Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trine 2'den Yeni Detaylar ve İlk Video


 
     Frozenbyte, serinin devamı niteliğinde olacak olan yeni oyunu Trine 2'yi duyurdu. Trine 2 için ilk detaylar ve ilk video yayınlandı.
 
     Yeni yayımcı Atlus tarafından gelen açıklamayla Trine 2, 2011'in bahar aylarında çıkışını yapacak. Videoya göre oyun yine yandan bakış açısıyla, yine savaşçı, büyücü ve okçu karakterlerimizle devam edecek. Ayrıca yeni oyunla birlikte oyuna üç kişilik co-op desteği de eklenmiş olacak.
 
     Atlus'dan Aram Jabbari duyuruda, "Trine'in o saf eğlencesini devam ettirmek istiyoruz. Trine 2, ilk oyunun büyük eksikliği haline gelmiş olan çoklu oyunculu desteğiyle beraber gelecek, oyunda üç kişiye kadar co-op desteği bulunacak. Buna ek olarak, Trine 2, daha gelişmiş bir karakter geliştirme seçeneğine sahip olacak." diyerek yeni oyunlarını detaylandırdı.
 
     Hangi platformlara çıkacağı henüz belli olmayan Trine 2'nin ilk oyunu, PC ve PSN için çıkmıştı. Bağımsız bir yapımcı şirketinin elinden çıkan Trine'nin ilk oyunu güzel başarılar elde etmişti. Bakalım aynı başarı Trine 2'de yakalanabilecek mi?
 
     Trine 2 için yayınlanan ilk videoya ulaşmak için tıklayınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak trine trine 2 atlus frozenbyte
GOW: Ghost of Sparta İçin Özel Tasarım PSP Paper Mario ile 3DS'te 2D Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trine 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız