Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch Kanalımızda Bu Hafta! (8 - 14 Haziran)

 
     Günden güne gelişen canlı yayın kanalımızda bu haftayı yine dopdolu, her günü izlenmeye değer yayıncı ve oyunlarla oluşturduk.
 
Bu Çarşamba saat 20:00'da gerçekleştireceğimiz özel sohbet programımızda BSC TV'de yayın yapan ve aramıza yeni katılacak olan  sürpriz isimlerle hoş bir söyleşi gerçekleştirecek, takipçilerimizin sorularına cevap verecek, beklentilerini dinleyeceğiz. Sizi de bekleriz!
 
Bizi takip etmeyi unutmayın! http://www.twitch.tv/bolumsonucanavari

Bu haberin bağlantısı
URL
canlı yayın twitch bolumsonucanavari canlı yayın programı haftalık halo catherine counter strike global offansive cities skylines fedupsamania yeşil devin maceraları beril sergün talha aynacı gökhan yılmaz lego world hearthstone osmanlı soylusu the last of us life is strange heroes of the storm arma 3 warface dirty bomb halo mmc rust
İlk Doom Oyunu Yeni Modla Hiç Olmadığı Kadar Vahşi Bir Hale Geliyor Türk Yapımı Crisential Kickstarter'da Desteğinizi Bekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kediyeyolgösterenadam

11.6.2015 23:14:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: TwiNKie...

Merhaba, Bilindiği üzere E3'e çok az bir süre kaldı. Ekibimizden bazı isimlerde E3 fuarına yerinde tanıklık etmek üzere Amerika'da olacaklar. Tabi bunun gerçekleşmesi için öncesinde pek çok prosedür ve bunların yerine gelmesi için fazlasıyla koşuşturmaca mevcut. Hepimiz bir arada olmadan da topluca yayın yapma olanağımız olmuyor tahmin edebileceğiniz üzere. E3 sonrasında tüm ekip bir arada olduğunda yepyeni yayınlarla yine karşınızda olacağız. Teşekkürler.
Bilmediğimiz için bazen böyle yersiz düşüncelere kapılıyoruz. Kesinlikle haklısınız. Samimi ve temiz insanlarsınız. Yoğunluğunuzu tamamen unutmuşum. İnşallah ileride Türkiye'de başı çeken bir ekip olursunuz. Başarılar, hayırlı akşamlar.

egesko

11.6.2015 23:04:14

0
reign of kings yayını bu hafta içerisinde olcakmı yoksa haftaya mı??

BSC Misafiri

11.6.2015 21:57:30

0
Gökhan'ı daha aktif görmek istiyorum.

michael01

10.6.2015 17:56:48

0
@n0.pRobLem e3 te her gün en az 1 video bekliyorum sizden.Umarım internet imkan verir de günlük videolarla bize o ortamı yaşatırsınız. Gamescom 'daki gibi bir e3 turu da bekliyorum.

n0.pRobLem

10.6.2015 14:09:26

+4
Arkadaşlar selam, Bilmeyenler adına; ben Talha Aynacı. BSC'nin Twitch kanalından sorumluyum. Gelen eleştirilere cevap vermeye çalışacağım. Bu sene 6. yaş günümüzü kutladık geçtiğimiz Mayıs ayında. 6 sene boyunca bizi her daim takip ederek emeklerimizin değer bulmasında ve daha fazla kişiye ulaşmasında bize olumlu/olumsuz yorumlarla destek olan herkese (bu konu da dahil) ekibimiz adına teşekkür ederim. Yanlışımızla, doğrumuzla, eksiğimizle, hatamızla, başarılarla yoğrulmuş 6 senelik süreç sonunda takipçilerimizle aramızda oluşan duygusal bağı hiç bir şekilde inkar edemeyiz. Zaten konuyla ilgili bu kadar tepkili olmanızın sebebi de bu. Kalp kalbe karşıdır; her yayında bizi görmeyi istediğinizi biliyor, her yayında da bizim ekip olarak boy göstermeyi istediğimizi bilmenizi istiyorum. Oyunların tüketildiği Youtube ve Twitch gibi platformlarda da boy göstermeyi amaçlayan bir ekip olarak Ağustos 2014'de ilk canlı yayınımıza başladık. Kanaldan sorumlu olduğum ve o sıralar eşim de şehir dışında çalıştığı için başta ben, tüm ekip arkadaşlarımız önce BSC ana sayfasındaki görevini tamamlamak kaidesiyle canlı yayınlara da destek verdi. Gece geç saate kadar da ofiste kaldığımız oldu, haftasonu da bir şeyler sunmaya çalıştığımız da. Geride bıraktığımız yıllara oranla artık çok daha aktif olan oyun endüstrisinden gelişmeleri, en dikkat çekici oyunları sizlerle paylaşmayı kendimize görev edindik. Bu çabalarımız sonunda geçtiğimiz sene Twitch'den partnerlik aldık. Bence bir platformda başarılı olmak istiyorsanız o platformun istekleri doğrultusunda da hareket etmek önemlidir, gereklidir. Biz her ne kadar başarılı işler ortaya koysak da bu platform üzerinde daha fazla kişiye ulaşmak, BSC isminin bilinirliğini arttırmak için kanalımızın hareketliliğini arttırmamız gerekti. Halihazırda BSC ana sayfasını önceliğine almış bir grubun böyle bir yükün altından kalkması zor olacaktı. Bu yüzden bizim kalitemizi yansıtabileceğine veya mevcut platformun ihtiyaçlarına cevap verebileceğine inandığımız yayıncıları kanalımıza davet ettik. Bazı yayıncılar benden daha güzel yorumlar aldı yayındaki performansıyla! Artık Twitch ana sayfasında çıkan bir BSC var. Geçtiğimiz gün ise 1 milyon izlenme rakamını aştık! :) BSC ekibi daha az yayına çıkmıyor, daha fazla yayın olduğu için bizim yayınlarımız gözünüze az görünebilir. İlerleyen dönemlerde isteklerinize cevaben düzenlemelere gidebiliriz. Bizi yarı-yolda bırakmayacağınıza eminim. Güzel işler başlattığımızı düşündüğümüz kanalımızdaki yayınlar hakkında yorumlarınızı bekliyor olacağım. Siz, yayıncı arkadaşları bizden daha iyi tartacak tek güruhsunuz. Görüşlerinizi de talhaaynaci@bolumsonucanavari.com adresine gönderebilirsiniz Teşekkürler.

TwiNKie...

10.6.2015 01:50:53

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam Bsc yetkili isimleri neden taleplere yanıt vermemiş. Eski ekip gayet eğlenceli işler koyuyordu ortaya. Bir cevap bekleriz.
Merhaba, Bilindiği üzere E3'e çok az bir süre kaldı. Ekibimizden bazı isimlerde E3 fuarına yerinde tanıklık etmek üzere Amerika'da olacaklar. Tabi bunun gerçekleşmesi için öncesinde pek çok prosedür ve bunların yerine gelmesi için fazlasıyla koşuşturmaca mevcut. Hepimiz bir arada olmadan da topluca yayın yapma olanağımız olmuyor tahmin edebileceğiniz üzere. E3 sonrasında tüm ekip bir arada olduğunda yepyeni yayınlarla yine karşınızda olacağız. Teşekkürler.

BSC Misafiri

9.6.2015 23:08:22

0
Bsc herkesi alma iyi dusun tasin. Normal oyunlari biz de oynuyoruz ama yayin yapmiyoruz. Neden? Yayin yapacak kisibeglenceli olmali degisik olmali. Artik herkesi aliyormussunuz gibi bir hava var yayin icin.

NarutoTR

9.6.2015 22:14:32

0
Beril Abla?? :( (Evleniyor demeyin, günaydın evlendi bile.)

AndaCakan

9.6.2015 21:52:48

0
Daha önce hiç bsc videosu izlemedim ama söylemeden geçemeyeceğim sanki o eski bsc yok artık. Yazık oldu

Rizeli53TR

9.6.2015 21:44:30

0
eskiden cuma akşamları fps günüydü ne eylenirdik... :)

Kediyeyolgösterenadam

9.6.2015 19:42:18

-1
Bsc yetkili isimleri neden taleplere yanıt vermemiş. Eski ekip gayet eğlenceli işler koyuyordu ortaya. Bir cevap bekleriz.

fenercag

9.6.2015 19:38:11

0
Açıkçasi talha aynaci ile halo canli yayininda baya egleniyorum. Partideki muhabbetlerde eglenceli geciyor hem izlemeye hem oynamaya beklerim

zxcqwe

9.6.2015 18:12:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: murtazakamil

Ben zaten hepsine 10 numara demiştim. Hepsi hem eğlenceli hem de saygılı insanlar. Sadece Mete'nin eski yayınlardaki biraz kaba tavrına pek alışamadım. Belki bu son Life is Strange yayınlarında düzeltmiştir. İzlemediğim için bilmiyorum. Tekrarlarını izleyip bakacağım.
Ben aslen kaba tavır hiç birinde görmedim.Zaten BSC ailesinin en sevdiğim özelliği insanlara yaklaşımı hep iyi olan insanları içlerinde barındırmalı.Tabi insanların düşüncelerine saygı duyarım.Fakat bana göre Mete de Eray da Edward da Yunus da hatta dün yaptığı ilk yanını ile alp de harika anlayışlı ve duyarlılar izleyenlerine :) BSC iyi olsunda gerisi teferruat ..

SYSMX

9.6.2015 16:47:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rivengard Reign of Kings var oleey!!
bende onu bekliyorum

minervan

9.6.2015 16:23:03

+1
Oturur Talha ve Gokhan'in eski videolarini izlerim daha zevk alirim artik tadi yok yeni yayinlarinizin.

murtazakamil

9.6.2015 16:22:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: zxcqwe

Bence yayıncıları bir iki yayınla yargılamamak gerek.Evet Bsc çekirdek kadrosu harika bir ekip ama bence her işe yetişemeyecek kadar da normal insanlar olmalarından dolayı işini güzel yapan önemli Yayıncı ve youtuberlara kapılarını açmış olmaları güzel bir durum.Bu şekilde bsc ailesi daha büyük bir kitleye de ulaşmış olacaktır.zaten Eastergamerstv ( Metmellow ) , Yeşildevinmaceraları ( Alp ) Fedupsamania (Eray) ve Osmanlı Soylusu kendi yorumları ile youtube da ve twitch de güzel işler yapan ve yapmış insanlar .. Bence bsc oldukça iyi ve güzel işlere imza atıyor.Bu arada Mete'yi sevmemişsin ama özellikle Life Is Strange yayını başta olmak üzere diğer yayınlarına da bak derim .. İlerde tanınmışlar arasında iyi bir Yayıncı olarak yer alacaktır diye düşünmekteyim ..
Ben zaten hepsine 10 numara demiştim. Hepsi hem eğlenceli hem de saygılı insanlar. Sadece Mete'nin eski yayınlardaki biraz kaba tavrına pek alışamadım. Belki bu son Life is Strange yayınlarında düzeltmiştir. İzlemediğim için bilmiyorum. Tekrarlarını izleyip bakacağım.

Apoc

9.6.2015 12:49:45

0
bu hafta dolu dolu geçecek anlaşılan

sawgiray

9.6.2015 12:35:16

+4
Bsc çok az yayın yapıyor biz BSC için izliyorduk bende uzun ara vereceğim artık.

BSC Misafiri

9.6.2015 12:21:40

+3
biz talha, gökhan, ersin, alkan ... gibi bsc çalışanlarının yılların getirmiş olduğu samimi sohbeti ve oyun içi muhabbetini sevdik. tamam yeni yüzler de olur orası ayrı soylu, eray, mete falan iyi yayıncılar ama bsc tayfa olmayınca pek zevki olmuyor.

BSC Misafiri

9.6.2015 12:21:34

0
Benim yorumum neden yayinlanmamis acaba?

michael01

9.6.2015 12:20:37

0
Perşembe Cuma Cumartesi izlerim gerisi bana göre değil.

zxcqwe

9.6.2015 12:14:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: murtazakamil Tüm arkadaşlar 10 numara da ben Mete(metmellow)a alışamadım nedense.
Bence yayıncıları bir iki yayınla yargılamamak gerek.Evet Bsc çekirdek kadrosu harika bir ekip ama bence her işe yetişemeyecek kadar da normal insanlar olmalarından dolayı işini güzel yapan önemli Yayıncı ve youtuberlara kapılarını açmış olmaları güzel bir durum.Bu şekilde bsc ailesi daha büyük bir kitleye de ulaşmış olacaktır.zaten Eastergamerstv ( Metmellow ) , Yeşildevinmaceraları ( Alp ) Fedupsamania (Eray) ve Osmanlı Soylusu kendi yorumları ile youtube da ve twitch de güzel işler yapan ve yapmış insanlar .. Bence bsc oldukça iyi ve güzel işlere imza atıyor.Bu arada Mete'yi sevmemişsin ama özellikle Life Is Strange yayını başta olmak üzere diğer yayınlarına da bak derim .. İlerde tanınmışlar arasında iyi bir Yayıncı olarak yer alacaktır diye düşünmekteyim ..

TURABI

9.6.2015 10:00:12

0
metin2 niye oynanmıyor

murtazakamil

9.6.2015 09:51:52

0
Tüm arkadaşlar 10 numara da ben Mete(metmellow)a alışamadım nedense.

Mr. Punk

9.6.2015 01:58:18

-1
Rts ligi varken biraz zor kardeş

Kroxos

9.6.2015 00:54:23

+3
Abi biz sizi her akşam görmekden memnunduk 5 yıllık takipçiyim yeni yüzlere alışmak zor olucak ve pekde istediğim söylenemez :(

Guest-80E0AD28F

8.6.2015 22:00:09

0
Gecen haftalarda kanalin bozuldugunu soyleyenlere eksi yagdiriyodunuz sonunda kendinize geldiniz

White Death

8.6.2015 21:04:48

+2
Madem çok fazla canlı yayınlarda çıkmayacaksınız oyundayız serisi falan yapın çok sevilen bir formattı o.

forsaken54

8.6.2015 20:45:31

0
Kanalın hayırlı olsun

Mao tun

8.6.2015 20:43:10

0
kanalın

Sarohan

8.6.2015 20:41:30

+3
Şurada ve bundan önceki yayınlarda bir sürü tunahan,gökhan,talha,ersin dörtlüsünün ya da içlerinden ikisinin veya üçünün oynayabileceği ve çok zevkli videoların ortaya çıkabileceği oyunlar telef oldu bence. Hepsini başkaları oynuyor en ufak zevk almıyorum izlerken. Birde derdiniz ki kesinlikle maddi açıdan bi amacımız yok tamamen eğlence takipçilerimize daha iyi işler sunabilme amacımz dediniz. Görüldüğü gibi öyle değil. Bu kadar insan bsc hayrına canlı yayınlar yapmıyodur herhalde. Zaten işin içinde pek siz yoksunuz artık sizde siteye ve içeriğe yoğunlaşın bari nerde o güzelim Oyundayız serileri ve daha nicesi ah bsc ah.

BSC Misafiri

8.6.2015 20:33:38

0
Yeşildev <3

bodyman700

8.6.2015 19:01:13

0
talha & gökhan ikilisi eskisi kadar göz önüne çıkmıyor bu doğru, ama yeni adamlarda da iş var. şahsen ben önem sırası yapmadan mete, edward ve yunus'un yayınlarını beğeniyle izliyorum. eray'ın yayınları biraz nickelodeon tarzı gidiyor. yiğitin yayınını 1 kez izledim bir falsosu yok gibi :P alp ve samet beyleri ilk defa izleyeceğim bu hafta.

Psychotechnic

8.6.2015 18:25:55

+6
Biz Gökhan ve Talha istiyoruz!

killuminati25

8.6.2015 18:15:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq şöle bir bakıyorum bsc ekibi bırakmış artık gibi duruyor yav. biz sizi görmek istiyorduk çok değişti
Sana + basacağım aklımın ucundan geçmezdi..

Kroxos

8.6.2015 18:14:45

0
Edward abi oynadığın klasik oyunları dosya konusu yaparmısın? Oynanması gereken eski efsane oyunlar filan neler varsa bilelim :D

BSC Misafiri

8.6.2015 17:33:35

0
wowowoow yeşildevinmaceraları <3

BSC Misafiri

8.6.2015 17:33:24

0
Geçen seneki gibi e3 beklentileri adında bir program yapın bsc

Guest-714AB4560

8.6.2015 17:22:27

+10
eskiden canım sıkıldımı arada bir bsc ekibinin yayınlarını izliyordum şimdi hiç açasım bile gelmiyor.. eski tadı yok artık twich yayınlarının

Rivengard

8.6.2015 17:17:58

0
Reign of Kings var oleey!!

ShadowofDeath06

8.6.2015 17:15:12

+6
Harbiden eski BSC'den bir şey kalmadı geriye.

Sozinn

8.6.2015 17:14:48

+1
edward, talha ve gökhan olmasa diğer kanallardan farkınız kalmayacak -_-

natrak

8.6.2015 17:01:55

+1
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq şöle bir bakıyorum bsc ekibi bırakmış artık gibi duruyor yav. biz sizi görmek istiyorduk çok değişti
ilk defa düzgün konuştun.

tivales

8.6.2015 16:44:15

0
Warface de yardıma ihtiyaç olursa ben burdayım :D 1600 saat oyun sürem var.

Dustywaffe

8.6.2015 16:31:08

+6
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq şöle bir bakıyorum bsc ekibi bırakmış artık gibi duruyor yav. biz sizi görmek istiyorduk çok değişti
Katılıyorum. BSC ekibi yavaş yavaş çekiliyor gibi geldi bana da.

Monseed

8.6.2015 16:10:55

+1
Bi Guitar Hero oynamadınız gitti :(

fazliboz

8.6.2015 16:09:24

0
Off donkey kong country çocukluğumun oyunu

ardaq

8.6.2015 16:09:23

+13
şöle bir bakıyorum bsc ekibi bırakmış artık gibi duruyor yav. biz sizi görmek istiyorduk çok değişti
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız