kullanamıyorsa, suç kimde? 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin’s Creed Assassin’s Creed 2 ubisoft aksiyon action pc drm
Eski Pandemic Üyeleri Globex Studios'ta Mega Man 3 PSP ve PS3 için Şimdi İndirilebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xxxker

16.4.2010 09:46:14

0
ASSASSING CREED 2 NİN İNADINA KIRILMASINI BEKLEDİM ODA OLDU.UBI SIRADA SC SC:Conviction VAR:)))XBOX OLMASINA RAGMEN İNADINA PC VERSİYONUNU BEKLEYECEM...

pelerinli

13.3.2010 20:27:38

0
sanki çok bir halt var... assassins creed 2 i orijinal alan ...... inadına kırılmış halini bekliyorum.

aydogdu1453

11.3.2010 19:47:18

0
Ubisoft tükürdüğünü yalayacaksın buna emin ol serverlarını boş bırakmazlar insanlar senın sünepe oyunun için gidip internet almak zorunda değil korsan taraftarı değilim ama ubisoft bunları hakediyor. Madem korsan oyundan yakınıyosun o zaman pc camiasına oyun çıkartmayacaksın.

BSC Misafiri

10.3.2010 11:42:53

0
umarım bu sistem oturur ve tüm firmalar bu korumayı kullanır.. haliyle bizde hırsızlıktan kurtarırız.. adam akıllı 3-4 ayda bir alır orjinal oynarız...

gokselc12

10.3.2010 00:49:14

0
ne olursa olsun zarar gören yine PC oyunculuğu oluyor.PC oyunculuğu ölmeyecektir tabii ama bu gidişle oyun oynama çilekeş bir hal alıyor.Ubisoft şu drm ile bir yere varamaz gibi ,zaten korsan gruplar mutlaka bir yolunu "yine" bulacaklardır kırmanın. umalımda ubi bu sistemle başaralı olupta ,diğer geliştirici ve dağıtımcılara OLUMSUZ örnek olmasın :)

laserion

9.3.2010 23:09:56

0
Fiyatı Piyasada 70TL civarı oyunu almaktan da vazgeçtim onun yerine Bad Company 2 aldım iyikide almamışım bu kafa ile ancak konsollara oyun satar ubisoft bu DRM hak yönetimi saçmalığı yüzünden mevcut müşterisinide kaybedecek bu gidiş onu gösteriyor. Pop The Forgotten Sands beklendiği kadar iyi olmayacak gibi duruyor bugün oyun içi videosunuda seyrettim Warrior within ve Two Thrones kadar iyi bir oyun olmayacağı daha baştan belli.

BSC Misafiri

9.3.2010 22:44:36

0
oyun resmi olarak 5 mart da cıktı dmr denilen nalet bi sistem oyunu orjinal bile alsanız suan için rahat bir şekilde oynuyamıyorsunuz nedeni hacker lar da bu işe uyuz oldugu için ubisoft server larına saldırı düzenliyolar gercektende cok sacma bi koruma sistemi int olmadan kesinlikle oyun oynuyamıyorsunuz sanki knıght online vs gibi oyun gercekten sacmalık

BSC Misafiri

9.3.2010 22:43:31

0
Ohooo... yaptık işi. SC:Conviction'u orijinal alıcaktım ( gerçi hep orijinal alıyorum yanlış anlaşılmasın :P ) ama böyle giderse hiç olmaz o iş.Zaten ttnet sağ olsun bağlantı sık sık gidip geliyor!!! :@

BSC Misafiri

9.3.2010 22:15:14

0
özelllikle bu sorun assasins creed 2 de var deniyo ama oyun resmi olarak çıktı mı çıkmadı mı 16 mart yazıyo çıkış tarihi ama sorunlar yüzünden şirket açıklama yapabiliyo , avrupa da mı çıkmadı yoksa daha oyun bilgilendirirseniz sevinirim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız