Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tropico 6 Bir Kez Daha Ertelendi

 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Limbic Entertainment, Tropico 6'nın PC versiyonunu bir kez daha erteledi. İlk olarak 2018'de çıkacağı açıklanan oyun daha sonra Ocak 2019'a ertelenmişti. Şimdi de yeni çıkış tarihi 29 Mart 2019 olarak belirlendi.
 
Kalypso Media Group sahibi ve genel müdürü erteleme ile ilgili olarak şu sözleri söyledi: "Tatilde Tropico 6'yı epey bir oynadım ve gördüklerimi çok beğendim. Ancak benim mütevazi düşünceme göre, bir oyundan hoşlanmak yeterli değil - Ben onu sevmek istiyorum! Ve Tropico 6 iyi ancak çok iyi veya mükemmel değil. Henüz"
 
"Kendi görüşüm ve dünyadaki binlerce özel beta oyuncusundan aldığımız geri bildirimlerin sonucunda Kalypso, oyunun çıkışını birkaç ay daha ertelemeye karar verdi." 
 
Ayrıca 10 Ocak 2019 Türkiye saati ile 21:00'a kadar oyunu Kalypso Shop, Steam ve diğer dijital platformlardan ön sipariş veren kullanıcılara ilk indirilebilir içerik ücretsiz olarak verilecek. Bu indirilebilir içeriğin 2019'un ikinci çeyreğinde çıkması planlanıyor.

Tropico 6 PC için 29 Mart 2019'da; PlayStation 4 ve Xbox One için yaz 2019'da çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Square Enix Final Fantasy Dijital Kart Oyunu için Bandai Namco NES Oyunları için Marka Tescili Yaptı Devil May Cry 5'i Tamamlamak 15 Saat Sürecek

BSC Misafiri

9.1.2019 06:02:50

0
banada öyle geliyordu ya videolarda bir tat eksikliği vardı belki doldururlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız