Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch Kanalımızdaki Yayınlarımız Hakkında

 Merhaba,
 
     1 senedir haftalık yayın akışı ile duyurduğumuz canlı yayınlardaki hareketliliğimizin sonuna geldik. Bundan sonra kanalımızdaki hareketliliklerle ilgili haftalık bir plan yapılmayacak, yayınlar daha çok haftasonunda gerçekleşecektir. Haftaiçi de gündeme ve zaman boşluğuna göre sürpriz yayınlar gerçekleştirebiliriz. 
 
Daha fazla bilgi için bu akşam 20:30'da gerçekleşecek canlı yayınımıza bekleriz.
 
Bizi takip etmeye devam edin: http://www.twitch.tv/bolumsonucanavari
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
American Truck Simulator'ın Çıkışında 2 Eyalet Bulunacak Factorio, Şubat Ayının Sonunda Steam Early Access'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

luganoguz

25.1.2016 17:43:57

0
Cezalıyken yazamamıştım yorumumu, şimdi yazıyım; bundan daha iyi haber olamazdı baymıştı artık canlı yayınlarınız. Sitede içerik denen bişey kalmamıştı kış dönemindeki bütün oyun incelemelerini harcadınız zaten. Neyse zararın neresinden dönerseniz kardır.

alito

20.1.2016 18:39:46

0
Oyun muhabbeti mutlaka olmalı.

BSC Misafiri

20.1.2016 10:52:04

+1
Ben ce çok yanlış karar sizi her daim izlemek isyenlere kötü oldu ama keyfiniz bilir bu karar sizi izleme zevkimizi öldürdü .

BSC Misafiri

20.1.2016 10:51:57

0
Şu ersin gökhan muhabbetini bırakın onlar yokmuş da filan da . Lan Mete var Talha var neyinize yetmiyor muhabbet lowlar ailenizle bu kadar muhabbet etmiyorsunuz muhabbet derdine düşmüş sunuz

KaleyDeskop

19.1.2016 23:06:43

0
talha reyizz mümkünse sadece bsc çalışanları ile oynayın

kasapoğlu57

19.1.2016 21:31:29

+2
bsc ye daha fazla video inceleme yüklenicekse eğer güzel bir karar alınmış bence.

By_higH

19.1.2016 17:47:49

0
Hayır zaten baştan beri hatalar zincirlemesi şeklinde bu zamana gelindi. Şimdi oturup hepsini sıralamayacağım zaten takip edenler biliyor. Siteyi inanılmaz boşladığınız fikrine bende katılıyorum maalesef, tamam haber kısmı gayet güzel ama içerik üretmekte çok sıkıntılısınız ve şuanda mevcut çalışanlar gökhan, talha, beril ve tuna ile zor bikaç kişi daha lazım. Youtube'a da odaklanmak için fazlasıyla geç kaldınız atı alan Üsküdar'ı geçti orada, sizin şuan elinizde tek kalan site lütfen ona odaklanın. Başkaları sizin çalışanlarınızı kendi bünyesine katabiliyorsa sizde aynısını kendiniz için yapabilirsiniz, yapmalısınız. Kalın sağlıcakla...

esroink

19.1.2016 17:46:48

0
Yeni yayıncılar ekleyerek genişleme kararı çok yanlış bir karardı, bazı yeni yayıncılar BSC nin kalitesini düşürdü, herkesin de söylediği gibi incelemeler oynuyorum lar oyun muhabbetleri az gelmeye başladı. Biz BSC yi twitch yayınları yokken sevdik. Az ve öz yayın yapmak en mantıklısı, eski ruhu geri getirebilecek bir karar bence.

BSC Misafiri

19.1.2016 15:42:50

+1
Her akşam twitch yayını yapmaktansa kaliteli bir iki akşam daha iyi olur zaten. Ancak Oyun Muhabbeti ve Bağımsız Oyunlar vb. tarzı programlara ağırlık verilsin.

BSC Misafiri

19.1.2016 15:42:45

+1
Oyun muhabbeti vardi arkadas ne guzel sohbetler oluyordu orda baslatmayin twitch den falan adam gibi oyun inceleyin sohbet edin yoksa gidisat kotu benim gozumde erdinc gitti ardindan ersin gitti talhada giderse dahada girmem zaten bu siteye ben.

BSC Misafiri

19.1.2016 15:42:28

+1
merhabalar.öncelikle belirtmek isterim ki su yayınların azalacak olması beni üzdü.ama demiyorum ki yanlıs yapıyorsunuz bir bildiğiniz vardır diyip geçiyorum.ancak anlamadıgım şey şu.talha abi zaten anasayfa da aktif degildi.twitch le ilgileniyordu.ve dün kendisi yayında gene dedi anasayfa dapek aktif olmicam diye.e o zaman yayınlar neden azaltıldı ki ? anasayfa daha aktif olacaksa amenna ama benim anladıgım malesef bu değil.sanki baska bişi varmış gibime geliyor malesef.neyse hayırlısı olsun ama üzdü yani :) son olarak talha abinin dedigi gibi hayata sıkı tutunsak bize mahrem yerleri gelir diye lafımı bitireyim :) kolaylıklar gelsin.

CodeMachine

19.1.2016 13:31:48

0
Türkiye'de anasının yanında ana avrat düz küfür eden insanlar , yabancılarda insan gibi yayın yapanlar çok izleniyor yada sponsorluk alıyor. Bu ortamda yayın işi zor. Ayrıca yayınlar hep akşam saatleri seçildi ama insanların akşamları yapacağı bir sürü şey varken yayın izlemesi zor. Yayınların 12:00 20:00 saatleri arası olması lazım ki gün içinde oyun oynayamayacak durumda olup boş vakti olanlar izlesin. Türkiye'de yayın işi yapacaksan kişiliğini bi tarafa bırakıp para için maymun olup saçma işler yapman lazım. Hayırlısı olmuştur umarım.

CodeMachine

19.1.2016 13:11:24

0
Türkiye'de anasının yanında ana avrat düz küfür eden insanlar , yabancılarda insan gibi yayın yapanlar çok izleniyor yada sponsorluk alıyor. Bu ortamda yayın işi zor. Ayrıca yayınlar hep akşam saatleri seçildi ama insanların akşamları yapacağı bir sürü şey varken yayın izlemesi zor. Yayınların 12:00 20:00 saatleri arası olması lazım ki gün içinde oyun oynayamayacak durumda olup boş vakti olanlar izlesin. Türkiye'de yayın işi yapacaksan kişiliğini bi tarafa bırakıp para için maymun olup saçma işler yapman lazım. Hayırlısı olmuştur umarım.

BlackBeasT

19.1.2016 11:06:13

+1
Oyun dünyası bu jenarasyon kısır bunun ne Talha ile nede twitch yayınları ile ilgisi var... Twitch yayınları azalmasına sevinen aynı bebelerin bundan sonra diyeceği... "way efenim twitch yayınlarını azalttılar lakin sitede haber yok, inceleme yok, video yok" Önder Şahin Therapy sözleri durumu özetliyor...

pofpor01

19.1.2016 09:55:21

+1
Ben eskiden Oyun Muhabbeti'ni dört gözle beklerdim. Sonra izlediklerimin arasına "Bağımsız" videoları da eklendi.Maalesef bunları göremez olduk. Artık "2si1" ve "Oyun Dünyasında Bu Ay"videoları dışındakileri izlemez oldum. Her güzel şeyin sonu vardır. Ersin de gidince tuzu biberi oldu benim için. Umarım benim dışımda herkes memnundur.Yoksa kimsenin işinin bozulmasını istemem.

nicksizayı

19.1.2016 09:50:00

+1
quote:

Orjinalden alıntı: TearsForFears Böyle olacağı belliydi diyorsunuzda twitch de izlenme sayıları gayet iyiydi.Bence gereksiz yayıncıları aradan çıkarıp devam edilmeli.Talha , Gökhan , Eray , Mete ve Oyunportal ile devam edilmeli.Twitch yayınlarının bsc deki içeriğe engel olması ne alaka sanki twitch de yayın yapanlar bsc de çalışıyor neyin kafası bu? Twitch de popüler olma kar elde amacı değilde düzgün izlenelim küfretmeyen bir kitlemiz olsun modundaydınız.15 yaşındaki çocuklar geliyor o yayına reelde birbirlerine ana bacı sövüyorlar sen orada mg yazan çocuğa kızamazsın. Abone sayısı artmadı çünkü her gün farklı yayıncı millet niye abone olsun birisine abone oldunmu onun emote lerini diğer kanalda atıp ben bunun subuyum demek moda.
Aynen bro.BSCde çalışan Talha ve Gökhan var onlar hafta sonu yayın yapsın.Yayıncıı kadro her sene belirsin 1 sene değişmesin.Ayrıca bu işin takvimi programı olmalı.

Guest-BB2CECC18

19.1.2016 06:52:23

+1
Böyle olacağı belliydi diyorsunuzda twitch de izlenme sayıları gayet iyiydi.Bence gereksiz yayıncıları aradan çıkarıp devam edilmeli.Talha , Gökhan , Eray , Mete ve Oyunportal ile devam edilmeli.Twitch yayınlarının bsc deki içeriğe engel olması ne alaka sanki twitch de yayın yapanlar bsc de çalışıyor neyin kafası bu? Twitch de popüler olma kar elde amacı değilde düzgün izlenelim küfretmeyen bir kitlemiz olsun modundaydınız.15 yaşındaki çocuklar geliyor o yayına reelde birbirlerine ana bacı sövüyorlar sen orada mg yazan çocuğa kızamazsın. Abone sayısı artmadı çünkü her gün farklı yayıncı millet niye abone olsun birisine abone oldunmu onun emote lerini diğer kanalda atıp ben bunun subuyum demek moda.

MytHnfr

19.1.2016 01:41:51

0
Şahsen grup halinde yaptığınız yayınları izlemek gayet hoş oluyordu. Yani buradaki arkadaşlar kadar yayıncılar hakkında sert görüşlerim yok hepsi gayet seviyeli insanlardı Bu kadar ağır yorumları görmek üzücü fakat haklı oldukları bir konu var. Twitch'ten önce bu site vardı yani Twitch'in bu siteye alternatif olması gerekirken sitenin yerini almaya başlamıştı ki bu benim hiç beğenmediğim bir olaydı. Bu süre içinde es geçilen incelemelerden tutun Alkan'ın askere gitmesiyle azalan site içerikleri Ersin'in ayrılmasıyla tamamen yok oldu. Haberi ilk gördüğümde üzülsemde site için çok daha hayırlı olacağını düşünüyorum.

yenibiroyun

19.1.2016 01:36:41

0
gökhan başkan varken izliyordum sonra bıraktım.

qubee

19.1.2016 00:22:37

+2
Talha inşallah sitede daha aktif hale gelir. Gökhan siteyle ilgileniyor olmasına rağmen hiçbir içerikte kendisini göremiyoruz. Tamam Talha canlı yayınlarla ilgileniyor da Gökhan sen niye bu kadar pasifleştin. Direk yargılamak istemiyorum. Bizim bilmediğimiz bir dünya sorumlulukları olabilir. Fakat Talha gibi bu kadar oyun kültürüne sahip biri twitch gibi sığ bir alanda resmen harcanıyordu. Umarım Alkan da geri döner çünkü BSCnin oyun kültürüne sahip bilgili editörlere ihtiyacı var. Yeni gelen Çağrı arkadaşımız iyi olsa da bence eski BSC ekibinin seviyesine sahip değil. Tunahan da iyi ama biraz daha pişmesi gerek :) O yüzden en azından Ersin'in yerini dolduracak yeni birilerine ihtiyaç var. Gerek incelemelerde gerekse sohbet programlarında özellikle Gökhan, Talha ve Ersin'in oyun hakkındaki fikirleri, herkesin kolayca farkedemeyeceği hikaye, sanatsal tasarım, karakter öyküleri gibi konulardaki yorumlarını merakla takip ediyordum. O yüzden Ersin'in gitmesine çok üzülmüştüm. Bu Twitch yayınlarına abanmaya başlayınca Talha zaten iptal oldu. Gökhanın da iş yükünden dolayı birşeyler paylaşamadığını düşünüyorum. Resmen yazık oluyor potansiyellerini kullanamıyor arkadaşlar. Twitch yayıncılarından ise sadece Erayda potansiyel görüyorum. Mete olsun, Selim olsun bu arkadaşların hatrı sayılır takipçilerinden dolayı saygı duymak lazım ama BSC gibi bir oyun basını sitesine sığ kalıyorlar. Temsil ettikleri kitle belli. Talha ise yanlarında sırıtıyor. Toplu yayınlarda bir tek Rainbow Six Siege yayınları hoşuma gidiyordu. Umarım aldıkları karar BSC sitesinin içeriklerini doğrudan etkiler. Açıkcası ben umutluyum.

neo-life

18.1.2016 23:02:08

+5
yayınların kalkıp kalkması iyi mi oldu kötü mü oldu onu zaman gösterecek yayın da izleyen biri değilim çünkü son zamanlar da gelen yayıncıların hepsi youtube daki takipçi sayısına göre seçildi fakat bu seçim yaparken bir şey unutuldu o takipçilerin çoğu çoluk çocuktu ve o youtuber ların ne oynadıkları ve nasıl oynadıkları ile ilgilenmekten çok oyunları oynarken söyledikleri sözlere gülen bunlardan hoşlanan bir kitleydi ve iddia ediyorum o kitlenin çoğu bsc yi bilmezler bile.Çünkü o kitlenin amacı eğlenmek bsc yi takip eden insanların amacı bilgilenmek sonuçta bsc bir basın sitesi fakat bu işle kim uğraşıyor ise o kişi o youtuber ları alırken bunu atladı ve büyük bir hata yaptı aslın da bsc asıl görevi basın olduğunu hatırlayıp insanları eğlendirmenin yanın da daha oyun bilgileri yüksek insanları alıp daha iyi yayınlar da yapabilridi diye düşünüyorum fakat benim assıl merak ettiğim millet yazmış buraya çok iyi oldu artık siteye daha çok önem verirsiniz diye de bunun yayınlarla ne alakası var onu anlayamıyorum yayınlar zaten akşam yapılıyor ve çoğu zaten bu yayını yapanların bsc de editör değiller sadece Talha bey editör zaten o da akşama kadar ofisde yani yayınların bsc ye içerik üretmek anlamın da bir engel teşkil ettiği düşüncesin de değilim sadece bahane oluyordu şimdi o da kalktı bakalım içerikler artacak mı hiç sanmıyorum çünkü bir sürü gerçek işi bu olan insan ayrıldı bu süreçte siteden ersin beril alkan bey ayrıldı mı bir fikrim yok fakat o da ortalarda gözükmüyor sonuç olarak inşallah yanılırım fakat twitch yayınlarının siteye içerik açısından bir etkisi olacağını da düşünmüyorum en azından bu denli artık oyun sitesine neredeyse oyun incelemesi gelmiyor varın siz düşünün gerisini

SirusBro

18.1.2016 22:19:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet Yeni gelen ekip o guzelim BSC yi mahvetti.Bay E den sonra daha fazla kalkinamadi. Oyun incelemeleri de yok oldu , olanlarin ise kalitesi gitti. BSC ye girin kunyede bir RED DEAD REDEMPTION, COD B.ops, Batman Arkham city nin incelemelerini izleyin. BU 3 oyunun da incelemesini Erdinc yapti, o zamanlarda oyun muhabbeti olsun yada farkli seyler vardi. iyice dustunuz. Bir de Halo 5 incelemesini seyredin arada daglar kadar fark var . BSC Bitti. Bir de sacma yayinlara kalkistiniz. Hafta sonlarini birakin artik yayin yapmayin. Youtube dan takip edin diyorsunuz, Buraya koydugunuz videolari koymayip sacma sapan 30 dakikalik oyun videosu yok ofis videosu. BSC deki 2si1 i youtube a koymayip neden hala youtube kanalinizi takip etmemizi soyluyorsunuz. kisacasi Erdinc iyukul gitti, BSC BITTI .
Adam doğru söylüyor zabri bey.

Cityzens

18.1.2016 21:46:34

+3
Yeni gelen ekip o guzelim BSC yi mahvetti.Bay E den sonra daha fazla kalkinamadi. Oyun incelemeleri de yok oldu , olanlarin ise kalitesi gitti. BSC ye girin kunyede bir RED DEAD REDEMPTION, COD B.ops, Batman Arkham city nin incelemelerini izleyin. BU 3 oyunun da incelemesini Erdinc yapti, o zamanlarda oyun muhabbeti olsun yada farkli seyler vardi. iyice dustunuz. Bir de Halo 5 incelemesini seyredin arada daglar kadar fark var . BSC Bitti. Bir de sacma yayinlara kalkistiniz. Hafta sonlarini birakin artik yayin yapmayin. Youtube dan takip edin diyorsunuz, Buraya koydugunuz videolari koymayip sacma sapan 30 dakikalik oyun videosu yok ofis videosu. BSC deki 2si1 i youtube a koymayip neden hala youtube kanalinizi takip etmemizi soyluyorsunuz. kisacasi Erdinc iyukul gitti, BSC BITTI .

BSC Misafiri

18.1.2016 21:34:57

+3
Youtube'da ne kadar gereksiz yayıncı var alayını toplayıp BSC bünyesinde yayın yaptırdınız, hiç bir manası olmadı haliyle. Kendiniz BSC ekibi olarak yayın yapmayacaksanız abidik gubudik yayıncılara hiç yaptırmayın daha iyi. Elinizi sallasanız yayıncıya çarpıyor memlekette zaten. Çok yerinde bir karar olmuş.

BSC Misafiri

18.1.2016 21:34:44

0
Abi Korgu gecesi yapacak mısınız pls

Dovahkiin

18.1.2016 21:33:14

+4
Erdinç İyikul'un ayrılmasıyla maalesef içerik kalitesi hızla düşmeye başladı. Kısa, öz ve açıklayıcı videolardan eser kalmadı. Umarım en kısa sürede özünüze dönüp, kaliteyi arttırırsınız.

CILGIN_TURK_96

18.1.2016 20:32:49

0
!!!BENCE!!! yerinde bir karar oldu, haftalık twitch yayinlariniz başlatıktan sonra siteye pek zaman ayıramıyordunuz ve eskisi gibi kaliteli içerikler pek gelmiyor artik en son Who's Your Daddy le video çekmiştiniz yarıla yarıla gülmüştüm önceden bu tür videolar oluyordu hep Gökhan abi ile Talha abinin artik çok nadir video geliyor zaten DayZ'den de ses soluk yok, hem twitch'teki yeni arkadaslarada hiç alisamamistim ne bileyim Talha abideki Gökhan abide Ersin abideki Eray abideki samimiyeti ve sicakligi bulamadım hiç, yanlis anlamayın islerini yapamıyorlar demiyorum sadece sevemedim, bence hafta sonları korku gecesi ve muhteşem dörtlü olsun garry's mod la birlikte çok güzel oluyordu zaten milletinde okul ve isi olduğu için zaman ayiramiyordu en azindan ben açamiyordum okuldan dolayi hafta içi yapacaksanız tatil zamanlarında yapın bence.. Not: Bu kararin siz sayin editörlerimiz , site ve bizler için hayirli olmasini dilerim..

freshmind

18.1.2016 20:25:20

+2
Hele şükür, nedir o twitch yahu. Yine yapın yayınınızı ama az ve öz bir şekilde, size yakışır bir şekilde, patlatın hafta sonları bombalarınızı... Ama şu siteyi de içerik, inceleme, farklı program ve konularla zenginleştirin. Sizleri seviyoruz.

tomasson85

18.1.2016 20:22:55

+5
Bu kararın kesinlikle üst yönetim tarafından alındığını düşünüyorum. Talha abi bir senedir çok emek verdi bu kanala. Yükünün azaltılması gerekirken kanalı çöpe atıyorsunuz. Önce Ersin'in ayrılması, sonra bu kararın alınması üzücü. BSC yönetimi son zamanlarda doğru kararlar veremiyor maalesef.

stun

18.1.2016 20:22:46

0
sitedeki her haberi , video yu takip ediyorum ama.. yayın hiç izlemiyorum.. nedeni ise ya o saatlerde işim oluyor yada ben kendim oynuyorum.. yayın izlemek yerine kendim oyun oynamayı tercih ederim açıkçası oyuzden izlemiyorum

nicksizayı

18.1.2016 20:14:20

+1
Son zamanlarda Talha Gökhan fazla yayın yapmıyordu ama gene de izlemeye çaılşıyordum zevk veriyordu.Bazı kişiler gitmedikçe yayınları azalmanın manası yok.BSC daha kaliteli gamerler elinde tutmalı.Sırf youtubeda fazla abonesi var diye kalitesiz elemanlar geldi.İsim vermeye gerek yok bence.Oyun oyayan elemena değilde teknik konulara hakim oyun hakkında bilgi verebilecek kendi geliştirmiş kaliteli insanlar lazım.Pinta Panda gibi yayın sistemi olsa daha çok kazanırdı BSC

superstar1921

18.1.2016 20:00:21

+2
İlk 5 ayki yayinlar çok eglenceliydi.sonra bazi yayincilar geldi sevildi bazilari gitti.ama isterse krali gelsin Gökhan,Talha ve ayrilana kadar Ersin abinin yayinlari gibi olamazdi.Talha abinin verdigi emekler boşa gitmesin bence bu karardan geri donulsun

BSC Misafiri

18.1.2016 19:59:26

+4
bence de dogru karar.nerede o eski talha'lı gokhan'lı ersin'li (ersin'in bsc'de oldugu zamanlar)yayınlar son zamanlarda yayınları cok azaldı bu ısımlerın. sımdı yayıncıya soruyorum yaşını bana 22 diyor yeni yetme ergenlere bırakırsanız boyle olur. ınsallah daha ıyı olur hersey

BSC Misafiri

18.1.2016 19:59:13

+1
eleştirileri dikkate almak hakikaten büyük bir meziyet. tebrik ediyorum. dikine gidip daha kötü hale gelmesindense aklı selim davranmanıza çok büyük saygı duyuyorum. umarım talha sitedeki aktif rolüne geri döner. twitch'den bir nane olmayacağı zaten belliydi. en azından bu adam heba olmasın. talha değerli bir kardeşimiz. emeklerini daha farklı alanlarda daha çok görmek isteriz.

Patren

18.1.2016 19:58:56

0
yerinde karar olmuş twichtin size bir kazancı yok sonuçta

mrhksc

18.1.2016 19:51:28

+5
Benim hoşuma giden bir uygulama olmadı malesef. Yoğun çalışıyorum ve yayın akışı benim için önemliydi. Hatta bazı yayınları kaçırmamak adına kendi işimi ona göre ayarladığım oluyordu. Ya da katılacağım bir yayın varsa oyunu yüklüyordum vs... Almayı düşündüğüm oyunlarda bana kesinlikle bir fikir veriyordu yayınlar. Satın aldığım bir çok oyunu yayın izleyerek edindim hatta.. Bir yandan da iyi sonuçları olabilir. Az ama öz yayınlar olabilir... Herkesi toplayabilir ekrana ancak onun da önceden duyurulmasından yanayım.Neyse hayırlı olmasını dilerim. BSC bir karar verdiyse mutlaka iyi şeyler de yapacaklardır. Sonuçta yayın takvimine bağlı kalmak kolay değil. Herkesin bir ailesi, eşi, dostu, sorumlulukları var. Onları da anlamak gerek diye düşünüyorum.. Saygılar.

mhakannn

18.1.2016 19:41:03

+8
BSC'yi eskiden beri takip eden biri olarak Twitch yerine siteye daha fazla zaman ayırmanız çok iyi olur. Twitch yayınlarının azalması eğer sitedeki içerik üretimine ayrılan zamanı arttıracaksa kesinlikle doğru bir değişim olmuş. Haber sayısı ve haber içerikleri gayet iyi. Oyun ve teknoloji muhabbetlerini de seviyorum. Fakat "OynuYorum" videoları yerine eski tip 5 - 20 dk arası değişen incelemeleriniz çok daha güzel. Bir de video incelemelerinizin sayısını arttırsanız ve çok gecikmeden gelse tadından yenmez. Bu benim görüşüm tabi ama umarım bu yönde bir değişim olur.

Y@KI$IKLII

18.1.2016 19:40:22

+1
quote:

Orjinalden alıntı: alperen141 E şimdi o kadar canlı yayın yapan elemana n'olacak?
Evlerinde süt içip oturacaklar =)

alperen141

18.1.2016 19:39:54

0
E şimdi o kadar canlı yayın yapan elemana n'olacak?

Arbores

18.1.2016 19:30:47

+2
İyi olmuş. Eskiden daha eğlenceliydi zaten yayınlar; Gökhan ve Talha ikilisi olunca özellikle, zaten kaçırılmaması gerekirdi. Sonra Gökhan yayınlarda olmayıca takip etmeyi bırakmıştım. Sıkıcı sohbetler olmaya başlamıştı, sırf Talha için arada izlerdim. Oyuncu ekipmanlarını incelemeniz de gerekir bence; hiç göremiyorum klavye, mouse, kulaklık vb. incelemeleri.

Holy-Ghost

18.1.2016 19:28:34

+5
Bu tarz işler yapılırken izleyicilere sorulmalı özelliklede twitch gibi yayıncıların canlı katılımı olan bir uygulamada twitchin bile schecule yani plan program yapın yapın demesine rağmen düzen bozup rastgele gibi bir anlayışa bürünmeniz ne kadar doğru bilemedim.Siteye daha fazla ilgi göstercekseniz anlaşılır ve güzel olur ama twitchede devam edicekseniz bunu plan dahilinde yapmanız izleyiciler açısından daha önemli.

Deadpool1239

18.1.2016 19:26:28

+6
Oyun Muhabbeti isteyen ahali burada mısınız? :)

powertr06

18.1.2016 19:26:09

0
Kötü olmuş gerçekten zevkli yayınlar oluyordu umarım tümden bırakmazsınız yayınları.

ecu6

18.1.2016 19:23:51

+1
Site de güzel içerikleri tekrar göreceksek güzel haber. Twitch de de "BSC Ekibinin" çok güzel yayınları oluyordu. Bence daha az olması hem twitch hem de site de daha güzel içerikler göreceğimiz anlamına geliyor. Takipteyiz...

Y@KI$IKLII

18.1.2016 19:22:41

+9
Böyle olacğaı zaten belliydi. BSC eleştirilerimizi hiç dinlemedi ki. Yine başına buyruk devam etti..Hatırlıyorum da bu twitch yayınlarına başladığınız ilk aylar çok güzeldi. Hiç kaçırmadan izlerdim. Hatta bana mutluluk veriyordunuz akşam yayın var diyordum seviniyordum. Sonra ne olduysa Talha , Gökhan, Ersin bu yayınlardan uzaklaşmaya başladı ve yerlerini bebe beliğe hitap eden yayıncılar aldı.. Bende yavaş yavaş haliyle yayınları seyretmemeye başladım. BSC uçuruma doğru gidiyorsun.. Bence artık eleştirilerimizi önemseyin. Yoksa sadece mazîde bir hatıra olarak kalacaksınız ;)

capoeira_GS

18.1.2016 19:21:49

0
Kesinlikle çok iyi olmuş uzun zamandır bakmıyodum bile artık çok sıkıcı olmuştu ilk yayınlar gibi yayınlar kalmamıştı

Final Getsuga Tenshou

18.1.2016 19:21:12

+6
Kararın bir anda alındığı ve kararı verenin Gün olduğunu düşünüyorum. Ben çok üzüldüm açıkçası. Yazık oldu takip ettiğim tek Türk kanalıydı BSC.

s_demirci_53

18.1.2016 19:20:37

+3
bence de yayınlar azalsın siteye ve haberlere incelemelere öncelik verin.

HolyDemiJohn

18.1.2016 19:18:11

0
Hayırlısı be gülüm.

alike03

18.1.2016 19:17:59

0
Biraz üzüldüm dogrusu ama dogruyu söylemek gerekirse sık sık izledigimi de söyliyemem.

BSC Misafiri

18.1.2016 19:17:58

0
Açıkçası video incelemelerinizi hala daha dört gözle bekliyorum. Özellikle de Gökhan ve Talha abinin video incelemelerini. Erdinç abiden sonra en çok takip ettiğim sizlerdiniz.

Shovel Knight

18.1.2016 19:16:01

0
sadece yeni oyunlarin cikisinda tanitici inceleme tadinda olsa yeter

Painteam

18.1.2016 19:15:24

+2
İyi bir karar.Multiplayer gibi çoğunlukla hafta sonu yayın yapan bir kanal olması daha rahat olur hem sizin için hemde izlemek isteyenler için.

bulteir

18.1.2016 19:13:55

0
sonunda siteye biraz ilgi gösterin artık. Ana sayfadaki slaydırda bir aylık girdi duruyor. Nerde o eski bsc. Günde neredeyse 20 haber girilirdi. Oyun sitesinde oyun incelemesi bile bulamıyoruz artık.

BiqBrav3

18.1.2016 19:11:26

+14
En iyisini yapmışsınız o kadar çok yayıncı geldi ve gitti ki yayınlar karman çorman olmuştu nerde eski yayınlar neyse artık böylelikle siteye daha çok zaman ve önem ayırabilirsiniz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız