Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Plus Abonelik Hizmeti Yakında Xbox Konsollarına Geliyor

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Ubisoft Plus abonelik hizmeti, şirketin yayınlamış olduğu oyunları hayranlara sunuyor. Abonelik hizmetini belli bir ücret karşılığında satın almış kullanıcılar bu oyunların tümüne erişebiliyor. Geldiğimiz noktada PlayStation Plus hizmetine dahil olan bu hizmetin yakında Xbox'a geleceği bildiriliyor.
 
Raporlar hizmetin yakında Xbox konsollarına geleceğini gösteriyor
 
 
 
Insider Gaming tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre Ubisoft + hizmeti kısa süre sonra Xbox platformuna gelecek. Eğer rapor içerisinde yer alan bilgiler doğru ise Xbox sahipleri yakında konsollarından Ubisoft + hizmetine erişebilecek.
 
Diğer taraftan oyun endüstri içerisine yer alan analist @MauroNL3, Far Cry 6 gibi en son Ubisoft oyunlarını oynaması ücretsiz olarak gösteren Xbox Store'da bazı değişikliklerin yapıldığını tespit etti. Bu değişikliklerin Ubisoft Plus oyunlarının Xbox konsollarına dahil etmek için yapıldığı belirtiliyor. Bunun yanı sıra yakın tarihli bir GOG anketi de Ubisoft Plus'ın birden çok katmana bölüneceğini ortaya koyuyor. Bir diğer yandan Xbox Store'da 24 farklı oyuna Ubisoft+ için bir etiket eklenmiş durumda.
 
Öte yandan Ubisoft'un abonelik hizmetinin Xbox'ta kullanılabileceği yaklaşık bir yıl önce açıklanmıştı. Orijinal adı Uplay Plus olan Ubisoft+, ilk olarak 2019'da PC'de piyasaya sürüldü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Notebookcheck Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
The House of the Dead: Remake PlayStation 5 Konsollarına Geliyor Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon Satışları 300.000'i Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamer-x

17.1.2023 17:11:24

0
Ea play farklı birşey Ea Play Pro farklı birşey birinde Need For Speed Unbound ,Dead Space Remake gibi yeni çıkan oyunları ücretsiz ilk günden oynuyorsun; diğerinde sadece trial ve eski oyunlar oluyor Ea Play Pro konsola getirilirse ozaman konuşuruz

BSC Misafiri

17.1.2023 15:23:09

0
sistem ps plus'a dahil değil. ubi classic isminde seçili oyunlar ekli. bu sistem tüm oyunların içinde bulundugu ve su an sadece pc'de bulunan ancak akıl almaz pahalı fiyatlara satılan bir sistem. Xbox dada gamepass'e dahil edilmeyecek şeklinde çokca acıklama yaptılar ancak yine de bi umut olabilir. Muhtemelen Ea play gibi yıllık ve aylık ücretlerle sunulacak paketler olacaktır.

BSC Misafiri

17.1.2023 14:22:40

+1
Microsoft yapıyor bu sporu, Keşke Sony efendide EA Play getirse sisteme...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız