Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Two Point Hospital Konsol Sürümünün Çıkış Tarihi Açıklanmış Olabilir

 
Yayıncılığını Sega Europe'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Two Point Studios'un yaptığı Two Point Hospital'ın konsol sürümü geçtiğimiz ayın sonlarında ertelenmişti. Net bir çıkış tarih verilmemişti ancak 2020'nin ilk yarısı denmişti.
 
Microsoft Mağazası'nda oyunun listelenmesi ile birlikte oyunun çıkış tarihi de açıklanmış olabilir. Mağazaya göre oyunun çıkış tarihi 25 Şubat 2020. Resmi bir açıklama henüz yok ancak çıkış tarihinin böyle olması çok muhtemel bir durum.
 
Tabii hatırlatmakta fayda var, PlayStation 4 ve Nintendo Switch sürümünün çıkış tarihinin farklılık gösterebilir. Ayrıca mağazaya göre oyunun 100 MB olacağını ve 4K Ultra HD desteği olacağını da söyleyebiliriz. 
 
İşletme yönetimi türündeki Two Point Hospital 1997 senesinde çıkmış olan Theme Hospital'ın ruhani devam oyunu. Two Point Hospital'da kısaca kendi hastanenizi tasarlayabiliyor, hastaları tedavi edebiliyor, personelinizi yönetebiliyor, organizasyonunuzu genişletebiliyor, arkadaşlarınızla işbirliği yapabiliyor ve rekabet edebiliyorsunuz.
 
Oyun PC için Ağustos 2018'de çıkmıştı. Konsol versiyonları “Bigfoot” ve “Pebberley Island” genişleme paketlerini içerecek. Her bir genişleme paketi oyuna üç ek bölüm ekliyor yani konsol versiyonlarında toplam 21 hastane ve 119 hastalık bulunacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Two Point Hospital Two Point Studios İşletme yönetimi
Tony Hawk Pro Skater'ın Yenisi Geliştiriliyor Olabilir Everreach: Project Eden'ın Xbox One ve PC İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Jack Rabbit Slims

26.11.2019 14:47:27

0
100 MB mı olacak? Hem de 4K?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Two Point Hospital ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız