Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Gelecekteki Assassin's Creed Valhalla Güncellemelerine Daha Fazla Zaman Ayıracak

Ubisoft, son zamanlardaki Assassin's Creed Valhalla güncellemelerinin hayal kırıklığı yarattığını kabul etti ve bir daha yaşanmaması adına gelecekteki güncellemelere daha fazla zaman ayıracak.
 
Ubisoft, websitesi üzerinden paylaştığı blogda, "Topluluğumuz, yaptığımız her şeyin kalbinde yer alıyor ve sizlere her zaman harika deneyimler sunmak için çabalıyoruz. Bununla birlikte, son zamanlardaki bazı güncellemelerimizin beklentilerinizi karşılamamış ve standartlarımıza ulaşmamış olabileceğini fark ettik. Yapım süreçlerinde birkaç değişikliğe gidiyoruz ve bu sayede daha güçlü güncellemeler sunabileceğiz." diye belirtti.
 
Güncellemelerin daha fazla test edilmesi ve daha rafine hale getirilmesi için daha fazla zaman harcanacak. Bunun sonucu olarak güncellemeler daha az sıklıkta yayınlanacak.
 
Ubisoft ayrıca Assassin's Creed Valhalla'nın yakın zamandaki yol haritasını paylaştı. 1.2.1 güncellemesi 27 Nisan'da geliyor. Ardından ilk genişleme Wrath of the Druids 13 Mayıs'ta çıkacak. 1.2.2 güncellemesi ve oyun modu ilkbaharın sonlarında planlanıyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
Monster Hunter Dijital Etkinliği 27 Nisan'da Düzenlenecek People Can Fly, Phosphor Studios'u Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

big Left

26.4.2021 22:55:39

0
son üçleme arasında valhalla açık ara en kötüsüydü odysseyde mükemmeleştirdikleri mekanikleri bu oyunla çöp etmişler büyük hayal kırıklığı oldu benim için

BSC Misafiri

26.4.2021 06:03:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: die4never2 Son 3 Ac oyununuda keyif alarak oynadım. Son yıllarda çıkan en iyi oyunlar arasınds yer alırlar bana göre. Özellikle valhalla bence gayet başarılı. Son yıllarda çıkan neredeyse tüm açık dünya oyunlarını oynadım valhalla ilk 10a çok rahat girer.
Abi zevkler renkler işte.. Benim seriden tiksinme sebebim olan oyunlara başkası bayılıyor. Oyun tutuyor, yeterli boyutta satıyor ki aynı şeyleri yapıyorlar. Ubi ye de çok kızmamak gerek.

haberci666

25.4.2021 20:12:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: Firoles Ubi’nin en iyi oyunu bence The Division 2!
en dandik senaryoya sahip bir oyun bomboş bir oyun oldu son dlc ile ! neresi en iyi oyun onun

speederly

25.4.2021 18:59:12

+1
origin sarısı, odessey yeşili, valhalla beyazı bunlardan başka hiçbir fark yok. yıllardır aynı oyunu ısıtıp ısıtıp satıyorlar. oyunlarda ne combat var ne hikaye ne olduğu belli değil. ne mutluyum ki bu firmaya tek kuruş dahi kazandırmadım. darısı diğer körlerin başına.

Guest-BED3C3818

25.4.2021 00:52:13

+2
Son 3 Ac oyununuda keyif alarak oynadım. Son yıllarda çıkan en iyi oyunlar arasınds yer alırlar bana göre. Özellikle valhalla bence gayet başarılı. Son yıllarda çıkan neredeyse tüm açık dünya oyunlarını oynadım valhalla ilk 10a çok rahat girer.

Firoles

25.4.2021 00:34:16

0
Ubi’nin en iyi oyunu bence The Division 2!

BSC Misafiri

25.4.2021 00:34:10

+2
Bu şey gibi oldu.. 5-10 yıl önce herkes eleştiriyor ama her iki kişiden biri malum partiye oy veriyor :) Aga peynir ekmek gibi satıyor oyunları.. Demek alınıyor, pek umutlanmayın köklü değişiklik vs işlerinden uyandırayım sizi..

Firoles

25.4.2021 00:33:04

0
Grafik daha sağlam olmalı Death Stranding gibi, at sürüşü konusunda aşırı iyileştirme lazım RDR2 deki gibi. Birazda haritadaki her yerin aynıymış hissini bitirmeleri lazım. Ha son olarak düşmanlar hep aynı tip olmasın artık.. :)

Psxx

25.4.2021 00:33:02

0
Bu oyunu ön siparisle aldım baya bir ilerledim 45 saat oynadım oyunun sonlarına doğru bir görev var bir evin kapısına vuruyorsun ve kapı açılıyor ama görevde kapıya vurmuyor binlerce kişi burada takılmış araştırdım neyse güncelleme gelir dedim yan görevlere devam ettim toplam 85 saat oldu ve bir güncelleme geldi yine düzelmedi bende en baştan tekrar başladım oyuna45 saat de bitirdim ilk tskildigim yerde bu sefer takilmadi sonra bir güncelleme daha geldi baktım düzelmiş ilk takildigim yer sonra birde o kaldığım yerden devam ettim birde oradan bitirdim yani toplamda 150 saat filan oynadım oyun çok güzeldi ama çok sorun yaşayan var oyunun ilerlemesini engelleyen

Omer687

24.4.2021 18:51:24

0
Far Cry serisinin son oyunu Far Cry 5'i es geçmiştim. AC Valhalla'ya da katlanamadım yarıda bıraktım. Seride radikal değişiklikler olmaz ise muhtemelen bir sonraki AC oyununu da es geçeceğim. Tiksindim artık birbirinin aynı Ubisoft oyunlarından.

DrUckmann

24.4.2021 16:35:20

0
is isten gecmis aklini basina alip yeni gelecek ACye daha cok vakit ayirmalari lazım, birak artik eski oyunu. oturun dogru durust 3, 4 sene rebootlayin su seriyi ...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız