Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch Rivals Taktik Savaşları Turnuvası Tamamlandı!

 
     64 ünlü yayıncının davet yoluyla katıldığı Twitch TV etkinliği Twitch Rivals, League of Legends Taktik Savaşları turnuvası tamamlandı. 125.000 dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvaya ülkemizden; Ferit "wtcn" Karakaya, Şükrü "Uthenera" Şentürk ve Berke "Thaldrin" Demir davet edildi. Turnuvanın ilk gün karşılaşmalarının ardından; Wtcn ve Uthenera grup aşamasından çıktı.
 
     Turnuvanın ikinci gününde Avrupa ve Amerika bölgesinden 16 yayıncı mücadele etti. Ferit "wtcn" Karakaya turnuvanın ikinci gününde; birinci ve ikinci maçı beşinci, üçüncü maçı sekizinci, dördüncü maçı ise birinci tamamladı. Ortalaması finale yükselmeye yetmeyen Wtcn, turnuvaya veda etti ve 3.175 dolar para ödülü kazandı. Şükrü "Uthenera" Şentürk turnuvanın ikinci gününde; ilk maçı üçüncü, ikinci maçı birinci, üçüncü maçı dördüncü ve dördüncü maçı üçüncü tamamlayarak finale yükseldi. Kazananın +5.000 dolar ödül havuzundan pay alacağı final karşılaşmasında, TheJoshOG ile son ikiye kalan ünlü yayıncı, adeta kıl payıyla kaybetti ve Twitch Rivals Taktik Savaşları turnuvasını ikinci olarak tamamladı. Uthenera ödül havuzundan 3.700 dolar pay aldı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
PUBG Bug'ını Test Eden Yayıncı Rakibini Efsane Bir Şekilde Öldürdü Nike, Resmi Sünger Bob Ayakkabıları Üretecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız