Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Şimdi de MMO-RPG'lere El Atıyor


     Sektörün önemli firmalarından Ubisoft'un el atmadığı türlerden bir MMO-RPG'ler kalmıştı, görünüşe göre o da olacak. NeoGAF forumlarında paylaşılan bilgilere göre Ubisoft, AAA kalitesinde bir MMO-RPG için iş ilanı verdi.
 
     Ubisoft'un Quebec stüdyosunun Facebook sayfasında "Bizim için çalışın" kısmına baktığımızda stüdyonun AAA(en yüksek) kalitesindeki bir Wii U ve MMO-RPG oyunu için iş ilanını verdiğini görüyoruz.
 
     Bu bilgilerle bir yere varmak oldukça zor ancak, Ubisoft Wii U için bir MMO-RPG oyunu yapıyor olabilir. Ek bilgi vermek gerekirse Ubisoft'un bu stüdyosu Assassin's Creed: Revelations ve Brotherhood'da yardımcı yapımcılık görevini üstlendi ve Prince of Persia: The Forgotten Sands'ın PSP ve Wii sürümünü geliştirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft mmo mmorpg
The Secret World Mısır'a da Uğrayacak Ninokuni'den Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ebedidevlet

7.12.2011 18:21:42

0
Diğer firmalar gibi 50 tane mmorpg oyun yapacaklarına 1 tane düzgün bir oyun yapsınlar eğer ki f2p'de olursa türündeki oyunlara iyi bir rakip olabilir.

MirlivaVII

7.12.2011 05:43:56

0
Çıkış tarihi için ne derlerse 1 yıl ekleyelim biz şimdiden.

clubberkay

7.12.2011 02:38:11

0
bi o kalmıştı zaten.

RedTurkei

7.12.2011 00:24:12

+1
assasin creed 1 grafiğinde olsa yeterde artarda. tadından yenmez öyle bir mmo rpg bekliyorum bu haber beni çok heycanlandırdı ubisoft tan beklentim büyük..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız