Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tüm Skywalker Saga Filmleri 4 Mayıs'ta Disney+'ta Yayınlanacak

 
Bildiğiniz gibi Disney+'ın yayın hayatına başlamasından bu yana tüm Disney yapımları, bir süre sonra Disney+'ta da yayınlanıyor. Veya direkt olarak Disney+'ta yayınlanıyor. Şimdi de sıra Star Wars serisinde.
 
Star Wars Günü'ne (4 Mayıs) özel dokuz filmin hepsi Disney+'ta yayınlanacak. İlk filmi 1977 yılında vizyona giren filmin Skywalker Saga'nın son filmi geçtiğimiz yılın sonlarında vizyona girdi ve oldukça olumsuz eleştiriler aldı. Son film yani Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker da bu şekilde, beklenenden birkaç ay daha erken Disney+'ta yayınlanacak.
 
Disney+ ne yazık ki ülkemizde kullanılamıyor. Ne zaman kullanıma açılacağı da belli değil. Umuyoruz ki yakın zamanda Türkiye için de erişime açılır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney disney+
Disco Elysium Mac için Çıktı Naughty Dog The Last of Us Part II Hikayesinin Sızdırılması Hakkında Açıklama Yaptı

alsndnz

28.4.2020 00:52:13

0
sequel serisi prequeli ne kadar chessy olsada daha iyi gostermesi disneyin ne kadar cer cop oldugunun en buyuk kaniti heralde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız