Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkçe CM 2010'a 2.5 Euro*'dan Sahip Olma Şansı!

Eski efsane, uygun fiyatı, Türkçe dil seçeneği ve gelişen modlarıyla oldukça iddialı geliyor.
Futbol dünyasındaki transferlerin rekor ücretlere ulaştığı günümüzde, futbolcular milyonlarca euroluk transferlere imza atar, bilet fiyatları sınırları zorlarken, Championship Manager ülkedeki tüm futbol hayranlarına kapılarını açarak oyunun tamamen geliştirilmiş yeni versiyonu için diledikleri kadar ödeme yapma imkanı veriyor.
 
“Bu stüdyomuzun şimdiye kadar yaptığı en iyi Championship Manager oyunu ve oyunu mümkün olduğunca çok kişinin denemesini istiyoruz,” diyor Championship Manager Genel Müdürü Roy Meredith. Meredith, Türkçe versiyonu tanıtmak üzere Eylül ayında Aral ile birlikte Istanbulda basın konferans düzenleyecek.
 
Video oyun endüstrisinden beklenmeyen bir hareketle Eidos bu ünlü oyunun indirilebilir versiyonunu ‘dilediğiniz kadar ödeyin’ modeliyle sunuyor. Bu yaklaşım video oyun pazarında ilk kez deneniyor, bunun bir benzerini 2008 yılında rock grubu Radiohead In Rainbows’ isimli albümleri için denemişti.
 
Championship Manager 2010, 2009/10 sezonunda mevcut olacak ilk futbol oyunu ve ‘dilediğiniz kadar ödeyin’ promosyonu 10 Eylül gece yarısına kadar devam edecek – bu tarihten sonra oyuncular oyunu satın alarak www.champmanstore.com adresinden indirebilecekler. Oyuncuların tek yapması gereken şey 2.50€ işlem masrafına ek olarak, bir Euro centten başlamak üzere diledikleri miktarda ödeme yapmak.

Championship Manager 2010 oyunu aynı zamanda serinin en gerçekçi oyunu olma unvanını da taşıyor, 300’den fazla kişiden oluşan küresel gözlemci ağı ile sürekli güncellenen futbolcu veritabanı ve eski Premier Lig ve Dünya Kupası hakemi Graham Poll ve eski West Ham efsanesi Mervyn Day gibi profesyoneller de oyuna önerileriyle katkıda bulunuyorlar.
 
Yeni özellikler arasında 500’ün üzerinde futbolcu animasyonu içeren 3D maç motoru, oyunculara kendilerine has frikik ve korner yaratma şansı veren Ölü top düzeni yaratıcı, oyuncuların dünyanın dört bir yanında yerel ağlar kurarak futbolcular hakkındaki bilgilerini arttırmalarını sağlayan Gözlemci ağı ve yeni futbolcuları denemenize yardımcı olacak Antrenman maçları da bulunuyor.
 
Championship Manager 2010 ayrıca yepyeni bir özellik olan CM Season Live™’ı da içinde bulunduruyor – böylece oyun her ay gerçek futbolcu verileri ve 2009/10 futbol sezonu verileriyle güncellenecek. CM Season Live ek olarak indirilebilir içerik olarak sunulacak ve en son istatistikler, puanlar, turnuva sıralamaları, futbolcu transferleri, futbolcu istatistikleri, kartlar, sakatlıklar ve Avrupa’nın önde gelen 10 ülkesinden çok daha fazla bilgiyi içeren güncellemelerin 6’sı 5€ ücretle satın alınabilecek ve sezon sırasında doğrudan oyuna yüklenebilecek. CM Season Live’ı şu anda online olarak sipariş edebilir ve sınırlı bir süre için oyunun özel kutulu versiyonuyla birlikte ücretsiz olarak temin edebileceksiniz.
(* - 2.50€ işlem ücreti ve ek olarak minimum 0,01€)

‘Dilediğin kadar öde’ sistemi nasıl çalışıyor:
• Championship Manager ‘dilediğin kadar öde’ kampanyası 18 Ağustos’ta başlayacak ve 10 Eylül 2009 tarihinde sona erecek.
• Kayıt olmak ve ödeme yapmak için www.aralgame.com’dan gelişmeleri takip edin.
• Yalnızca bu süre içinde yapılan alımlar ‘dilediğin kadar öde’ promosyonuna dahil olacaktır
• İşlemi gerçekleştirdikten sonra resmi çıkış tarihi olan 11 Eylül 2009 tarihinde oyunu www.champmanstore.com adresinden indirebileceksiniz.
10 Eylül’de kampanya sona erdiğinde oyun www.champmanstore.com ve tüm oyun mağazalarından “Şampiyon Versiyonu” olarak,özel bir versiyonu sadece 25TL fiyatıyla satın alınabilecek.
‘Dilediğin kadar öde’ modeli yalnızca dijital indirme işlemleri için geçerlidir.
Şampiyon Versiyon kutusu yalnızca 11 Eylül tarihinde mağazalara verilecek ve stoklar bitene kadar mevcut olacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak cm 2010 türkçe menajerlik
Bad Campany 2, Çıkış Tarihi Açıklandı PS3 Slim Duyuruldu!!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Championship Manager 2010
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız