Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch'in Yeni Ninja'sı Kim Olacak?

 
Bildiğiniz üzere, Ninja Twitch'i artık bıraktığını ve yalnızca Mixer üzerinden canlı yayın yapacağını duyurmuştu. Peki Ninja'nın bu boşluğunu artık kim dolduracak?
 
Muhtemelen kısa vadede hiç kimse Ninja'nın yerini dolduramayacak. Henüz Mixer'e geçmeden önce Twitch'te 15 milyon takipçiye sahip olan genç yayıncı, Twitch'in Twitch olmasını sağlayan yegane isimlerden birisi. Keza Ninja Fornite'ın da bu denli popüler olmasını sağladı.
 
Şimdiye kadar Twitch aleminde de Ninja'ya değil yetişmek, takipçi sayısı olarak yakınından geçen bile yok. Kendisine en yakın olan iki isimden birisi olan Micheal “Shroud” Grzesiek'in 6.796.026 ve Turner “Tfue” Tenney'nin 6.765.512 takipçisi bulunuyor. 
 
Bununla birlikte Ninja geçtiğimiz günlerde Mixer isimli platformdada 1.000.000 aboneyi geçti. Konuya ilişkin daha fazla detayı bu haberimizden okuyabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Ninja Fornite Twitch Mixer
Death Stranding'ten Ne Beklemeliyiz? Beklediğimizi Bulabilecek Miyiz? WWE'nin Emektar Geliştiricisi Yuke's ve 2K Yollarını Ayırıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

9.8.2019 15:56:44

+2
Sadece 1 yayinci ile olucak bir is degil bu, su anda youtube insanlar icin neyse twitchte o yani oturmus insanlari alistigi bir platform.Mixer iyi bir platform olabilir fakat bir gelecegi yok dailymotion neyse mixerde o :)))

TheNewAtilla

9.8.2019 13:07:35

+1
1-epic games, ninjayı popüler yaptı 2-tfue zaten aylardır fortnite’ın en çok izleneni
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız