Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UFC 2'nin Çıkış Tarihi Yeni Bir Videoyla Açıklandı


       EA'nin dövüş serisi UFC'nin yeni üyesi UFC 2 için çıkış tarihi verildi. Yapılan açıklamaya göre UFC 2, 17 Mart'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını yapacak.
 
       Çıkış tarihine bir de oyundan yeni bir video eşlik ediyor. Yayınlanan bu videoda oyundaki yeni oynanış özelliklerinin, yeni karakter görsellerinin ve belirli dövüşçülerle özdeşleşmiş hareketlerin bulunduğu belirtiliyor. 
 
       UFC 2 aynı zamanda ön siparişe açıldı. Oyunun ön sipariş eden oyuncular UFC 2 çıkış yaptığında Bas Rutten, Kazushi Sakuraba ve daha sonra açıklanacak başka bir ismi oynayabilecekler. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com UFC 2 EA Sport's UFC 2 EA Sports PS4 Xbox One yeni nesil dövüş next gen
HTC Vive'ın Yeni Modeli "HTC Vive Pre" Duyuruldu! Açık Dünya "Star Wars RPG Oyunu" için Açılan Kickstart Projesi Herkesi Trollüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

6.1.2016 14:35:17

0
Önceki oyunun multisi çok zevkli birkaç ufak hata vardı vuruş hissiyatı biraz daha geliştirildiyse efsane bi oyun olmuş olur.

BSC Misafiri

6.1.2016 01:49:52

0
Şunu bi pc ye getirin yav. ekleyin 'Gamepad strongly recommended' diye. Alan alsın hem size ek kapı olur hem bize de adam gibi gerçekçi dövüş oyunu olur. Raiden Scorpion Raiden Scorpion nereye kadar..

Persona_Non_Grata

5.1.2016 23:39:00

+1
ya bi Fight Night oyunu yap be EA, yemişim ufc yi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
UFC 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız