Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türler Üstü Oyun Griftlands'den 17 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

 
Son yıllarda özellikle indie yapımların piyasaya damga vurmasıyla birlikte oyun türlerini birbirine karıştıran, tabir-i caizse 'hibrit' yapımları daha çok görür olduk.
 
Hot Lava ve Oxygen Not Included'un başarılı yapımcısı Klei Games, E3 2019'da oldukça beğeni toplayan Griftlands'in pratikte nasıl bir oynanışa sahip olduğunu oyuncuların beğenisine sundu.
 
İlk olarak E3 2017'de duyurulan ve en geç 2018'in başlarında çıkacağı duyurulan oyun ertelene ertelene bir hal olmuş durumda. Son olarak 11 Temmuz'da piyasaya çıkacağı açıklanan oyunun son çıkış tarihi 2020'nin başı olarak açıklandı.
 
Yayınlanan video ile birlikte, rogue-like, kart oyunu ve sıra tabanlı strateji türlerini tek potada eriten oyunun bitmeye çok yakın olduğunu görebiliyoruz.
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GoG Connected Griftlands card battler rogulite kart oyunu oyun deste
Doom Eternal 48 Dakikalık Oynanış Videosu Microsoft, Xbox One Güncellemesi İle Cortana'yı Arayüzden Kaldırıyor

alsndnz

28.7.2019 15:31:41

0
mark of the ninja ve shank varken hot lava ile mi aniliyor bu sirket hadi oxygen isminden soz ettirmisti son senelerde de yani hot lava googleda aramasam onume 1 kere gelmis oyun degil su zamana kadar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Griftlands
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız