Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft: Nintendo NX için Başka Sürprizlerimiz de Var

 
   Nintendo'ya uzun süredir gerek özel oyun gerekse multiplatform oyun çıkararak desteğini sürdüren Ubisoft, bu kez GamesIndustry.biz ile yaptığı röportajda NX için kısa bir yorumda daha bulundu.
 
   Yapılan röportajda Ubisoft EMEA patronu Alain Corre, Nintendo NX konsoluna da gelecek Just Dance'i duyurduklarını ve NX için başka sürprizlerinin de olacağını söyledi. Alain Corre ayrıca bu duyurunun daha sonra yapılacağını da ekledi.
 
   Daha önceki röportajında NX için oldukça olumlu yorumlar yapan Corre, bu yeni makinenin oyun endüstrisinin büyümesine yardımcı olacağını ve ayrıca Nintendo'nun NX ile birçok casual oyuncuyu da endüstriye geri getireceğini belirtmişti.
 
   Destek verme konusunda ise Ubisoft yine "Bizim Nintendo'ya destek vereceğimizi bekleyebilirsiniz. Nintendo, dünyadaki en iyi partnerlerden biri."  şeklinde bir açıklamada daha bulunmuştu.
 
   Eurogamer kanadından gelen bilgilere göre de konsolun taşınabilir olarak sunulup melez bir yapıyla çıkış yapması bekleniyor. Planlanan tarih ise Mart 2017.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Telltale'ın Batman'i için İlk İnceleme Notları ABZÛ için İnceleme Puanları Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mementopolis

2.8.2016 21:32:05

0
Beyond & Good Evil 2 olabilir :) (mi?)

BSC Misafiri

2.8.2016 19:12:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Bowser Zeki Wii U ya da böyle demişlerdi sonra ilgileri azaldı oyunları az satınca.
Ubisoft oyunları içinde Wii U'ya özel denilen bir Rayman vardı o da çıkmadan önce multiplatform oldu onun dışında Zombi U düşünce olarak iyiyken incelemelerden oldukça düşük puan aldığından fazla ilgi görmedi. Diğer Ubisoft oyunları zaten ya multiplatformdu yada Watch Dogs gibi ertelenip berbat port edildiğinden itibar görmedi. Şu andan itibaren Rayman yada Beyond Good or Evil 2 dışında Ubisoft oyunu ilgimi çekmiyor.

pofpor01

2.8.2016 16:05:20

0
Nintendo NX ile "casual oyuncu" lafını bir arada duyunca korkuyorum. Tablet + cep telefonu tarzında birşey çıkarmasın bunlar!

Bowser Zeki

2.8.2016 13:24:51

+5
Wii U ya da böyle demişlerdi sonra ilgileri azaldı oyunları az satınca.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız