Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Turok: Escape from Lost Valley PC için Duyuruldu

 
Yayıncı Publisher Universal Studios ve geliştirici Pillow Pig Games, izometrik macera oyunu Turok: Escape from Lost Valley'i PC için duyurdu. 25 Temmuz'da Steam üzerinden çıkış yapacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Turok: Escape from Lost Valley'de Turok olarak uzun bir uykudan uyanıyorsunuz ve Lost Valley'nin tehlikeli dünyasında eve dönüş yolunu bulmaya çalışırken Andar ile birlikte bir macera atılıyorsunuz.
 
Turok çizgi roman serisinden sevimli ama tehlikeli ikonik yaratıklar ile karşılaşın. Düşmanlarla karşılaştığınızda bıçak ve yay sanatında ustalaşın, eşsiz ortamlarda yolunuzu keşfedin ve karşınızdaki düşman için en iyi silahı seçin.

Macerayı yaşa, düşmanlarla yüzleş, ilkel yerlilere yardım et ve Lost Valley'den kaçarken Andar'ı ve kendini hayatta tut.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri Sindel'den İlk Görsel Geldi Cyberpunk 2077 Evreninde Tahmininizden de Çok Binaya Girip Çıkabileceksiniz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız