Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft: "PoP Oyuncularını GoW'a Kaybettik"



    Ubisoft animasyon yönetmeni Jan-Erik Sjovall verdiği bir röportajda God of War yüzünden birçok Prince of Persia oyuncusunu kaybettiklerini belirtti. Sjovall bu kaybın Forgotten Sands sayesinde düzeleceğini de sözlerine ekledi.

    Sjovall sözlerine oyuncuların Sands of Time zamanındaki mücadeleyi ve birbirinden acımasız hareketleri özlediğini ancak bunun yeni oyunla birlikte sağlanacağını söyleyerek devam etti. 

    "Oyunculara şu soruyu soruyoruz ve aldığımız cevaplar şöyle oluyor, 'Geçmişte ne oynadın?' Cevap, "Prince of Persia'.'Şimdi ne oynuyorsun?' 'God of War'.'Yeniden Prince of Persia oynar mısın?' ' Hayır, yeterince zor değil.'."

    "Bu yüzden ana amacımız kaybettiğimiz kitleyi Forgotten Sands ile geri kazanmak olacak, bunu yaparken de yeni oyuncu kitlesini kendimize çekeceğimizi düşünüyoruz."

    Neden Prince of Persia oyuncularının Kratos'un macerasına kaydığıyla ilgili bir soruya Sjovall'ın verdiği cevap ise enterasan oldu: "Herhalde animasyonlar yüzünden, özellikle ölüm animasyonları..."

    "Çoğu insan soruyor, 'Oyunda şiddet olacak mı?' Forgotten Sands'e oldukça ilginç savaş sahneleri koyacağız ve evet içinde şiddet olacak ancak God of War'da olduğu kadar olmayacak. Oyundaki akrobasiyi, konuyu ve tüm görselliği birbiriyle zincirleyerek dengeli hale getirmeye çalışıyoruz ve insanların, 'Evet, bu oyunu oynamalıyım.' demelerini istiyoruz."
 
    Mayıs ayında çıkacak olan Forgotten Sands için bir önceki haberimizde belirttiğimiz bir ön alım kampanyası oluşturuldu. Gamestop ve Ubisoft, oyunu Gamestop'dan ön-alım yapanlar için oyunun ücretli ilk DLC'si olan "Forgotten Arena"yı bedava veriyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Prince of Persia: The Forgotten Sands PS3 PC xbox360 PSP DS ubisoft god of war 3 sjovall
PoP: Forgotten Sands'e Ön-Alım Teklifi Just Cause 2'de LOST İzleri...
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zack Fair

25.3.2010 12:47:22

0
miharbi tam bir GOW oyuncusu gibi konuştun(Sonun Başlangıcı) DRM'nin de Allah belasını versin diyorum. 1 senedir Assassin's Creed 2'yi PC'ye bekliyordum. Çıktı, aldım ve orijinal almama rağmen oynayamadım.

miharbi17

25.3.2010 08:41:26

0
eşşek eşşek şeylerle uğraşırsan daha çok şeyini kaybedecen ubi bu daha sonun başlangıcı..

laserion

25.3.2010 00:04:48

0
DRM denen illet kalksın gidip şimdi bende ön sipariş vereceğim birde bunlara güvende olmaz artık bu DLC mevzusu bayağı bir çan sıkıcı hal aldı oyunun sonunu parayla satmak fikrini çıkaran adamı bi bulursam...

the_imam912

24.3.2010 23:02:48

0
Eğer drm ile gelirse geri kalan oyuncularınıda kaybederler..

Quirah

24.3.2010 22:59:48

0
Oyun rekabetlerinin yanı sıra bence Ubisoft DRM sistemiyle de birçok oyuncusunu kaybetti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prince of Persia : The Forgotten Sands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız