Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tüm Minecraft'lar Birleşti ve Birlikte Oynayabiliyorlar, Nintendo Switch Hariç

  
      Minecraft'ın büyük Cross-platform güncellemesi oyunculara sunuldu ve bu sayede artık oyunun Windows 10, Xbox One, iPhone, iPad ve Android versiyonlarına sahip olanlar birlikte oynayabiliyorlar. Fakat işin ilginç tarafı Nintendo Switch versiyonunu arkada bırakmışlar.
 
     Tüm sürümlerin birlikte oynadıkları bu yeni Minecraft versiyonuna geçerken eski oyundaki save dosyaları aktarılabiliyor. Oyunun Nintendo Switch versiyonu için ise üzerinde sıkı bir şekilde çalıştıklarını söylüyorlar ve onu da aralarına alacaklar. Hala Cross-platform olacak şekilde çalışması için uğraşıyorlar. Bu aynı zamanda da oyun tarihinde bir ilk olacak, bu kadar farklı platformların birlikte oynayabildikleri bir yapım olarak.
 
      Minecraft'ın bu sürümü yine Minecraft olarak isimlendirilecek ve Java üzerinde çalışan eski Minecraft bundan sonra Minecraft: Java Edition olarak kalacak. Elbette bu birlikte oynama mevzusu PlayStation'ı kapsamıyor zira Minecraft artık Microsoft'a ait.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Biomutant Birden Fazla Sona Sahip Olacak ve En Az 10 Saat Sürecek NieR: Automata'nın Dağıtım Miktarı ve Dijital Satışları 2 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

olağan_şüpheli

21.9.2017 23:58:33

0
herkeşe çay şakire yok

esmerbuyucu

21.9.2017 17:02:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan Switch ve PS4 hariç diye yazın o zaman. Hepsi birleşmemiş durumda..! Ayrıca Switch için uğraşan adamlar, üstüne android ve ios için bile uğraşan adamlar uzun vadede gıcıklığına PS4 ü bırakırlarsa M$ için eksi puan hanesine kocaman yazılır. Bir de Microsoft'un mobil işletim sistemi de destek listesinde değil. Eski Windows versiyonları da değil?
Talihsiz bir açıklama olmuş. Eğer öyle olsa Nintendo Switch'e de cross-platform sunmazlardı. Sony crossplay olayına sıcak bakmadığı için Microsoft'ta haklı olarak getirmedi. Yani eksi puan Sony'e yazılmış bile. Gerçi PS4 kullanıcıları için olumsuz bir durum değil. Sony yaptıysa bir bildiği vardır, oyuncu dostudur vs. O yüzden pekte irdelemeye gerek yok. Edit: Windows 10 mobile desteği better-together güncellemesinden önce kesildi. Eski Windows sürümleri Java edition olarak geçer, cross-platforma dahil edilmedi.

St Batuhan

21.9.2017 12:28:17

0
Switch ve PS4 hariç diye yazın o zaman. Hepsi birleşmemiş durumda..! Ayrıca Switch için uğraşan adamlar, üstüne android ve ios için bile uğraşan adamlar uzun vadede gıcıklığına PS4 ü bırakırlarsa M$ için eksi puan hanesine kocaman yazılır. Bir de Microsoft'un mobil işletim sistemi de destek listesinde değil. Eski Windows versiyonları da değil?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız