Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 ile Geliştirilen Cyberpunk Temalı Shinobi Rising Duyuruldu

 
 
W.R.K.S Games, Unreal Engine 5 ile geliştirilen ve Japon esinli Katana-Ra evreninde geçen cyberpunk temalı oyun Shinobi Rising'i duyurdu. Oyun 14 Şubat 2023'te PC platformuna ardından yıl içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve mobil platformlar için çıkış yapacak.
 
Shinobi Rising'de, bir cinayet gizemini çözmesi ve masum bir çocuk mirasçının ölümünün ardındaki suçu keşfetmesi gereken bir shinobi olarak oynayacaksınız. İpuçlarını ortaya çıkaracak ve bulmacaları çözeceksiniz. Gizli savaşa katılacak ve düşmanlarınızı yenmek için ninja becerilerinizi kullanacak ya da onlardan kaçacaksınız. Çarpıcı grafiklere ve ilgi çekici bir hikayeyi bünyesinde barındırdığını belirtlen yapım 2023'te geliyor. 
 
Shinobi Rising için fragman ve mağaza sayfaları Ekim ayı sonunda yayınlanacak. Oynanış fragmanları ise piyasaya sürülmeden önce düzenli olarak sunulacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shinobi Rising
Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın PC Çıkış Tarihi Açıklandı Rol Yapma Oyunu Guns Undarkness için Kickstarter Kampanyası Başlatılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız