Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War Yapımcısının Yeni Alien Oyunu: Isolation

Alien: Isolation'ın E3 2013'te duyurulması planlanıyormuş ama gerçekleşmemiş.
 
     Creative Assembly'nin üzerinde çalıştığı ortaya çıkan Alien oyunu dün isim hakları alınan Alien: Isolation çıktı. Bu aslında beklenen bir durumdu fakat beklemediğimiz bir gelişme ise oyunun FPS türünde olması. Total War serisini geliştiren Creative Assembly'nin FPS türünde bir oyun geliştirmesi hiç beklenmedik bir durum.
 
     Isolation korku ve gizlilik öğeleri barındıracak ve filmin yıldızı Ellen Ripley'in (Sigourney Weaver) kızı Amanda'yı konu alacak. Amanda olarak tek bir uzay istasyonunda oyunun çoğu boyunca sadece bir Alien'la karşı karşıya kalacağız. Alien dışında klon ve asker düşmanlarımız olacak. Çoğunlukla ilk Alien filminden ilham alınmış ki güzel bir gelişme.
 
     Amanda'ya değinecek olursak; Alien serisinde, Ellen Ripley'in uzay boşluğunda uyandığında kızının 2 yıl önce öldüğünü öğreniyorduk. Yani annesi uyurken o 66 yaşına kadar yaşamış ve yaşlanıp hayatını sonlandırmıştı. Hatta filmde Sigourney Weaver'in gerçek annesinin çekilmiş bir resmi ile yansıtılmaktaydı.
 
     Sega, Alien serisinden ne kadar kazanıyor bilmiyoruz fakat Gearbox ve TimeGate tarafından geliştirilen Aliens: Colonial Marines'in bırakmış olduğu kötü tadın ardından sadece strateji oyunları geliştiren bir stüdyoya ara geçiş FPS oyunu (Hem yeni nesil hem de eski nesillere çıkacak) yaptırmak nasıl sonuçlar doğuracak göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
BF4'ün Yeni Nesil Çözünürlüğü Hâla Belli Değil Titanfall'ın Beta Duyurusu mu Yapılacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.10.2013 17:24:40

0
Creative Assembly rome2 de görsellik ve animasyon harika fakat ara yüz, geliştirmeler ve kontrolleri berbatti. Aynı zamanda bir dolu bug ve optimizasyon sıkıntısı. İşte bu daha çok bir FPS yapımcısının kusurları gibi görünüyor :) aynı zamanda da yapay zeka özürlüler. Bence FPS türü tam da bu yapımcı ekip için biçilmiş kaftan. İyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum.

BSC Misafiri

22.10.2013 17:24:31

0
Uzun zaman önce bunu yapmaliydi sega yapamayacak olsalar zaten böyle bir iae kaökisilmazdi demek ki böyle bir projenin aötindan kalkalabilecek ekipleri var.

Frozen Grenadier

22.10.2013 17:20:02

-1
rome 2 faciasından sonra bu da patlarca ca da patlar

Ayrton Senna da Silva

22.10.2013 16:21:08

0
Bir taraftan bakarsanız bu aslında iyi birşey. Daha önce strateji dışında oyun geliştirmemiş bir ekibin ilk deneyimi olacak bu yüzden daha dikkatli ve şevkli olacaklardır bence. İlkler genelde hep özenli olmuştur, bunu birçok oyun serisinde görebilirsiniz:

alito

22.10.2013 16:15:48

0
Umarım bu sefer batırmazlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız