Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Rabbids Filmi İçin Sony İle Anlaştı


     Rayman serisinin düşman karakterleri olarak çıkan ve neredeyse ana karakterin önüne geçen psikopat tavşanların filmi için Sony Pictures ile anlaşıldı.
 
      Ubisoft yolladığı basın bülteninde, filmin Sony Pictures Entertainment tarafından yapılacağını, yapım aşamasını Ubisoft Motion Pictures firmasının dikkatle takip edeceğini bildirdi. Ayrıca Ubisoft filmin prodüksiyon ekibine aktif olarak katılacak. Filmde hem canlı insanlar hem de animasyonlar kullanılacak.
 
     Ubisoft Motion Pictures'da yönetmen olan Jean-Julien Baronnet "Bu anlaşma Sony Pictures ile olan ilişkilerimizi derinleştirirken, ayrıca Ubisoft'un eserlerini yeni kitlelere sunmamızı sağlıyor." diyor.
 
     Sony Pictures'a bağlı olan Columbia Pictures'ın prodüksiyon başkanı Hannah Minghella ise "Rabbids'in bulaşıcı bir kalitesi var. Onların basit neşeleri ve absürd, anarşik davranışları dünyaya yeni bir açıdan bakmanızı sağlıyor. Sinemalarımızı işgal ettiklerinde, komedinin ve kaosun sonu olmayacak." açıklamasını yaptı.
 
     Ubisoft daha önce Nickelodeon ile işbirliği yaparak Rabbids Invasion serisini yayınlamıştı.Yayıncının söylediğine göre, bu seri beş ayda tam 165 milyon kişi tarafından izlendi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vg247 rayman raving rabbids ubisoft sony columbia pictures wii wii u
God of War: Collection'un Vita Tarihi Belli Oldu Disket Sürücü İle Final Fantasy 7 Müziği Çalındı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.2.2014 17:33:32

0
Ubisoft ve underrated oyunları :D

Bowser Zeki

11.2.2014 16:32:09

0
Yapsınlar izlenir yani :D

Ryso

11.2.2014 12:39:27

0
bu tavşanların yaptığı gerzekliklere bayılıyorum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız