Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch'in Arkadaş Listesi Değişiyor


   İnternette oyunlarla ilgili en popüler canlı yayın platformu olan Twitch'in arkadaş listesinde değişiklik yapılacağı açıklandı. Yeni tasarım sayesinde Twitch'teki sanal sosyal yaşantımızın biraz daha kolay hale gelmesini bekliyoruz. Twitch'in bu konudaki açıklaması şu şekilde:

   Twitch, Arkadaş Listesi'nin tanıtımıyla kullanımı daha kolay bir hale geliyor. Arkadaş listesi sayesinde kimin online olduğunu görecek ve tek bir tıkla onlarla iletişim kurabileceksiniz. Arkadaş Listesi'nin betası ile ilgili davetiyeleri çok yakında göndereceğiz."

   Arkadaş listenizdeki kişilere bu özelliğin betasını denemek için sizin de sınırlı sayıda davetiye gönderebileceğinizi belirtelim. Arayüzü hala yeterli sadeliğe gelemeyen Twitch zamanla daha sade bir tasarımla karşımıza çıkmalı. Yetkililer Arkadaş Listesi'yle bu konuda önemli bir adım attılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcmag mafia 3 steam mafia 3 fiyatı
Gears of War 4: Ultimate Edition'ın Boyutu 80 GB Olacak Ratchet & Clank, İngiltere Satışlarında Dark Souls 3'ü Tahtıntan İndirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız