Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Blade Temalı Bir Oyun Geliştirdiği Bildirildi

 
 
Geliştirici ve yayıncı Ubisoft'un Marvel süper kahramanı Blade'in başrolde olduğu bir oyun üzerinde çalıştığı bildirildi. YouTuber JorRaptor, yakın tarihli bir Instagram gönderisinde Marvel'in süper kahraman Blade'e dayanan bir oyun üzerinde çalıştığını fark etti. 
 
Daha önce Detroit: Become Human'da rol alan Edwin Gaffney, geçtiğimiz günlerde kendisinin ve oyuncu arkadaşı Alex Martin'in yer aldığı bir fotoğrafı Instagram'da yayınladı. Gönderide "Harika projelerde çalışmak büyük bir zevktir ama onu daha da harika yapan şey muhteşem insanlarla çalışmak. Sete getirdiğin enerji için teşekkürler Alex Martin, harikasın!"
 
Gaffney gönderiyi #mocap, #performancecapture, #ubisoft ve #ubisoftgames hashtag'lerini kullanarak paylaştı. Bu gelişme, Martin ile birlikte yeni bir Ubisoft oyunu üzerinde çalışıldığını ve bu kapsamda hareket yakalama teknolojisinin kullanıldığını ortaya çıkardı. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Suudi Arabistan, Microsoft'un Activision Blizzard Satın Alımını Onaylayan İlk Ülke Oldu Ubisoft+ Abonelik Hizmeti Yakında Xbox'a Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

A r c h A n g e L.

22.8.2022 16:35:46

0
Ubisoft resmi açıklama yapmış ; "Söylentileri böldüğüm için üzgünüm, bir Blade oyunu yapmıyoruz ama @MarvelStudios'deki arkadaşlarımızın gelecek yılın filmi için neler hazırladığını görmek için sabırsızlanıyoruz!" [link]https://twitter.com/Ubisoft/status/1561692514263908352[/link]

BSC Misafiri

22.8.2022 16:34:25

0
sen olmasan ne olurdu halimiz ubi

7ender

22.8.2022 15:42:17

0
Bu güzel olur...

BSC Misafiri

22.8.2022 15:04:10

0
Yüzümüzün gülmeye ihtiyacı var hadi Ubisoft biraz güldür bizi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız