Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 ile Geliştirilen Battle Royale Oyunu Off The Grid Duyuruldu

 
 
Gunzilla Games, Unreal Engine 5 ile geliştirilen üçüncü şahıs nişancı Battle Royale oyunu Off The Grid'i duyurdu. Bu yeni battle royale oyunu yalnızca yeni nesil platformlara gelecek ve 2023 yılında çıkış yapacak. Oyunu geliştiren ve öne çıkan isimler arasında Olivier Henriot (Far Cry, Assassin's Creed üzerinde çalıştı), Senaryo Yazarı Richard K. Morgan ve Neill Blomkamp bulunuyor.
 
Distopik bir gelecekte geçen siberpunk tarzı nişancı oyunu Off The Grid, oyunculara yeni bir battle royale deneyimi sunacak. Oyuncular, gerçek zamanlı olarak diğer oyuncuların da yer aldığı bir haritada bulunacak. Bunun yanı sıra PvP (Oyuncuya Karşı Oyuncu) çatışmaları yer alacak.
 
Klasik Battle Royale modunda 150 oyuncu birbirine karşı mücadele edecek. Battle Royale modunun yanı sıra PvE modu da yer alacak. Bu mod ile oyuncular çeşitli hikaye görevleri yapabilecek. 
 
Oyun her ne kadar çok oyunculu bir yapı sergilese de ekip, oyunda bir hikaye örgüsünün olacağını ve oyuncuların bu hikayelerde çeşitli seçimler yapabileceğini belirtiyor. Önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi paylaşılacak.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming battle royale Off The Grid UE5
The Day Before Mart 2023'e Ertelendi Fortnite Artık Xbox Cloud Gaming Platformunda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

6.5.2022 10:17:26

0
Çıkmasının kimseye zararı yok. Toksik kitle bu tür oyunların çevresinde toplandığı için bir sağaltım oluyor. Neill Blomkamp ismi enteresan ama. District 9 filminin yönetmeni.

arnavut_efe

6.5.2022 08:32:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu tür bi ölsede kurtulsak. Yapımcılar bu tarz türlerle işin kolayına kaçıyor. Hikaye anlatımı yok sunum yok.
Belkide bu tür sevenler vardır değilmi ? hikayeli oyunları takmayan kitle?

BSC Misafiri

5.5.2022 18:39:36

+2
Şu tür bi ölsede kurtulsak. Yapımcılar bu tarz türlerle işin kolayına kaçıyor. Hikaye anlatımı yok sunum yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız