Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Two Point Campus için 8 İpucu

 
 
Oyunlara yavaş yavaş yeni bileşenler eklenerek güncel trendlere ayak uyduruluyor. Two Point Campus'te, eklentiler ile oyun tasarımı geliştiriliyor ve üniversite ortamı yansıtılmaya çalışılıyor. Oyun, hayallerinizdeki üniversiteyi kurmanızı sağlıyor.
 
Two Point Campus, öğrencilik yıllarını konu alıyor. Küçük bir bilim kolejinin yöneticisi olarak yola çıktığınız bu oyunda, yüksek bir bütçeye sahip olmanız gerekiyor. Bu üniversitede öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tüm dersleri sorunsuz bir şekilde vermeniz gerekiyor. Üniversiteniz için gerekli amfileri, yüksek teknolojili bilim laboratuarlarını, yatakhaneleri, personel odalarını, tuvaletleri, kütüphaneleri ve daha fazlasını inşa edebilirsiniz. Ek olarak öğrenciler için öğretmenleri, kapıcıları ve asistanları işe alabilirsiniz.
 
Two Point Campus, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. Bu yazımızda sizlere Two Point Campus'te işinize yarayacak 9 tane ipucu derledik. İşte listemiz:
 
1) Mutluluk Derecesini Yükseltin
 
 
 
Öğrencileri mutlu etmek oyundaki en önemli amaçtır. Mutluluk seviyesi en aşağıda olduğu zaman iyi notlar alamazlar ve hatta okulu bırakmayı bile tercih edebilirler. Öğrenciler için güvenliği bir numaralı önceliğiniz haline getirmeniz gerekmektedir.
 
Ek olarak oyunun diğer bir serisi olan Two Point Hospital'da da bu sistem aynı şekilde çalışıyor. Tek fark, öğrencilerin mutluluğu değil hastaların mutluluğudur. 
 
2) Çeşitli Öğeleri Yerleştirerek Hızlı Bir Şekilde Seviye Atlayın
 
 
 
Her odaya bir veya iki gül yerleştirin. Ardından pencerelerin etrafını süsleyin. Bu şekilde yaparak hızlı bir şekilde seviye atlayabilirsiniz.
 
3) Mitton Üniversitesi Geri Dönüyor
 
 
 
Mitton Üniversitesi, Two Point serisinde ilk kez ortaya çıkıyor. Üniversite ortamı serin olduğu için odalarınızı güvenli bir sıcaklıkta tutmalısını.
 
Ek olarak Mitton Üniversitesi, hastane ve kampüs tesisleriyle aynı düzeyde olmasını sağlamak için geliştirmeniz ve inşa etmeniz gereken eski bir binadır. Arsanın açık planına bakarak bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. 
 
4) Doğaüstü Olaylara Müdahale Edin
 
 
 
Two Point Hospital'da bir hasta öldükten sonra, ara sıra hayaletlerinin yakındaki personele ve hastaları korkutarak bakımevinize musallat olduğu bir olay yaşarsınız. Bu durum ruha yakın olan herkesi olumsuz etkiler. Ancak yanlarına bir kapıcı koyarsanız, bu varlıkları kolayca yok edebilir. 
 
Two Point Campus'te ise Karanlık Sanatlar ve Büyücülük kursları ile öğrencilere iksir yapımı ve asalarla döküm hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğretin. İleriki zamanlarda mutlaka işinize yarayacaktır.
 
5) Cheesy Gubbins Geri Dönüyor
 
 
 
Cheesy Gubbins, Two Point County oyununda en sevilen atıştırmalıktır. Okul veya iş gününün ardından tercih edilen bir yiyecektir. Cheesy Gubbins makinelerini her iki oyuna da yerleştirilebilirsiniz. Her duvara, her odaya bir tane koyabilir böylece karakterlerinize yiyecek ve enerji sağlayarak onları daha sonra olacaklara hazırlamak için fayda sağlar.
 
6) Yıl Sonu Töreni
 
 
 
Two Point Campus'te  her yılın sonunda, ne kadar başarıya ulaştığınıza dair ilerlemenizi tamamlayan bir tören ortaya çıkıyor. Two Point Hospital'da ise, (varsa) on iki ödülden hangisini kazandığınızı açıklayan bir ödül törenidir: En iyi araştırma ödülü, en iyi eğitim hastanesi ödülü,  yılın doktoru ödülü, yılın hemşiresi ödülü, yılın işvereni ödülü, yılın asistanı ödülü, yılın kapıcısı ödülü, yılın hastane ödülü, yükselen yıldız ödülü ve hasta tercihi ödülü yer almaktadır.
 
Two Point Campus'te bu durum mezuniyet törenidir. Törende şu ödüller yer almaktadır:
Akademik mükemmellik, personel memnuniyeti, yılın kampüsü, öğrenci seçimi, en iyi öğretmen ve yükselen personeli, kulüplere öğrenci alma ödülü, ayrıca araştırma, eğitim, öğrenci ilişkilerini geliştirme ödülü.
 
7) Başarıya Ulaşın
 
 
 
Two Point Campus, önceki serilerde bulunmayan değerlere ve özelliklere sahip bir oyundur. Odalar inşa edin, mobilya yerleştirin, karakterlerinizin zihinsel sağlığına bakın. Bu sayede karakterleriniz ile ilgili daha çok ayrıntıya ulaşarak başarıya ulaşabilirsiniz.
 
8) Konserler Oluşturun
 
 
 
Konserler ve etkinlikler, Two Point Campus'e eklenen yeni bir etkinliktir. Ek olarak Two Point Campus'de diğer serilerden daha çok etkinlik ve daha çok çeşit yer almaktadır. Etkinlikler arasında gastronomi için yemek yarışmaları veya akademik egzersiz için Cheeseball oyunları gibi özel etkinlikler yer almaktadır. Konserler, öğrencilerinize çeşitli güçlendirmelerle fayda sağlayacak, planlayabileceğiniz çeşitli performanslar içerir. 
 
Her konser, öğrencilerinizin hareket hızını ve genel mutluluğunu artıracaktır; bunun yüzdesi, düşük seviyeli veya yüksek seviyeli bir konser için ödediğiniz ücrete bağlıdır. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Two Point Campus PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Bandai Namco, Bilim Kurgu Temalı Nişancı Oyunu SYNDUALITY'i Duyurdu Song of Iron II Xbox Series, Xbox One ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız