Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UFC 2010 Undisputed'ı 2. El Alacaklara Kötü Haber


 
     THQ'nun en çok satan dövüş oyunlarından (ayrıca oyun dünyasının en çok satan dövüş oyunlarından) UFC 2010: Undisputed'ı 2. el alacak olanlara kötü bir haber geldi.
 
     Electronic Arts'ın Project Ten Dollar (adı bile gıcık) adlı stratejisinden esinlendiği söylenen THQ, UFC 2010: Undisputed ile beraber online oyun için bir de kod verecek ve bu kod sadece 1 kere kullanılabilecek. Yani oyunumuzu sattığımızda alan kişi online oyuna bağlanamayacak, tabi 5 dolar ödeyip gerekli kodu satın almazsa.
 
      Sanki az para kazanıyorlarmış gibi bir de bu tür yöntemlerle oyuncuların cebine gözünü diken firmalar bakalım daha neler icat edecekler. Gerçi demo'ları bile ücretli satmak isteyen şirketlerin böyle ücretler istemeleri bizi şaşırtmıyor.
 
      Önümüzdeki günlerde bu tür uygulamaların yayılması bekleniyor. Yayıncı firmaların bu hamleleri sonucu 2. el oyunlar satılmazsa sıfır oyunların fiyatı da düşmeyecektir. Böylece daha fazla kâr edecekler, ama unuttukları birşey var; bunların sonucunda oyuncuların korsan oyuna yönelebileceği. İnsanlar orijinal oyun almak için daha fazla esneklik beklerken, daha fazla baskı görüyorlar.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ufc dövüş thq aksiyon beat-em up
Knights Contract'ın İlk Videosu Yayınlandı Japonya'da 10- 16 Mayıs Oyun Satışları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antrim

16.11.2010 19:54:04

0
çok az bir satış rakamı ile karşılaşırlar böyle oyunları ülkemizde zaten genel olarak 2. el alınıyor.

ares88

20.5.2010 11:19:57

0
Ulan hem oyuna eşşek gibi para verip orjinal alıyorum, hemde mesela arkadaşıma gidip onun ps3 ünde oynayacağım zaman online izin vermiyor ha... başlarım böyle sisteme... şurda orjinal orjinal diye yırtınıyoruz ama bunlarda insanı inat yapıp kopyaya itmeye uğraşıyo... olacak gibi değil..

jrazrael

20.5.2010 10:39:05

0
Sanırım bu şekilde kopyaların acısını çıkartmış sayıyorlar kendilerini...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
UFC 2010 Undisputed ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız