Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Gamescom 2019'a Getireceği Oyunları Duyurdu

 
Ubisoft, 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom 2019 etkinliğine getireceği oyunları duyurdu.

Katılımcılar Ubisoft'un salon 6.1'de bulunan standına giderek Ghost Recon Breakpoint'i, Rainbow Six Siege'in yeni içeriğini ve Roller Champions'ı oynama fırsatı yakalayacak.

Watch Dogs: Legion, Brawlhalla yeni içeriği, Just Dance 2020 yeni içeriği ve Trials Rising yeni içeriği Ubisoft'un standından canlı olarak izlenebilecek.
 
Ubisoft Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi baş direktörü Alain Corre: "Gamescom, Ubisoft'un bir parçası olmaktan her zaman mutluluk duyduğu bir oyun ve oyuncu etkinliği. Bu yıl, oyuncular ekiplerimizle etkileşime girme ve streaming gibi gelecek teknolojilere ilk bakış atma fırsatı yakalayacaklar. Sadece biz yaratıcılar için değil aynı zamanda oyuncuların geliştirmekte olduğumuz deneyimler hakkında daha fazla şey keşfetmesi için heyecan verici bir an." 
 
Ayrıca 19 Ağustos Pazartesi günü Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak Gamescom 2019 açılış gecesi canlı yayını katılımcı firma listesinde Ubisoft da yer alıyor. Orada da yeni bir oyun tanıtımı / duyurusu görebiliriz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ubisoft
Fire Pro Wrestling World için ‘World Wonder Ring Stardom Collaboration’ DLC'si Duyuruldu Man of Medan'ın Geliştirici Günlüğünde Co-op Modu Tanıtılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.8.2019 21:12:31

0
Gamescom maalesef E3'ün gölgesinde kalıyor. Tüm yeni oyunlar E3'de duyuruldu, Gamescom'da ise zaten duyurulmuş oyunları gösteriyorlar. Gamescom'da yeni birşey göremeyecek gibiyiz.

Geldimmigordun

8.8.2019 10:25:29

0
Gods and monster gösterin yeter

BSC Misafiri

8.8.2019 09:36:06

0
Ya şu gods and monstersa ne oldu ?? Şubatta çıkıcak hala bir şey soylemiyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız