Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Yöneticilerinden Tommy François Şirketten Ayrıldı

 
Ubisoft'un bazı üst düzey yöneticilerine yönelik ortaya çıkan cinsel istismar ve ahlaksız davranış suçlamalarının ardından şirketten ayrılıklar devam ediyor.

Splinter Cell kreatif direktörü Maxime Béland, Ubisoft Kanada stüdyolarının yönetim müdürü Yannis Mallat, global insan kaynakları sorumlusu Cecile Cornet ve kreatif ekibin lideri Serge Hascoët'ten sonra bu sefer Tommy François şirketten ayrıldı.
 
Tommy François 2006'da Ubisoft'a katılmıştı. Editoryal ve yaratıcı ekibin başkan yardımcısı görevini yürütüyordu ve şirket içindeki rolü oyunlara onay verip vermemek ve yeni oyun serileri geliştirmekti. 
 
Ubisoft, GamesIndustry.biz'e yaptığı açıklama ile şirketten ayrıldığını doğruladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamedaily.biz
Netflix'ten Beyond Good & Evil Filmi Geliyor Obi-Wan Dizisinde Genç Luke ve Leia Olacağı Söyleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

3.8.2020 20:09:25

0
Ya tamamen yok olacaklar, kötü ve kopya bir firma olarak anılacaklar ya da küllerinden doğup herkesin içinden geçecekler. Son oyunlarını çoğu kişi beğenmese de benim hoşuma gidiyor güzel oyunları var ama pazartesi giydiğin kıyafetin başka rengini salı giyiyorsun gibi hissettiriyor.

Boone

3.8.2020 16:24:50

0
"... şirket içindeki rolü oyunlara onay verip vermemek ve yeni oyun serileri geliştirmekti." Kısacası adam hiçbir cacık yapmadan bunca sene para kazanmış.

Sarohan

3.8.2020 16:24:16

0
Editoryal ise gitmesi iyi olmuş. Tutmayın şu oyunlar için fotokopi makinasını kullananları.

BSC Misafiri

3.8.2020 16:15:12

0
Hadi bakalım bu Ubisoft’un son şansı.Ya içindeki zararlı parazitleri böyle temizleyecek özüne dönecek yada küçüldükçe küçülecek.Adamların her fragmanında 72 milletten insan kopyala-yapıştır diye yorum yazıyor.Yeni kaliteli IP’ler dışında başka seçenekte kalmadı zira geçtiğimiz yıllarda ellerindeki bütün yapımlara zarar verecek derecede kötü işler yaptılar.Artık kimse ne Far Cry ismine nede AC ismine güvenir.

Guest-AEF248198

3.8.2020 15:10:24

0
Yanlış anlamadıysam "Kopyala-Yapıştır" yapanlardan birisi de bu herhalde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız